- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
sfdrakex #25626 üzenetére
Csak 1 HDD lesz, egy darabig nem lesz SSD, de ha lenne se írnék arra, de ha 2 HDD lenne, akkor se lenne jó a rendszerre írni, mert kisebb lenne, és nem lehetne minden letöltést elindítani, plusz semmit sem változna a helyzet, mert én azt akarom, hogy egy se menjen, csak néha kicsit. A te megoldásoddal pedig egy mindenképp menne, aztán még átírhatnám a másikra is. Pont azért akarom memóriába, mert a HDD, és SSD meghatározott írásra képes, a HDD nem szereti a hőt sem, ha így menne, hűvösebb is lehetne.
Már vettem olyan routert, de már most, hogy meg van, rájöttem, hogy hiába isteníti mindenki az OpenWrt-t, nem lehet vele sebességkorlátozást beállítani a gépekhez, és az fontos számomra, ezért a gyári FW van rajta. De végülis, amikor a gép csak azt csinálja, semmi mást, akkor szerintem nem fogyaszt sokat, és úgyse vennék ahhoz is külön HDD-t jó ideig, de ha vennék, az se fogyasztana kevesebbet, mert azon folyamatosan menne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile (ARPG)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest