Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Így van és tudom, de nem egészen.
Azzal az a gond, hogy külön ablakot nyit annak amit kinagyít, ergo plusz hely. Nekem olyan kéne, ami az alatta lévőt is nagyítja. Érthetőbben: Van egy 640x480-as alkalmazás a képernyőm közepén. Ezt nem tudom kinagítani, úgy hogy a nagyított képernyő ezen legyen elve, mivel alatta van és nem látja.Tehát valami olyasmi kéne, hogy kijelölöm a területet, ezt nagyítsd real time-ban, függetlenül attól, hogy a nagyított ablakot én hova huzkodom. Attól még hogy rajta van még fut mögötte a kicsi. Remélem érhető voltam.
thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3DMark 11 eredmények
- alza vélemények - tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Léghűtés topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okos Otthon / Smart Home
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azzal az a gond, hogy külön ablakot nyit annak amit kinagyít, ergo plusz hely. Nekem olyan kéne, ami az alatta lévőt is nagyítja. Érthetőbben: Van egy 640x480-as alkalmazás a képernyőm közepén. Ezt nem tudom kinagítani, úgy hogy a nagyított képernyő ezen legyen elve, mivel alatta van és nem látja.