Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALFA
senior tag
válasz
Kékes525 #41212 üzenetére
És még sorolhatnám, hogy mit nem írt.
Nekem úgy tűnik, nagyon behavazódtál valamiért.
Ne azzal foglalkozz, hány millió dolgot nem írtam le, hanem próbáld meg a lényeget észrevenni, amit leírtam:
könyvet írnak, ami sima szöveges fájlokat jelent, melyekhez képeket tesznek illusztrációnak, de amíg a nyers változatot írják, nem szövegszerkesztőben írják, hanem html fájlokban, amihez képeket csatolnak.
Vagy linkek, vagy számozás révén mennek a következő fájlra, mert minden fejezet és alfejezet külön fájlban van,
Ezt a halmazt kell egyetlen fájlban megjeleníteni valahogy, mert rájöttek, hogy nagyon macerás egyesével megnyitni és szövegszerkesztőbe másolni.Ha még mindig nem világoss, kérdezz, a topik gazdája úgyis örül, hogy jelentősen növekszik a fórum letöltéseinek a száma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Vadiúj számlás SSD-k
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest