- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Kernel
üzenetére
Jaja, erre a megoldásra jutottam egyelőre én is (részletek a win8-as topikban)
Egyébként AutoShutdownManager progit használom régóta az automatikus alvásba küldéshez (no meg lényegében ahhoz, hogy pl. videotömörítés, virnyákkeresés, stb.. közben ne menjen alvásba a gép. Ez sajnos a Win7 kiadása óta jelen van, mert MS szerint csak az számít aktív géphasználatnak, ha a user mozgatja az egeret vagy nyomogja a billentyűt, minden egyéb csak kamu)
Eddig a win8.1 beépített funkcióit használtam kézzel történő alvásba küldéshez, meg kikapcsoláshoz, újraindításhoz. Így ehhez kerestem első körben módszert, de egyelőre nem találtam olyat, amivel kivárja az elindított feladat lefutását és csak utána végzi el a kiválasztott gépleállítási műveletet (lehet ilyen esetre MS-éknél nem gondoltak volna
)A lényeg, hogy a program óra melletti ikonjáról van lehetőség ilyen műveleteket indítani és be is lehet állítani, hogy futtasson le batch fájlt, várja meg míg végez, majd aztán kapcsolja le a gépet.
Egyelőre ez van. Azt hiszem így is megfelelő lesz. De ugye a puding próbája az evés

Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyaralás topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- Revolut
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)