Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz szimpli #58498 üzenetére
19nap alatt biztos lett volna időd az ÁSZF.-t is áttekinteni / megérteni
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
szimpli
csendes tag
válasz Picturemaker #58492 üzenetére
Okés köszönöm megnézem ezeket
-
Potzee
addikt
válasz szimpli #58484 üzenetére
Thermalright True Spirit 120M (145mm), Deepcool Gammaxx S40 (143mm) vagy a topflow coolerek pl. Scythe Grand Kama Cross Rev.B / 2, be quiet! Shadow Rock Topflow, Scythe Big Shuriken 2 Rev.B...
[ Szerkesztve ]
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
szimpli
csendes tag
válasz Picturemaker #58490 üzenetére
Köszönöm a segítséget de amúgy mit is töröltél?
-
pd
tag
válasz szimpli #58489 üzenetére
Keress rá itt a témában arra, hogy "alaplap felé" (így, idézőjelben), a találatok között szemezgess! Az alaplap felé fújó konstrukciók között, mivel nem olyan magasak, nagyobb eséllyel fogsz találni neked valót. Ezek is lehetnek szép nagy darabok, nagy ventivel, épp ezért elég halkan is elfutnak.
[ Szerkesztve ]
-
pd
tag
válasz szimpli #58489 üzenetére
Én a Noctua NH-C14-gyel meg vagyok elégedve, de nem tudom, mennyit szánnál rá. Ez már 20e+ kategóriás.
Ha nem tuningolsz, akkor szerintem felesleges ilyen kategóriában gondolkodnod.
[ Szerkesztve ]
-
szimpli
csendes tag
Vagy valakinek esetleg ötlet?
-
szimpli
csendes tag
válasz Picturemaker #58485 üzenetére
És akkor mit ajánlanál?
-
vjozsef
senior tag
válasz MaxxDamage #58486 üzenetére
Ha a csicsa csak a lenyeg, akkor hajra. Barmi mas miatt Scythe. Az okokat privatban, ha kivancsi vagy ra.
-
válasz vjozsef #58482 üzenetére
Cserélem, mert jobban is teccik meg teljes beépítettség a célom (LED FAN fénye nem jó, ha látom 5.25" -os rácsozott részen, így mind a 4db 5.25" hely telítve lesz, köszönet Speed(R) kollégának a AeroCool Modern-V ér !)
L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
szimpli
csendes tag
Szevasztok!
Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy milyen proci hűtőt vegyek ami halk és belefér a házamba
Ház CM K350
Proci amd fx 8320
Alaplap Gigabyte 970A-UD3PÉn mondjuk Scythe Ashurára gondoltam
A válaszokat köszönöm
-
vjozsef
senior tag
válasz MaxxDamage #58471 üzenetére
En nem cserelnem le. Aerocool es Scythe egy lapon nem fer meg a Scythe javara.
-
NoOne1976
őstag
Egy EKL Cold Tower hűtő van az Athlon 64 X2 6000+ procimon.
Ha nem csinálok semmit a géppel, akkor a cpu 42 fok, az 1. mag 41 fok, 2. mag 37 fok. Ha elkezdek másolni egyik vinyóról a másikra, (vagy egyéb módon megterhelem a gépet), akkor a hőmérséklet drasztikusan megugrik. Akár 70 fokra is.
Ami a fúrcsa: a hőmérséklet folyamatosan ingadozik, 63 fok, majd 72 fok, majd 56 fok, majd 69 fok stb. És persze emiatt állandóan változik a ventillátor sebessége is. Megörülök tőle.
Amit még észrevettem, hogy terhelés esetén nem csak pár fokkal, hanem 15-20 fokkal is több az 1. mag hőmérséklete a 2. maghéhoz képest.
Szerintetek mi lehet a gond? Most lett feltéve újra a hűtő új pasztával, mert már pár hete elég keményen visított a venti terhelés alatt, és nagyon idegesített. Már attol is változott/változik a hőmérséklet és a fordulatszám, hogy az opera-ban megnyitom az indexet.
Létezik az, hogy az egyik magot nem hűti rendesen és ezért melegszik ilyen brutálisan a proci? Rossz pasztázás, vagy ne elég szoros a venti a procin?
-
Laybee
őstag
Sziasztok! i7-4771-re kellene egy hűtő. Melyik a legjobb és a legcsendesebb? Köszönöm.
-
XXArcAngelXX
tag
válasz Picturemaker #58478 üzenetére
És a Zalman topflow megoldásairól mi a véleményed? CNPS80F, CNPS90F
The brightest flame casts the darkest shadow... Let the Universe Burn!!! BattleTag: Gabriel#21210
-
Picturemaker
őstag
válasz XXArcAngelXX #58476 üzenetére
Azért volt idézőjelek között a hűtő szó, mert ezek nem jobbak a gyári hűtőnél. Pénzt kiadni értük felesleges.
Ha a szín a lényeg, akkor rendben van, de ne várd, hogy jobbak legyenek a gyárinál.[ Szerkesztve ]
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
XXArcAngelXX
tag
válasz Picturemaker #58468 üzenetére
Örülök hogy van véleményed, de ha ezek nem hűtők akkor micsodák? Igaz offtopik de leírom: maga a gépem fekete-fehér-vörös kinézetű lesz (kábelek, vilàgítás, psu cover stb). Csak egy színben passzoló kicsike hűtőt szeretnék ami jobb a stock hűtőnél, és elfér tőle a ram.
Jookomak: Utánanéztem, és tènyleg jó hűtő, de ez nekem nagson nagy dög .
The brightest flame casts the darkest shadow... Let the Universe Burn!!! BattleTag: Gabriel#21210
-
válasz Speed® #58472 üzenetére
Big Thanks a válaszért ! (szép darab) nagy batár...
L
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz MaxxDamage #58471 üzenetére
-
válasz MaxxDamage #58470 üzenetére
Valaki esetleg tudja, hogy ez milyen ventivezérlő ? [link] /szép darab!/ lehet lecserélném a Scythe Kaze Master Flat 5.25” -m ilyenre, ha valaki esetleg tudja mi is az pontosan akkor ne tartsa magába !
L
-
Néztem a hűtőket házba és a HAF912 Plus -ba pl. felső helyre az 1db 20cm -es jobb mint a 2db 12cm -es (jelenleg a 2db 12-es van) asszem le is cserélem, mert 10k-ból meg is van a RED 20cm -es CM és a hátsó részre is egy 12cm -es CM RED LED , oldalra meg a 14cm -es CM RED LED /10k -t csak megér .../
gondolkodtam a full Blue-ba is, de lemondtam róla !/néztem a dB(A) -t is és kimondottan jó ! (19 - 21.6dB(A) max.)/
L
[ Szerkesztve ]
-
Picturemaker
őstag
válasz XXArcAngelXX #58465 üzenetére
Ahogy nézem az amúgy sem lenne jó neked, mivel csak 775-ös foglalatra jó!
Az meg egy másik kérdés, hogy ezek nem "hűtők".
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
B. Zolek
csendes tag
Sziasztok!
i5-4570-hez keresek hűtőt. Úgy tájékozódtam, hogy alapvetően elvan gyárival is, de a Haswell melegedését és a nyári hőmérsékleti körülményeket figyelembe véve (tetőtér beépítés) elkelne némi plusz. Én egy Cooler Master Hyper 212 EVO-ra (9-10k) gondoltam, de relatív hosszú távot figyelembe véve árban 15-20k-ig el tudnék menni. Egy Xigmatek Midgard II házba kerülne (gyári két ventivel), amiben szerintem a helyhiány nem jelenthet problémát (gondolom én). A segítséget/tippeket előre is köszi!
-
-
neko18
senior tag
válasz XXArcAngelXX #58462 üzenetére
Úgy látom bejön ez a típusú venti
Ha a három közül kéne választanom akkor a Thermaltaket választanámkdxsv
-
XXArcAngelXX
tag
Sziasztok!
Asrock z77 extreme 4 alaplapom van. Benne egy i5 3570 procival. A proci stock hűtőjét szeretném lecserèlni, valami jobbra, és a kinézete is számítana: ( harisnyázott kábelek, vilàgítás, házfestés dekoràció, psu cover mind folyamatban)fekete és vörös, max ezüst szinek jöhetnek szóba, és a hűtő ne érjen a ramok fölé, mert kingston hyperx predatorom van, és az alaplap csak az a1-a2 foglalatban fogadja el a ramot, a b1 foglalatban csak akkor ha csak abba egyedül teszem az egyik 4gigás modult. Illetve nem akarok valami nagy dögöt beletenni a gèpbe mert néha utaztatom. Ha lehetsèges akkor bírja el a proci turbo frekvenciájàt ami ha jól tudom 3,8 Ghz. Árban max 10-12 ezret szánnék rá. Ha az àtlagnál picit hangosabb nem baj.
http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=785
http://www.directron.com/clp0391.html
http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=HS-098-AK
A fenti három linken lévők mint kialakításban mint teljesítményben tetszenek, de más alternatívát is szivesen elfogadok.
Gábor
-
jookomak
őstag
válasz Balathruin #58460 üzenetére
Első körben új házat néznék. Akár innen az apróról, pl régi cm 690 bagóért, abban igazi huzatot lehet csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz neko18 #58457 üzenetére
Csak egy sima ház, nincs ventihely, szóval maradt a sufnituning. Kép a régi lappal.
-
neko18
senior tag
válasz korcsi #58458 üzenetére
Egyetértek, ha nincsen házventi a házban akkor jobb ha nincs az oldala Bár szerintem nagy különbség nincs a kettő között, max pár fok A ventiket érdemes jól elhelyezni és ebből szokott sokszor probléma lenni szerintem. Mindenhova tesznek össze vissza és nincs megtervezve a ház légútja.
kdxsv
-
korcsi
veterán
válasz neko18 #58454 üzenetére
Tapasztalatom szerint működik, a nyitott oldalon nagy keresztmetszeten alakul ki egy alacsony légáramlat (a meleg felfele száll ) ami hűtési teljesítményben elérheti az elérhető árú halk ventilátorokkal kialakított hőcserét (nyilván elől-hátul 14cm-es 3000rpm-es ventilátor jobb, de hangosabb is - szélsőséges példa), kivétel lehet a merevlemezek helyzete amik kényszer hűtés nélkül rosszul elhelyezve eléggé meg tudnak melegedni.
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
neko18
senior tag
válasz Balathruin #58456 üzenetére
Ventihelyek nincsenek? Érdemes beszerezni pár ventit, még ha nem is olyan erőmű Sokat javíthat ám az élettartamon és a hőmérsékleteken
kdxsv
-
Giovanny
őstag
Üdv,esetleg akinek van/volt CORSAIR Hydro Series H105 kérdeznék hogy mennyire hangos a pumpája? Illetve minden más is érdekel,szeretnék rendelni egy ilyen hűtőt,de sok hír után (hibás pumpa) elbizonytalanodtam. A ház méretei miatt csak 240mm radiátort tudok beszerelni.
Zero Defect.No Compromise !
-
neko18
senior tag
válasz Balathruin #58453 üzenetére
Ez a nyitott házas szerintem baromság
Nem tudom ki az aki kitalálta, akkor jobb ha nincs egy házventi sem, de ha van akkor a légáramlatnak szerintem jót tesz. Olyan lesz mintha huzatot csinálnál a lakásban, pedig csak 2 ablakot nyitottál ki, nem a ház falát verted lekdxsv
-
Balathruin
veterán
Üdv!
AMD A6 6400K-ra kéne hűtés, úgy, hogy a gyári 3,9GHz CPU és 800MHz APU helyett akár 5GHz CPU és 1086MHz APU-n ne nagyon menjen 70 köré, szóval effektív legyen, de ne legyen túl drága se (ha lehet). A sima borda+ventivel + a nagy alaplapfújó tápventivel erős 30 perces terhelés alatt elérte a 91°C-t, ami már eléggé durva hő.
Szóval egy hatásos, nem horror árú hűtés kellene. Nem gond ha nem ultrahallhatatlan (a többi ventinek azért van hangja bőven) és nem túl kicsi (nyitva a ház, mert úgy azért jobban szellőzik). -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz sestertius #58446 üzenetére
Pont az a lényege a HR-02nek, hogy a RAMok "fedél nélkül" maradnak
Az IHSvastagság dönti el a kérdést, de szerintem simán megoldja a rögzítő. -
Lajkó
őstag
Helósztok!
Lenne egy EKL AG V26898-B886-V1 processzorhűtőm, amit egy Asrock FM2A88X Extreme4+ lapra szeretnék felpattintani az A-10 5800K gyári hűtője helyett!
Nincs hozzá valakinek lefogatója? Esetleg tapasztalata a Socket B (LGA1366) vs. FM2 témában?
Elfér egyáltalán a lábai (80X80mm) a kereten belül, vagy alakítani kell valamin?
Mekkora az FM2 lefogatója? -
Giovanny
őstag
Sziasztok,lenne egy kérdésem,egy 4770K hoz elég lenne egy Corsair H90? Vagy inkább H110. Lenne kis tuning is,( 4.2Ghz) ha ésszerű lesz a hőmérséklet. ILYEN házikóba lesz költözve.
Zero Defect.No Compromise !
-
sestertius
őstag
válasz Speed® #58445 üzenetére
Nem vagyok biztos benne, hogy elférne a ramoktól... Ami a képen van, az egy régi konfig, jelenleg asus maximus V extreme i7 3770k prcival, a proci vízzel kupak nélkül van hűtve. Mind a 4 foglalatban van ram, szóval... nem tudom.
A hűtési teljesítményem oké, de nem vagyok sokkal előrébb hangban a vízzel a szivattyú miatt, másrészt már kisebb vagyonom van a vízhűtésben, harmadrészt meg koránt sem nyomom annyira a játékot, mint korábban, szóval dilemmázok a légre való vissza térésre. Szerettem anno nagyon a léghűtőket, csak a teljesítményük véges volt, ami fölött a víz jött. A nyári panel lakás szaunájában a húzott cucc játék alatt kívánta a jó hűtési teljesítményt...
Ami a top volt nekem, mert nagyon jó teljesítménye volt és minden elfért mellette, az az Alpenföhn Himalaya volt. Pöpec volt...
A kérdést csak azért dobtam fel, mert egyértelműen hűvösebben lehet tartani a procit közvetlenül a magon hűtve, jelenleg is úgy megy, szóval gondoltam ha van ilyen légben, komolyan eljátszok a gondolattal...Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz sestertius #58443 üzenetére
Mit szeretnél hűteni vele? Nálam Sandy i5Kn 4.8GHz/1.35Von is tökéletesen elég volt 800rpmes ventivel..24/7re meg 4.5GHz@1.25Von ment ~passzívan lényegében, mögötte-felette volt házventi, ami szellőztette. A leszorító tekerős része kb. 3mm játékot enged..az több, mint elég, tekintve, milyen vastag az IHS. Szerintem instant get, de Te tudod ;p
-
nindzsavagyo
tag
Üdvüzletem.J
Boldog tulaja lettem egy Mugen 4 hűtőnek.(i7 920)
Az a kérdésem hogy ez az automata fordulatszám szabályozás miben merül ki?
Összeraktam a gépet első bekapcsoláskor 1400-on ment a hűtő ami engem nem zavart tekintve hogy 35fokon megfogta a cpu-t
De második bekapcsolásnál már csak 440 körül forog a hűtő és a cpu 40fokos,jó halk meg minden de épp azért vettem hogy jobban hűtse a cpu-t mint az elődje,játék közben 45,(grid2)nagy cpu igényű játékokkal még nem próbáltam.De gondolom jobban melegedne.
Ez normális?
Van valami szoftveres megoldás ennek szabályzására??
Köszönöm -
sestertius
őstag
válasz Speed® #58442 üzenetére
Ez tényleg nagyon jó ár, de anno már próbáltam ezt a hűtőt és nem voltam elégedett vele.
A lefogatása rémlik, hogy nagyon jól meg volt csinálva, de azt nem tudom, le tudnám-e annyira szorítani, amennyire kellene...Anno két ventit is raktam rá, de sajna nem sokat ért ugye, mivel a hűtő alapvetően passzív hűtésre van tervezve...
[ Szerkesztve ]
Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz sestertius #58441 üzenetére
A nemrég eladott HR-02mről tudok nyilatkozni (amit egyébként kb. bombaáron kínál tovább a tag, mert nem fért el végül az ITXes cuccán..), ott lehet módosítani a leszorító "erején", lényegében ezáltal kiküszöbölhető az IHS hiánya. Viszont érdemes a mag épsége miatt az IHSt visszatenni normális pasztával, úgy meg nyilván bármelyik hűtő ugyanúgy okés
-
sestertius
őstag
Üdv! Létezik olyan cpu léghűtő, mint egyes víz /EK Supremacy/ cpu blokk esetében, hogy 1155 kupaktalanított cpu-ra van tervezve? Köszi!
Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
Kedves kollégák/fórumtársak !
Elértem amit akartam és minden OK ! (max. 67-70c fok kupakhő tesztek alatt) /eddig nem foglalkoztam ekkora OC -vel hiába volt meg a kis Phanteks PH-TC14PE
Köszönöm még1x mindenkinek, de legfőképp bombibmw kollégának ! /megérte!/íme, ez a vége (amit gondoltam, hogy mehet nálam / lapomba max.)
[link]itt 1866MHz -n a RAM (többi beáll. megegyező)
[link]Sorry az OFF -ér !
/remek és extra halk hűtő !!!/L
-
törölt tag
válasz Picturemaker #58437 üzenetére
Az az igazság, hogy most megy fel a xp helyett a seven... és ha nem lesz vele valami gond, akkor még használni fogom, de nem valami hatalmas dógokra kell gondolni, szimplán torrent, skype, levelezés és némi alkalmazás, talán net....
Ha bármi tönkremegy, vagy komolyabb akármikre lesz szükség - gépet kell vennem
-
törölt tag
Nah helló.
Van nekem 1 csíkos ga...ja nem, bocs kicsit elméláztam. Szóval van nekem egy 10 éves P4 gépem, amiben 3-as P4 cpu megy...megyeget. Rajta a gyári intel hűtő (bordával) azonban mióta tavaly elkezdtem használni a Kaspersky-t szóval melegszik. Nem szörnyen, de szerintem váltani kéne rajta hűtőt. Még tavaly vettem 1 occsó hűtőt, Xilence p4 pro akármit, de azóta (?) nem túl sok jót olvasok róla.
A kérdés: érdemes-e beleölni némi pénzt, és megvenni pl. ezt
Vagy nem ér annyit az egész ? és tegyem fel végre a xilence-t ?
(Ja igen: S478 tok)
Köszönettel
[ Szerkesztve ]
-
kinghaxor
senior tag
válasz bombibmw #58398 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Az elforgatást igazából csak a ramok miatt írtam, arra az esetre ha lenne valami nagyon jó hűtő a 20-25 ezres árkategóriában és csak elforgatva férne el tőlük. De ahogy látom a Thermalright Arhon SB-E X2-t nem kell elforgatni mert alap esetben sem lóg rá a képek alapján a ram slotokra.
Bárkinek aki tudja a válszt: 3770K-val nem találtam tesztet a hűtőről. Nagyjából milyen hőfokokra számíthatok a fent említett hűtővel 4,5-re húzott 3770K-val? Használ valaki ilyen párosítást?
-
Tarill
őstag
válasz menledge #58429 üzenetére
cpu hűtők esetében a garancia ha jól tudom csak a ventillátorokra van, egy fémből összeforraszgatott dolog amin még egy egyszerű mechanika sincs nem igazán romlik el, ha meg gyárilag gyűrve kapod az megint más tészta, szóval ilyen dolgokat nyugodtan vehetsz használtan.
-
menledge
senior tag
válasz Speed® #58428 üzenetére
Köszönöm a választ!
Esetleg tudnál sorolni párat akkor ilyen árkategóriában, ami a mostanira is rámegy és majd az i5re is?
Elég lassú keresgetnem, hátha fejből tudsz páratLehet akkor várok még kicsit, hátha felbukkan egy T4.
Nem sértődtem meg, csak sose vettem még használt cuccot. Másrészt meg mivel nem értek hozzá, nem tudom mi romolhat el, mi lehet a buktató és nem akarom, h átverjenek. Nyilván ha értenék akkor nem paráznék ennyire. De meggyőzhető vagyok rendes érvekkel!
-
-
menledge
senior tag
válasz Speed® #58426 üzenetére
4440 v 4570 lesz
Örülök, h megmosolyogtat, én ilyen vagyok!
Miért egyik se? A hyper t4el is az a gond, h újonnan szinte nem lehet kapni, 8Knál nem nagyon akarok többet rá szánni, és használtan sincs kedvem vadászni. Ezért kérdeztem azt a 2őt. Még ha a garancia nem is számít, de azokat meg lehet kapni akárhol!
-
Apollo_21
addikt
válasz Glaz-dozfhut #58405 üzenetére
Nemtudom "ki" a bolt, de ha ennyire sok a fölös zseton..akkor mindenből 1 kartont kérnék
Már tudom,,,mondjuk a sejtésem ezzel beis igazolódott:Ö[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
sunyi18
tag
-
-
marquuard
veterán
Sziasztok.
Ma végre megjött a Mugen 4 meg az Arctic ventik
Elment vele fél délutánom, mire beszereltem, mert nem akartam kipakolni a házat, de mostmár mindegyKipróbáltam alapon, 41 fok különbség van az alap hűtő és e között Prime alatt, úgyhogy nekiállok tuningolni
PSN ID: marquuard
-
sunyi18
tag
Hali.
Egy CoolerMaster hyper 103 elférne egy Zalman Z9 Plus házban egy MSI B85-G43 -mas lapon?
[ Szerkesztve ]
MSI B85-G43 i5 4750 CoolerMaster Hyper 103 2x4GB Corsair 1600 Samsung 840EVO 120gb SSD CoolerMaster GX550W Zalman Z9 Plus
-
menledge
senior tag
Újra itt!
Változtak a tervek! A hűtő először a mostani procira megy, később majd egy 1150 foglalatra.
Kettőt néztem ki. Egyikről viszont nem találtam semmi tesztet.
Raijintek Themis vs Xigmatek Gaia II
Tudnátok esetleg egyik-másik mellett vmi véleményt mondani, vagy összehasonlító tesztet linkelni?
Előre is köszönöm segítségetek!
-
kinghaxor
senior tag
válasz bombibmw #58398 üzenetére
Igazából ház szempontjából teljesen mindegy, mert egyenlőre egy oldallap nélküli CM házban van a konfiguráció, de később egy egyedi építésűbe fog kerülni. Igazából csak a ramok miatt lenne lényeges a hűtő. Na meg persze az is lényeg, hogy a lehető legjobban hűtse le a 3770k-t 4,5-en vagy az felett. És ezt 20-25-ért.
-
bombibmw
veterán
válasz Glaz-dozfhut #58405 üzenetére
A paradicsom.
-
Glaz-dozfhut
őstag
Ha valaki követi frészen a boltot, annak nem újdonság. Feldoptak pár képet, ahogy százasával érkeznek hozzájuk a motyók. Csak tudnám hol lapátolják ezeket mázsaszámra.
- Glaz-doz-fhut -
-
neko18
senior tag
Ha nem tuningra kell és olcsó kell akkor egy EKL cold tower szerintem Nekem kb fele akkora fordulaton voltak kb ugyanakkora procihőmérsékletek. A gyári fx6300 nálam is hangos volt és ilyen ekl-em van. Szerintem elég halk és jól teszi a dolgát. Újan vettem aprón 3ezerért
kdxsv
-
MurdR
veterán
Tudnátok ajánlani egy FX4350hez való halk CPU hűtőt? Húzva nincs, nem is lesz, csakis irodai meló van vele, illetve netes flash játékok. Minél olcsóbb lehetőleg, mert tényleg semmi féle számítás-igényesebb feladat nincs vele végezve, tehát bőven elég, ha a gyárival megegyező a teljesítménye, csak az ugyebár iszonyatosan hangos.És egy 12cm-es házventit is ajánljatok kérlek, annál is az a leglényegesebb hogy halk legyen és olcsó. Dedikált VGA nem dolgozik a gépben, csak egy HDD, és ODD.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- 6000 napnál régebben regisztráltak
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- XPEnology
- Autós topik
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok