Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Van olyan program, ami a gép indulásakor automatikusan át tud másolni egy adott mappát egy adott helyre?
Ramdisket hoznék létre édesapám notiján, de ő nem fogja megérteni, h a ramon létrehozott partíció kikapcsoláskor elveszti tartalmát.
Van rá megoldás, a ramdisk létrehozó program csinál egy mentést kikapcsoláskor (CD kép formájában), amit induláskor visszatölt.
Igenám, de ez a kikapcsoláskor CD kép létrehozása ez valami roppant időigényes folyamat, 5-10 perccel később kapcsol le a gép.
Ezt megint csak nem fogja megérteni édesapám..
Ezt én a saját gépemen úgy oldottam meg, h nem kértem a mentést, a CD kép nem jön létre, hanem manuálisan elmentem egy helyre a teljes ramdisk partíció tartalmát (sima másolás Total Commanderben).
A gép indulásakor a ramdisk partíciót létrehozza automatikusan a ramdisk program, de nem tölt vissza rá semmit, hanem én másolom vissza a tartalmát manuálisan.
Ez így nálam jól működik. (Böngészőt, és annak chace tárát másolgatom oda-vissza.)Na de édesapámnak ez magas lenne, ő nem fog másolgatni.
Biztos van ilyen program, ami autorunba bekerülve a gép kikapcsolásakor/indításakor másolgat oda-vissza?

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Filmvilág
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest