- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
poirot #39028 üzenetére
Igazából semmi, csak szoktam itt olvasgatni, és néha meglepődöm, hogy miféle dolgok léteznék égen s földön, amit nem is gondoltam volna. (Na jó, ebből van kevesebb, de tény, hogy van.) Ezért gondoltam, hogy egy kérdést megér. És az Aimp3 valamiért nekem nem túl kézreálló. Ha mondjuk volna egy program, ami borítóval együtt kilistázza a könyveket, (mintha a polcon nézelődnék), és a könyvjelzőt sem manuálisan kellene létrehozni, hanem megjegyezné, melyik könyv hallgatása hol tart, az még jobb lenne. (Megelőzlek: azért van több könyv is "forgalomban" itthon, mert nem egyedül én hallgatok ilyesmit.)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest