Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
válasz nevem.senki #56399 üzenetére
Ha a legjobbat szeretnéd,nézz szét aprón!
Ha nem szeretnéd,hogy túl közel legyen és olcsóbb kell,akkor Thermalright Macho 120,vagy elforgatva Scythe Ashura.[ Szerkesztve ]
-
nevem.senki
tag
Napot Kedves Fórumozók! Lassan összeáll a konfigom, de a végkifejlet még elég távol van azért. Segítségeteket kérném-milyen meglepő- CPU hűtés választásban.
Kis Gryphon-omba szeretnék keríteni egy frankó (lég)hűtőt amivel könnyen tudom majd hűteni az i5 4670k-t.
Torony kialakításút szeretnék.
A magassága azt gondolom nem fog kihívást jelenteni egy Phantom-nak (CPU Cooler 183mm), A RAM-okra lógástól sem félek annyira (Corsair CML8GX3M2A1600C9 LP), csak azt nem szeretném, hogy túl közel legyen a majdani VGA-hoz (Asus R9 270x esetleg 280x)!
A RAM-okra jelenleg várok, mivel rosszakat küldtek, a VGA Februárban lesz esedékes.
A hűtőre kb 20ezret szánok.
Segítségeteket köszönöm!"STAY COOL, BE TUF"
-
Hunork
veterán
válasz Rypejakten #56364 üzenetére
Értem és köszönöm! Csak azért kérdeztem, mert a Zalman-ról nagyon jókat hallottam / olvastam...
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Burt1793
veterán
-
bombibmw
veterán
válasz johnjordan #56392 üzenetére
Mert az Ő házában necces még ventit is tenni az Ashura/Macho fölé.
(#56393) Burt1793 :
Tapsolni biztos nem lehet majd köztük,de el kell férniük egymás alatt.[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
Tudnátok ajánlani i5-4670-re egy hűtőt? A procit nem szeretném húzni, viszont szeretnék a gyárinál egy jobbat, illetve halkabbat.
Előre is köszi.
-
vjozsef
senior tag
válasz prof.hardver #56386 üzenetére
-
kromatika
veterán
válasz johnjordan #56387 üzenetére
Szia.Thermalright HR-02 Macho 120, 150mm magas. Jól és halkan hűt.Én ezt venném.Egyébként az evo 159 mm magas.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz bombibmw #56383 üzenetére
Oké, köszi, ez biztató. Akkor macho 120 vagy ashura?
Amúgy a ház felső két perforált részénél nincs venti, most vettem ki, mert nem kell, ugyanannyi a hőmérséklet a házban, mint a szobában és így most elölről hátra megy a levegő, illetve a plexin van egy, ami a vga alá fúj. Azt nem volt szívem kivenni. Tehát akkor a sima macho is beférhet, ami valszeg csendesebb, nem?
A VGA-hoz viszont ahogy látom épphogy nem ér oda. Az necces. Ez milyen vga? Hasonlít az asus 280x-emre, bár sokkal kisebbnek tűnik, lehet, hogy efölé már nem fér be. Persze a vga lefele nagyobb.A prociról mivel szedjem le a mostani pasztát?
-
johnjordan
csendes tag
Sziasztok, milyen hűtőt vegyek?
Ház: Cooler Master Elite 350
Alaplap: ASUS Sabertooth FX990 R2.0
Proci: AMD FX-8350 (AM3+ socket)Mivel nem fér be a noctua nh-d14 (van összevissza 155 mm helyem), ezért a Cooler Master Hyper 212 EVO-ra gondoltam, vagy ha az se menne be, akkor esetleg Corsair H80i (vizhűtés). Szóba jöhet a Zalman CNPS9900 is vagy valami hasonló
Van-e valakinek tapasztalata esetleg, hogy befér-e a 212-es EVO, vagy ha nem akkor milyen hasonló kaliberű megoldást tud (155 mm hely) ?
Köszönöm!
-
-
kromatika
veterán
Értem.Fractal Design Core 3000 -be is max 160mm vga hűtő fér.Ha esetleg a 18-as keretet ki tudod tolni 20 környékére,akkor Alpenföhn K2,vagy Noctua D14.Ha nem akkor 14 környékén Scythe Ashura lenne a javaslatom de az sajnos 161 magas,viszont Thermalright HR-02 Macho 13-ért ,160 magas,ill Alpenföhn Matterhorn Pure 12 ért,158 mm magas. Mind kettő komoly tuningnál is megállja a helyét,jó ár érték arányú hűtők.
-
Burt1793
veterán
válasz bombibmw #56375 üzenetére
Furcsa, azt hittem leírtam Lehet, hogy akkor más topikba
Cooler master elite 430, az alaplap meg egy picike asus p8p67m, a vga az említett asus 280x (ami azért termetesebb a 270x-nél nemrég volt egy a kezemben. Sajnos nincs ilyen profi komplett vizes hűtésem, bár én nem játszom a éppel, nálam a csend és a "lappangó" teljesítmény a lényeg.Ja igen, és még mindig félek attól, hogy ez se fér be a házba, ezért lenne jó a vizes hűtés. De ha a vizes csak arra jó, hogy túlhúzva bírja a gép, akkor nem kell. Nekem az kell, hogy alapjáraton hangtalan legyen az egész.
[ Szerkesztve ]
-
-
laca000
őstag
válasz bombibmw #56371 üzenetére
Elrendezem így, nyugalom.
De nem volt még időm szüttyögni vele.
A hőfokok is a legnagyobb rendben vannak, leginkább az tetszik, hogy nincs olyan rakéta hangja, mint a SASBE Extreme-nek volt.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz vjozsef #56368 üzenetére
Majd átteszem egy repülőgépbe, aztán tud "áramolni".
Egy 35k-s ház ennyit tud.
Így is van bent 8 ventilátor, plus a fan=10
Majd ha lesz "kedvem", lecserélem.[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
csab1
csendes tag
válasz kromatika #56341 üzenetére
A hűtőre max 18K-t szánok! Még nincs végleges elképzelés a konfigot illetően, lehet, hogy amd cpu lesz benne lehet, hogy intel. Igen szeretném húzni, főleg az amd-t. A ház valószínűleg Fractal Design Core 3000 lesz vagy egy olyan mATX amilyet te írtál.
Magára a gépre úgy 150K-t szánok jelenleg, Ram van, VGA van, vinyó van. -
laca000
őstag
válasz vjozsef #56366 üzenetére
..mivel van belevaló..
..ötletesebben nehéz lenne elrendezni, esetleg ha házon kívülre teszek néhány "dolgot".lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
bombibmw
veterán
válasz Burt1793 #56360 üzenetére
A mai kompakt hűtők pumpái már nem hangosak,viszont a ventit mindegyiken cserélni kell.
Én mondjuk épített vízre váltok.(#56361) Henk:
Valakinek bejött ez az elrendezés.
Ha a VGA is vizezve van,akkor tök mindegy,a ramokat,lapot meg nem éri annyival több hő,hogy károsodni tudjanak.
Ha csak a proci van vizezve,a VGA-nak egy plusz 5 fokot számolni kell azért általánosságban,de mondom,valakinek nem volt gáz a VGA hő így sem.[ Szerkesztve ]
-
chester91
senior tag
Sziasztok!
Nem tud valaki egy eladó Zalman CS5B felfogató szettről? Akár új, akár használt is megteszi!
„Az emberiség ostoba nézetei közül a legostobábbak azok, amelyekkel a jó körülmények között élők a szegények szokásait kritizálják” Herman Melville
-
Henk
veterán
válasz bombibmw #56349 üzenetére
Pont ezt néztem ki, azt írják elég erős pumpája van és jó pár példát találtam ahol már bővítették is. Illetve néztem a 320-at, de arról nem sok tesztet találtam, a gyártó honlapján írják, hogy 4 fokkal jobb mint a 220 viszont majdnem 10k-val drágább. A házam elejébe hajszál pontosan beférne a 360-as radi és jól is mutatna csak az a problémám vele, hogy nem tudom mennyire melegedne a többi alkatrész ha az első ventik a radin keresztül fújnák be a levegőt a házba.
-
Hunork
veterán
válasz Potzee #56338 üzenetére
Na, hát én el voltam kábulva, természetesen 3 hőcsöves az is...
És amúgy így nézegetve a leírásokat, és pár tesztet olvasgatva (PH-s!), egyiktől sem vagyok elájulva. Csak 10k felett látok jelentős előrelépést, annyit meg nem hiszem,, hogy költenék, akkor inkább marad a jó öreg Arctic Freezer 7 Pro.
És az általad linkelt Xigmatek konkrét tapasztalat, mit mivel lenne jobb a Freezer 7 Pro-nál? Mert azért ez érdekelne. Terheletlenül 25-35 fok, a külső hőmérséklettől függően az i3 2100. Viszont egy i5 3350p kerülne a lapba...ennek tükrében érdeklődöm."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
laca000
őstag
válasz bombibmw #56349 üzenetére
..csak annyi, hogy nem kellett levennem a Phanteks miatt a ház oldalfalát, simán befér a hűtő anélkül is.
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
Tito1987
csendes tag
Sziasztok. Erre a a lapra (Sapphire pure black x58) keresnék hűtőt . A proci az i7 950. A memória az corsaoir vengeance. Elégé magas a memória. olyan hűtő kellene ami normálisan elfér mert minden slotban van ram. 10 ezernél nem nagyon akarok többet költeni. Válaszokat előre is köszönöm!!!
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Sziasztok!
Konfig rendelés előtt állok pár pillanattal
MSI Z87-G45 GAMING lap + 4670K proci menne bele egy COOLERMASTER STORM TROOPER házba.
A házba szerintem az "összes" CPU hűtő elfér, mert 186 mm hely van neki.
Olyan hűtőt szeretném, ha javasolnátok, ami majd 1-2 év múlva, ha erősebb VGA megy bele (most GTX770), akkor ki tudja szolgálni a komolyabb tuningot is. Keret 10-20K.Köszi előre is a szakértést
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Xerxész
őstag
Helló,
Ha valaki használ Cooler Master Hyper TX3 EVO processzorhűtőt Asrock Z87 Extreme3 alaplappal, annak kérném a segítségét olyan tekintetben, hogy hűtő kitakarja-e a memória foglalatokat? Tehát veszítek-e vele későbbi memóriabővítési lehetőséget?
-
TAKÍÍ
tag
(remélem jó topikba írok, nem találtam ennél jobbat hirtelen)
Alaplap: GA-8I915P-G [link]
fogalmam sincs, hogy rev 1 vagy rev2)Hűtő: Arctic Cooling Frezzer 7 LP [link]
Fontos nem a Pro.. Tudom nem hűt annyira, meg stb. De most nem ez a probléma.Még youtubeos Video is van: [link]
Felrakás nem ment tegnap. Vannak azok kis apró fekete valamik (bizbasz). Bocsi de nem tudom mi a pontos neve. Felrakom őket a fehér pöcökkel, de amikor a feketét tenném bele egyszerűen nem megy. Fontos az alaplap benn van a házban. Mikor belenyomom az alaplap nagyon durván hajlik, recseg. Egyszerűen a lyuk, mintha túl vékony lenne hozzá.. Én úgy gondolom a hűtő és a 775 ös foglalat is kompatibilis és működnie kéne. Vagy hasznosabb lenne kicsavarozni az alaplapot és úgy megpróbálni felrakni? Vagy van valami trükkje? Én nem mertem jobban erőltetni.
[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
válasz and1ao #56344 üzenetére
"15 hűtőt cseréld le házra+ventire" Nincs rá szűkség,mindig is minőségi jól szellőző házaim voltak,minőségi ventikkel.Bocs de tete tuningoltál?És ha igen akkor fesz emeléses,vagy alap feszes tuning volt?Mert az említett hő különbség főleg tuningnál jön ki.Mint írtam ,nem csak más teszteknek,hanem a" saját szememnek" is hiszek,mert mint mondtam én magam is meggyőződtem róla.De részemről ez a téma lezárva.Logikus tényekről nincs kedvem vitatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
and1ao
őstag
válasz kromatika #56340 üzenetére
Jó jó jó nálam ugyannyi volt VGA nélkül is mint VGA-val 45 fokos VGA és 60 fokos VGA melett szépen ment a proci 52 fokon.+-1 fok volt ide oda ami a terhelésnek betudható.
Akkor ezek szerint csak nálad van olyan gyenge házhűtés és szellőzés hogy ez nálad kiütközik.
Persze én a szememnek te mások tesztjének.
15 hűtőt cseréld le házra+ventire.Guild Wars2!
-
kromatika
veterán
válasz Picturemaker #56342 üzenetére
Holnap utána nézek,emlékeim szerint talán az overlock oldalán is volt egy nagy venti teszt bordákra.igazad van ,igen a gyártók fordulatszámot és légszállítást adnak meg Viszont ha megfigyeled,CPU hűtő bordára,pl ugyan azon cég(PL Noctua,Coller Master,Scythe is) gyakran ugyan olyan pwm-es fordulat számban állatható ventit is ad ki,amilyen van a házhűtő venti kínálatában is.Csak ezeknek a ventiknek a lapátszöge meredekebb,így azonos sebbeségen,több nyomatékot,ezáltal több levegőt is szállítanak közvetlen a bordára.Sajnos ezálltal több a lég zaj is.Ebben a topikban megtudják erősíteni.[link] no meg itt[link]
[ Szerkesztve ]
-
-
kromatika
veterán
Szia.Jó lenne tudni hogy mennyit szánsz rá?Gondolom tuning is lenne.Ha mATX lap lesz majd,akkor eléggé fontos lenne hogy mATX házat vegyél amibe 160mm maga hűtő befér.Mert K-s procihoz tuning esetén eléggé leszűkíti a hatékony hűtők lehetöségét,ha mondjuk csak 150mm maga hűtő fér be.Az eggyik ilyen nagyon jó ár értékű mATX ház a Cooler Master N200.Abba 160mm magas hűtő is be fér.Természetesen drágábban vannak jobbak is. szóvel mennyi a keret? Hunork: I5 3550P-re elég lesz bőven az álltalad írt Zalman. de ha van rá mód akkor én is inkább a Xigmatek Loki II-t javasolnám amit Potzee kolléga is ajánlott.(Szia Potzee kolléga.Igazad volt. Itt van melettem a Tempest 410.Tényleg ritka jó ház,mint anyag minőség mint szellőzés ,mint szerelés terén.Érdemes volt átköltöznöm a Corsair 200R-ből.
[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
válasz and1ao #56331 üzenetére
Nos én is megnéztem legalább 15 hűtővel tesztelve és mindig magasabb volt a proci hőmérséglete,ha a vga felől szív a venti,mint ahogy ezt más tesztek is igazolják.szerintem ez egyértelmű,hiszen melegebb levegőt fúj a venti a procira a vga-ról,mint a ház elejéből.szerintem ez logikus,természetesen abban hiszel amiben csak akarsz. sakal83: Coolink Swif2P nem iagzán jó bordára,mert a lapátok dőlés szöge nem elég meredek,így nem elég a levegő nyomáspontja bordára.házhűtőnek kiváló de bordára amiket irtam sokkal jobbak.
-
Henk
veterán
A napokban elkezdtem nézegetni ezeket a kompakt víz cpu hűtőket, hallottam eleget, hogy "játékvíz" meg anno próbáltam is a H50-et és pár nap után ment is a háztól, de most úgy néz ki, hogy elférne elöl a házamban egy dupla vagy tripla radi is. Ezek is gyengék még? Nem az ár/érték arányra gondolok elsősorban. Ráadásul a Swiftech-nek találtam olyan megoldását ami bővíthető is, ez már szimpatikusnak tűnik.
-
Potzee
addikt
válasz Hunork #56337 üzenetére
Milyen Arctic 7, ami 2 hőcsöves?
Ez a Zalman nem lenne nagy előrelépés...én inkább egy Xigmatek Loki II-t vennék.PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Hunork
veterán
Erre valaki?
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
csab1
csendes tag
Üdv!
Tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen coolert vegyek.
i7 4770K cpu-hoz, GA-Z87M-D3H (rev. 1.0) lappal és mATX házba.
Vagy ASRock Z87 Extreme4 lappal ATX házba.Másik variáció:i5 4670K, Asus Z87M-PLUS lappal mATX házba.
Vagy ASRock Z87 Extreme4 lappal ATX házba.Harmadik variáció: i5-4570 + gigabyte b85m-d3h (nincs tuning)
Köszönöm a segítséget!
-
vjozsef
senior tag
-
Byter3
csendes tag
Sziasztok!
Eljött az ideje, hogy cpu hűtőt vegyek. Egy Intel I7 920 -as procim van és hosszú rendereléseket, kéne hűteni. Értsd: Akár 150 óra folyamatos renderelést, sok 3d-s munkát csinálok.
Jó lenne egy hűtő ami ahhoz képest, hogy alatta egy CPU pörög 100% elfogadható szinten tartaná a hőmérsékletet és nem a mostani 95-98 celsiuszon.
Haverom most vett egy ilyet: http://ipon.hu/webshop/product/scythe_kotetsu/547926
és 58 celsiuszon tudta tartani a AMD phenom x-4 955 CPUját kétszeri Cinebench futtatás után is.Elég lesz-e nekem is egy ilyen vagy tudtok jobbat vagy valami egyéb tanács!
Előre is köszi!
-
Hunork
veterán
válasz Rypejakten #56330 üzenetére
ööö...nincs 6k...de a kérdés, hogy érdemes-e, megéri-e? Most egy Arctic 7 van. Ez 2 hőcsöves, a Zalman 3. Ennyi a biztos, amit tudok...
-
Hunork
veterán
Üdv!
Erről mi a vélemény? ZALMAN CNPS5X
Elvileg, ha összejön, egy i5 3350p felett zizegne..."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
kromatika
veterán
válasz and1ao #56322 üzenetére
Azt azért nem mondanám hogy semmit nem jelent.Főleg ha van külön Vga is használatban.Már pedig az adatlapja szerint van,és ugye akkor a proci hűtő ventije a vga -ről leáramló melegebb levegőt szivjla le.Minden ilyen estben a proci kb 2-3 fokkal melegebb,ellenben a vga pedig hűvősebb.Tuningnál igen is van jelentősége.Hiába perforált a ház teteje.
-
sakal83
addikt
Van egy Hyper 212 plusz hűtőm.
Kicsit zavar a hangja.
milyen atomhalk ventit tudnék rárakni?
-
-
Stigma.HC
senior tag
-
marquuard
veterán
válasz Picturemaker #56316 üzenetére
A listában nem szerepelt a Noctua valamint az Arctic. Nekem nagyon fontos, hogy jó pár évig le legyen a gond a processzorhűtővel.
A Noctua-ban sem vagyok biztos, igaz hogy 2 ventilátoros, de nem feltétlen kell jobbnak lennie az 1 ventilátorosnál.PSN ID: marquuard
-
marquuard
veterán
[Erre] valamit? Kérlek segítsetek, jövőhéten rendelnék hűtőt.
PSN ID: marquuard
-
Radványi
aktív tag
Sziasztok,
Elnezest ha rosz topic-ba irok a kerdesemmel.
Olyan programot keresek amivel kovetni tudom a cpu homersekletet akkor is ha in game vagyok, hogy ne kelljen alt tab olni vagy ilyesmi hanem lassam barmilyen korulmenyek kozott. Letezik ilyesmi? -
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
I7-4770-hez vennék egy aránylag olcsó, de jó cpu hűtőt. A keret max 10k, mit ajánlotok?
-
Zola007
veterán
Core 2 Duo e6400 hűtésére mit ajánlotok az olcsóbb, de már használható kategóriából?
3-4e ft-nál többet nem szánnék rá, netezős, filmezős gép lesz a családnakIntel gyári hűtő elég hozzá?
(most egy Asus silent van rajta, de azt megtartja az előző gazdája)
esetleg ezek közül?
Arctic Cooling Alpine 11 Pro Rev. 2 Intel
Arctic Cooling Alpine 11 Plus
Arctic Cooling Freezer 11 LPminden ajánlást/alternatívát köszönök!
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
vjozsef
senior tag
válasz szokeherceg #56304 üzenetére
Mibe? Mihez?
-
szokeherceg
aktív tag
Segítsetek légyszives, kettő közül melyik legyen?
Be Quiet! Dark Rock Advanced C1
vagy
Be quiet! shadow rock pro sr1Kétfajta motoros van: aki már esett, és aki esni fog...
-
marquuard
veterán
Csáó. Írtam fel pár CPU hűtőt ami elfér a házban, ezek közül szeretném a legjobbat kiválasztani teljesítmény és zaj szempontjából. FX8350 4,2-4,5GHz-ra kellene.
-Arctic Freezer 13 PRO
-Noctua NH-U9B SE2
-Scythe Mugen 4
-Alpenfohn Brocken
-Alpenfohn MatterhornBrocken 2 lett volna, de nem fér el a házban.
Válaszokat előre is köszönöm.PSN ID: marquuard
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest