Hirdetés
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoOne1976
őstag
Kérlek segítsetek!
Adott egy AMD Athlon 64 X2 6000+ proci a gyári hűtőjével. A gépben semmi más ventillátor nincs, a vga is passzív hűtéses. Netetezésen kívül a gép más funkciót nem tölt be, csak torrent. (Nincs játék, nincs filnézés.)
A hűtő hangját alapból is hallom, de mikor elindítom a torrentet, felerősödik. (Mert gondolom megnő a terhelés?) Hiába állítom az alaplap biosában, hogy alacsony, magas vagy változó fordulatszám, különbséget nem tapasztalok. Uganakkor nagyon idegesít, hogy állandóan változik a hangszine a ventilátornak.Számtech boltban azt mondták, hogy csere előtt érdemes lehet levenni, újra bepasztázni, meg kifuvatni sűrített levegővel, és talán halkabb lesz. (Mert nem a klasszikus csapágyas hangot hallom.) Szerintetek érdemes ezzel megpróbálkozni, vagy felesleges, mert hülyeséget mondtak?
Véleményetek szerint milyen hűtő kellene nekem, ami olcsó és hangtalan? (Ahogy írtam, nem fogom agyonterhelni a gépet.)
-
NoOne1976
őstag
Kérlek segítsetek! Van egy Asus M2N-E (AM2-es) és egy Athlon 62 X2 6000+ procim. A hűtő rajta még mindig gyári. Azonban lassan már az idegeimre megy, mert hangos a gép. A legelviselhetetlenebb torrent alatt, mintha fel akarna szállni. (Gondolom ekkor van nagy terhelés a procin.)
A gépet csak netezésre használom. Se játék, se semmi más. Még filmezés se.
Milyen hűtőt tudnátak ajánlani, hogyha a minél halkabb működés a prioritás?
-
NoOne1976
őstag
Mi a véleményetek az Arctic Cooling Freezer 7 PRO Rev. 2 hűtőről? Egy Athlon 64 X2 6000+ procira menne. Nem lenne húzva, illetve ahogy írtam korábban még filmezés, és játék sem lenne.
Az alaplap Asus M2N-E, a ház Cooler Master Elite 335.Fontos lenne nekem az ár is, mert nem nagyon szeretnék annyit költeni hűtőre, mint amit maga a lap+proci ér.
Ez a hűtő mennyire vált be? Van itt valakinek ilyen? A hangja érdekelne leginkább.
-
NoOne1976
őstag
Lehet hogy totál hülye a kérdésem, de majd akkor kijavítotok. A gyári AMD64 X2-es procin lévő ventillátort le lehet cserélni? Attól nem lenne halkabb? Vagy egyszerűen nem éri meg, mert majdnem annyiból, mint amennyibe csak egy venti kerül, egy komplett hűtőt is meg lehet venni?
-
NoOne1976
őstag
Ha valaki 939-es procin használt ventillátort, akkor az utána áttehető az AM2-esre? Mert ha jól tudom, az AMD-nél kompatibilisek a foglalatok.
-
NoOne1976
őstag
Szerintetek egy AMD X2 6000+ -os procira, amin jelenleg a gyári hűtő van elég lenne egy Arctic Alpine 64 Pro REV2.? Nem húzom, nem játszok, csak azt szeretném, hogy csendesebb legyen. A boltban 3400-ért tudnám megvenni.
Vagy nem jó, és inkébb vegyek használtan egy Freezer 64 Pro-t, 3,5-4 ezer körül ajánlották. De fogalmam sincs mennyi idős.
Melyikkel járnék jobban? Vagy valami más ami EXTRÉMen halkabb az előzőekhez képest, még ha drágább is kicsivel? Nem tervezek jelentős upgradet a jövőben, csak az kellene, hogy a mostani gépem halkabb legyen.
Vélemények?
-
NoOne1976
őstag
válasz Potzee #56228 üzenetére
Felső tápos a házam. És nem is túl széles. EZért is kérdeztem, hogy ennyi pénzért jelentősen halkabb-e, mint a gyári. Mert pl. ha a gyári hangja egy 10-es skálán 8, az Alpine 64 pro rev2-nek 4, egy dupla annyiba kerülőnek meg mondjuk 2-3., akkor nem biztos hogy költenék most annyit.
-
NoOne1976
őstag
Próbáltam szűkíteni a ventillátor igényemet az alapján, hogy mennyit fogyaszthat a procim. (AMD X2" 6000+)
Azt nem értem, hogy ha megnézem az Aida-t, akkor ezt adja: [link] Vagyis a maximális telj.felvéteét 65-76W-nak írja. Ezzel szemben, ha a neten rákeresek, hogy X2 6000+ Brisbane, akkor meg azt találom, hogy 89W.
Az érdekelne, hogy mi a valós adat. Továbbá, hogy csak netezéssel, meg torrentezéssel mennyire éri el a proci a max. hőmérsékletét?
-
NoOne1976
őstag
Mivel leginkább az alsó árszegmensben keresgélek, e két versenyző között melyik a jobb? És leginkább halkabb?
1. ARCTIC COOLING Alpine 64 Pro Rev. 2 (új, 3,4 eFt)
2. EKL Cold Tower (használt, 2 hetes, 4 eFt) -
NoOne1976
őstag
Szerintetek használtan mennyit érdemes adni egy alig használt EKL Cold Tower ventiért? Főleg, hogy a kategóriájában kifejezetten ajánlott volt az akkori eladási árán, de már nem kapható. Akármennyit is ér, annyiért van jobban ajánlott a kategóriájában?
-
NoOne1976
őstag
Egy EKL Cold Tower hűtő van most az Athlon 64 x2 6000+ procimon. Ha 500 körül pörög, halk, meg minden... De valamiért a proci hőfoka könnyen felmegy, akár a gép bekapcsolása után netezéssel és torrent elindításával is (úgy, hogy nem tölt, mert csak seedbe áll, de azt se viszik) pár perc alatt 60-65 fokra, a venti meg felpörög, mint állat. Elindítok egy youtube videot, már 70 fok, 2200-as fordulat, tiszta helikopter. Nem csinálok semmit, és 10 másodperc múlva 53 fok, és visszaesik a fordulat 600-ra. Az utóbbi napokban össze-vissza ugrál.
Mi lehet a baj? Miért ugrál a hőmérséklet, és vele együtt a fordulatszám? Új hűtőpaszta kellene a venti alá? (Mikor feltettem, valami nagyon régit kentem alá, amit itthon találtam.) Mert gondolom nem új hűtőt kellene vennem...
-
NoOne1976
őstag
Egy EKL Cold Tower hűtő van az Athlon 64 X2 6000+ procimon.
Ha nem csinálok semmit a géppel, akkor a cpu 42 fok, az 1. mag 41 fok, 2. mag 37 fok. Ha elkezdek másolni egyik vinyóról a másikra, (vagy egyéb módon megterhelem a gépet), akkor a hőmérséklet drasztikusan megugrik. Akár 70 fokra is.
Ami a fúrcsa: a hőmérséklet folyamatosan ingadozik, 63 fok, majd 72 fok, majd 56 fok, majd 69 fok stb. És persze emiatt állandóan változik a ventillátor sebessége is. Megörülök tőle.
Amit még észrevettem, hogy terhelés esetén nem csak pár fokkal, hanem 15-20 fokkal is több az 1. mag hőmérséklete a 2. maghéhoz képest.
Szerintetek mi lehet a gond? Most lett feltéve újra a hűtő új pasztával, mert már pár hete elég keményen visított a venti terhelés alatt, és nagyon idegesített. Már attol is változott/változik a hőmérséklet és a fordulatszám, hogy az opera-ban megnyitom az indexet.
Létezik az, hogy az egyik magot nem hűti rendesen és ezért melegszik ilyen brutálisan a proci? Rossz pasztázás, vagy ne elég szoros a venti a procin?
-
NoOne1976
őstag
Segítsetek, mert azt hiszem, mert már semmi ötletem.
A nyüves hűtő össze-vissza hűt. Már írtam róla párszor korábban. A lényeg, folyamatosan felpörög, terhelés mellett (másolás), vagy akár csak video nézés az interneten mellett többször is lekapcsolt a gép tegnap. Ma levettem a hűtőt, visszaraktam, de így is le-fel jár a fordulatszáma.
Jól van ez a hűtő berakva? [link]
Korábban lefelé volt a vnti, de volt aki azt tanácsolta próbájam ki felfelé. Paszta pont annyi van alatta, hogy nem folyt rá a procira, csak kijött a széléig. (Igaz, ujjal volt szétkenve rajta, mert féltem, ha csak középre rakok, akkor nem nyomja szét.)
A passzív videókártya nem látszik a képen, mert ki van éppen szedve, de a hátsó takarólemezek hiányából látható, hogy hol volna. Annak a bordája lefelé néz.
[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
válasz Picturemaker #58507 üzenetére
Akkor hogy kell berakni? Nézzen lefelé a ventillátor?
Mert máshogy nem tudom berakni, mivel az alaplap lefogatókeretébe van beakasztva a leszorító füle. (Mint a gyári am2-es ventillátoroknak.) Nincs hozzá külön leszorítókeretem stb. 90 fokkal elforgatva meg nem tudom felszerelni, mert abba az irányba a kereten nincsennek fülek, ahova a ventit be tudnám akasztani.
-
NoOne1976
őstag
válasz Picturemaker #58510 üzenetére
És az ugyanolyan jó, ha a táp felé megy fel a levegő, mintha a ház netije felé menne? Mert megfordult bennem, hogy veszek valami másik olcsó ventit (ez a gép sokat már nem ér meg). Pl. ezt. Mert itt a lefogatók pont úgy állnak, hogy felszerelve vagy hátrafelé van a venti, vagy előre a vinyók felé. Tehát a mostanihoz képest 90 fokkal elforgatva. Az úgy jobb lenn?
-
NoOne1976
őstag
válasz TaylorPro #58513 üzenetére
Megfordítottam a hűtőt. Újrapasztáztam.
Ha több helyre teszek pöttyöket, középre meg egy x-et, akkor a leszorításkor nem nyomódik szét rendesen? Ahogy látom, a széléig kiment a paszta.
Viszont az Athlon 6000+-os vinyóról vinyóra másolás közben, mellette zenehallgatással 60 fokos. Ez normális? Mert az oké, hogy nem 80 fok, mint volt tegnap, de még ez is soknak tűnik EKL Cold Tower mellett. Vagy tévedek?
Jobb hűtő a Cosmo Cool LC-CC-95, mint ami most van nekem? Megérné lecserélni?
[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
válasz Picturemaker #58517 üzenetére
Mennyi feszt kell, hogy kapjon a proci? Mert akkor megnézem, hogy azzal mi a helyzet.
Azért lett EKL-em, mert a gyári már túl hangos volt. Ez is jó volt pár hétig, de aztán elkezdett vacakolni. Én meg babráltam, megfordítottam stb.
Az normális, ha az egyik mag mindig pár fokkal melegebb, mint a másik?
-
NoOne1976
őstag
válasz Potzee #58524 üzenetére
Mármint az elforgatás alatt azt érted, hogy ahhoz képest, ahogy volt, és amiről képet tettem fel?
Azóta már megfordítotam. A venti lefelé néz. Elvileg onnan fújja a levegőt a bordákra felfelé, ami a táp ventijén keresztül távozik.
A nem kell agyon pasztázni alatt mit értesz? Most annyira van bekenve, hogy ráfogatva a hűtőt a paszta kinyomódik a proci széléig, de azon túl nem. Ez sok?
-
NoOne1976
őstag
válasz vjozsef #58527 üzenetére
4g-osat vettem egy kis fecskendőben. Eddig 2x kentem belőle, és még tőbb, mint a fele megvan. De ezek szerint ez is sok volt rá. Akkor valamilyen kártyával húzzam el rajta totál vékonyra? Mert ha jól értem, most túl vastag, és emiatt szigetel, és nem megy át a hő a bordákra?
Tudtok esetleg képet mutatni, ahol jól van elkenve, csak hogy tudjak mihez viszonyítani?
-
NoOne1976
őstag
Szerintetek egy Cosmo Cool LC-CC95 ventillátor elég volna Athlon 64 x2 6000+ hűtéséhez?
Mert elég jókat írtatok ti is itt a hűtőről, meg a vásárlók is, de nem tudom, hogy az én procimhoz is elég volna-e. Sokat költeni nem akarok, mert amint látjátok, nem egy mai darab...
-
NoOne1976
őstag
válasz Potzee #58646 üzenetére
Mi az a legolcsóbb (á/érték) megoldás, ami jobb, mint a gyári (halkabb) egy Athlon 64 x2 6000+ procira? És persze kapni is lehet. (Ha nem, akkor gond nélkül van aprón, és postával együtt is megéri.)
Ahol én lakom a Arctic Freezer 64 Pro-t 6100-ért tudnám megvenni boltban.
[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
A venti vásárlás két versenyzőre szűkült: Használt Arctic Cooling Freezer 64 Pro vagy bolti Cosmo Cool LC-CC95. Melyik ventilátor teljesít jobban? Árban azonosan jönnék ki.
Ha jól nézem a gyártói weboldalakat, akkor az első 150W, míg a másik 130W max. (Továbbra is Athlon 64 X2 6000+-ra lenne.)
Ki melyiket vinné, és miért? (Jobban hűt, halkabb a ventilátor, jobban szerelhető stb.) -
NoOne1976
őstag
Van egy X2 6000+-os procim. Lecseréltem a ventit egy EKL Cold Towerre. Az utóbbi időben írtam is róla, hog a hőmérséklet nagyon magas, valami nem oké. Úgy döntöttem, hogy bepróbálok egy új ventit. Vettem egy Arctic Freezer 64 pro-t. A proci alapesetben 32-33 fokos. Gyakorlatilag ugyanennyi torrentezéskor is. De ha elkezdek videót nézni a neten, akkor 1-2 másodperc alatt felugrik 20 fokot is. De sikerült ma este 30 fokos ugrást összehozni. és a proci 80 fok fölé ment a végén, és kikapcsolt. WTF?
Szerintetek az alaplappal, vagy a procival lehet valami gond? Vagy rosszul méri a hőmérsékletet? Mi lehet a gond?
(A venti stabilan van rajta, és szinte biztos vagyok, hogy azzal nem lehet gond, mert ugyanazt tapasztalom,
mait az EKL-el, vagyis gond nélkül túlmelegszik a proci. Ma az élményindex lefuttatását sem bírta W7 alatt.) -
NoOne1976
őstag
válasz Speed® #59147 üzenetére
Az alaplapom egy Asus M2N-E. A legfrissebb bios van rajta, évek óta nem adnak már ki hozzá. A proci Athlon X2 6000+.
Amit nem értek az a következő: évekig nem volt gondom a gyári hűtővel, a gép soha nem kapcsolt le túlmelegedés miatt.Csak azt vettem észre, hogy nagyon zajossá vált a gyári hűtő, ami idegesített. Ekkor jött az EKL Cold Tower. Majd most az Arctic Freezer 64pro. Kizártnak tartom, hogy ezek a hűtők rosszabbak legyenek a gyárinál. Ugyanúgy azt is, ezeket is én raktam fel a procira.
Nem létezik olyan, hogy valami elromlott az alaplapon vagy a prociban? Mert az, hogy XP-ről W7-re álltam át közben, nem hiszem, hogy okozhatja a gondot. (Lassan annyira idegesít, hogy lap+proci cserén gondolkodok.)
-
NoOne1976
őstag
válasz bombibmw #59199 üzenetére
Még egy utolsó próba, aztán megy kukába a gép. A következő történt:
Gépet bekapcsoltam, szépen ment, 36-39 fokos a proci. Elkezdtem zenét hallgatni (winamp), csak torrent ment, az bongésző érintetlen volt, nem is ültem a gépnél. Egy jó idő után hallom, hogy egyre hangosabb. Nézem az Aida-t, azt látom, hogy a hőmérséklet pillanatról pillanatra kúszik fel. AZ egyik mag 95 fok, a másik 65 fok, aztán a gép kikapcsolt.
X2 6000+ proci, Arctic Freezer 64pro hűtő. (Az EKL Cold Towerrel is ez volt.)
A hűtő tuti nem rossz. Nem terhelem túl a gépet, gyakorlatilag egy zenehallgatás semmi. Mitől indul el a hőmérséklet felfelé???
Hogy pasztázzak? Gyufafejnyit kenjek szét, vagy többet stb.
-
NoOne1976
őstag
válasz bombibmw #59204 üzenetére
De ha nincs rajta rendesen, azt hogy veszem észre? Ráfeszül, nem mozog stb. Szóval nekem nem tűnik úgy, hogy rosszul lenne rajta. És ha nincs rajta rendesen, akkor miért nem jelentkezik ez a gond egyből bekapcsolás után? Vagy időnek kell eltelnie, amikor már túlmelegszik a proci és nem tud hülni rendesen? Az előző eset megtörténtéhez legalább egy óra kellett. Azt hiszem 77 perce ment a vinamp, mikor észleltem a hangot, és 1-2 perc alatt el is szállt.
-
NoOne1976
őstag
Szerintetek egy FX-4100-as procihoz jó lesz a már meglévő Arctic Cooling Freezer 7 PRO?
-
NoOne1976
őstag
Egy FX-4100-at lehet passzívan hűteni? Milyen cuccal? Vagy ez reménytelen dolog?
-
NoOne1976
őstag
Van annak tényleges jelentősége, hogy milyen pasztát kenek a procira? Mármint ha nem az érdekel, hogy az egyikel 3 fokkal hűvösebb, és nem 54, hanem csak 51fokos.
Amit viszontnem tudok, hogy kb. hány gyufásfejnyi pasztát kell szétkenni?
-
NoOne1976
őstag
Egy AMD FX-4100-ra van olyan hűtő ami passzív, és elég neki?
Nem hardcore gamer gép, hanem 95%-ban netezésre használt. Próbálnék mindent elnémítani benne, mert nagyon zavar, hogy állandóan hallani a hangját, és a szobában többen is tartózkodunk.
-
NoOne1976
őstag
Adott egy AMD FX-4100-es proci egy Asrock 970 Extreme4 alaplapban. A házam egy Nanoxia Deep Silence 3.
Sajnos a lakás elég meleg, a gép pedig hangos a venti miatt. Igazándiból télen sem vagyok elégedett a proci hűtőjével, ezért cserélni szeretném. Mivel a vga kártyám is passzív, ezért jó lenne a cpu-t is lecsendesíteni.
Erre a procira milyen passzív hűtőt érdemes venni? Vagy ha ezt a megoldást felejtsem el, akkor milyen más hűtőt? Persze a ház marad.
[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
Egy AMD FX-4100-as proci van a gépemben. Iszonyatosan unom, hogy a ventije nagyon hangos. Mit ajánlanátok hozzá?
1. Ha passzív ventit vennék rá?
2. Ha olcsóbb, de ventis kivetel lenne?A ház egy Nanoxia Deep Silence 3.
-
NoOne1976
őstag
Van itt valaki, aki szerelt már fel Be Quiet Pure Rock hűtőt AM3+-os procira? Jól nézem, hogy nem kell a gyári alaplapon lévő rögzítőkeretet lecserélni, hanem csak valami két kis rögzítővel kell valahogy ráfogatni? De nem tudok rájönni hogy kell majd megcsinálni, ha megjön.
-
NoOne1976
őstag
válasz jim bcs #69494 üzenetére
A Be Quiet Pure Rockot ajánlottad nekem egy FX-4100-re. Nem egyszerű beszerezni ott, ahol lakom, de az egyek boltban az mondták, hogy megoldható. Ami dilemma elé állít:
1. Pure Rock 13.000
2. Shadow Rock 13.270
Az árakat figyelembe véve a kettőből melyiket érdemes megvenni?Ha maradok ennél az árkategóriánál, a procimra csak a ALPENFÖHN Brocken ECO a méásik ajánlott ventilátor?
Ja, és a fő cél a halkság, mivel játszani sem játszok, így nem izzik túlzottan a proci.
-
NoOne1976
őstag
Sziasztok! Az ajánlásotokat szeretném kérni. Jelenleg a gyári hűtőt használom. Gondolom attól kb. bármi jobb lenne. Egy darabig nem tervezem a proci cseréjét, tehát nem szükséges extrém hűtési tudás, de nem baj, ha a következő procihoz is elég lenne.
Azt néztem, hogy egy Thermalright Peerless Assassin 120 SE 20ezerből beszerezhető volna külföldről.
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
Maximum 20ezer, de inkább 15-16 ezer Ft. Ha olcsóbb, még jobb.
2.: Milyen házba kerül?
Nanoxia Deep Silence 3
3.: Milyen alaplapra lesz?
Gigabyte B450M DS3H
4.: Processzor és videókártya típusa?
AMD Ryzen 5 5600G
5.: Ramok pontos típusa?
Kingston FURY 16GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
6.: Egyéb igények? (fekete, passzív, stb.)
Nem feltétel az argb vagy, hogy fekete legyen, de ha az, nem baj[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
Melyik hűtő a jobb és leginkább csendesebb? (Árban kb. ugyanoda tudnám kihozni eltérő szállítás és kuponozás miatt.)
1. ARCTIC Freezer 34 eSports DUO
2. ID-COOLING SE-224-XTS BLACK -
NoOne1976
őstag
Semmi gond, nem kell elnézést kérni
A gépem semmi más célt nem szolgál, mint netezek rajta. Játékra konzol van, így vga beszerzés sincs tervben. Pont ezért van integrált procim. (Azt upgradeltem 2400g-ről 5600g-re) Max. videó nézés, ami még szóba jöhet. A jövőben sem tervezem másképpen a pc használatot. Ha az AM4-es platformba még belefér, akkor pár év múlva egy újabb integrált proci jöhet szóba. Ezek alapján mit mondanál? (Overkill cpu hűtőt sem akarok venni, csak azért mert jobb, mint egy 10ezerrel olcsóbb társa, ami ugyanúgy elég az igényeimnek és jobb, mint a mostani.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest