- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Köszönöm a válaszokat. Sajnos magam sem találtam semmiféle erre hajazó megoldást extensionként a TC-hez. Egyébként gondoltam valami beépülő megoldásra, úgy, mint ahogy a Winrar, Avast, vagy hasonlók beépülnek: jobb klikk lenyomva, legördülő menü, ott meg a beépülők között lenne egy ilyen lehetőség.
Sajnos a mappák átmozgatására nincsen lehetőség, ezért is írtam, hogy mindenképpen ilyen "jelölős" módszert keresnék. Elég jól körül szoktam járni a témát, mielőtt felteszem a kérdésemet, nem csak úgy hasraütés szerűen, "majd más megoldja helyettem" módon keresek programokat. Mivel legnagyobb erőfeszítéseim ellenére sem találtam, ezért kértem segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tesla topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest