Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Közben megjött az utolsó ventim is, egy scythe slipstream 1200rpm-es 120 millis személyében.
Szóval most 2x 14-es Be Quiet Pure Wing 14-es (1000 rpm, 61 cfm) és a slipstream (1200 rpm, 68 cfm) fújja ki a levegőt fent-hátul, míg a ház saját coolermaster 200-asa (kb 500 rpm, 110 cfm) és egy 12-es CM (passz mennyi rpm, saccra 50 körüli cfm) szívja be. (csak az előlapi 200-as és a lent lévő 12-es van pwm-es helyre kötve, mivel ezen a gigabyte-on nem igazán van sok hely ahova dughatnám (bezzeg az asus-on majdnem minden ventinek lett saját pfm foglalata), a kifele fújók simán csak molexen vannak)
1,28 volt, 4 ghz alatt, 20 perc prime 95 után az idle 32 fokos mag és 38 fokos kupakhőmérsékletről felment egészen 36 fok mag és 44 fok kupak hőmérsékletig Ha visszakapom az Asus lapomat, úgy érzem menni fog ebből 4.1-4.2 is simán
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
schray
tag
Sziasztok!
Core i7-4771-re keresek valami kicsi, csendes és hatékony hűtőt. A speedstep és barátai ki lettek kapcsolva és állandóan 3,9Ghz-n ketyeg, mert főleg olyasmiket használok, ahol hirtelen, rövid, de intenzív számításigények vannak gyakran és nem konstans terhelés. Jelenleg gyári hűtés van rajta, amivel nyugalomban 38fok, ezzel nem is lenne bajom, de pár hét után néha fura kerregést kezdtem hallani... kikapcsoltam minden más zajforrást, amit tudtam és biztos a cpu hűtő, szóval gar ide vagy oda, a bizalom megszakadt.
A ház viszont nem túl tágas és az oldallapon van két CM JetFlo, szóval kb 120-125mm hely van a hűtőnek. Ha átrakom a cpu feletti JetFlo-t a táp alá hátulra, akkor lesz 159mm hely (a gyári adatok szerint) de inkább valami alacsony profilú hűtőt néznék.
Ahogy olvasgattam a külföldi teszteket, a Noctua NH-L12-őt sokat dicsérik. Ez alatt, mondjuk 10e Ft magasságában valami alternatíva?71% víz
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
A ventik fogyasztása elhanyagolható..<3W a Freezeré pl. 4 PIN PWM csatis.
Viszont arra a Quadra, amire tervezed, én nem raknám fel..már írtam, miért...
Egy ~50W körül kajáló C2Dvel halkan elbánik, de ha dolgozik a Quad, fűt is..
Ezzel nem a saját ajánlatomat védem, pusztán óva intenélek a csalódástól... -
Potzee
addikt
Figyelembe véve az Általad megszabott anyagi keretet a Freezer 7 Pro egy jó cooler. A bordázata megegyezik az EKL Cold Tower bordájával. Az Asus Silent Square-t jobbnak tartom, bár az Asus-nál macerásabb egy esetleges venti csere. A Freezer 7 Pro és aTX3 közt nüansznyi különbségek vannak, az Artic venti szerintem halkabb, mint a TX3-on lévő Coolermaster.
" A fogyasztása ugye kevesebb, mint egy gyári E8300 Intel hűtő? "
A coolerek nem igazán fogyasztanak, a venti használ némi elenyésző energiát...PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Csacse
tag
Sziasztok!
Az volna a kérdésem hogy szerintetek a nofan cr-95c hűtő rámegy egy ASRock Z87 Fatal1ty Killer lapra?
-
Astrasattila
tag
válasz bombibmw #59781 üzenetére
Köszönöm! Tetszik a hűtőd. Noctua nekem nagyon szimpatikus dolgokat gyárt. Házhűtős fórumon is kérdezgetek, ha ott is ajánlanak az igénynek megfelelő Noctuát, akkor egy egységes termékpaletta lesz. Kell pár 12 és 14cm-es venti. Majd még azt azért megnézem, hogy melyik tűnik zajosabbnak, melyiknek mennyi a légszállítása. Vagy ha tudsz esetleg pont egy ilyen összehasonlítást, azt megköszönöm.
-
Potzee
addikt
[ Szerkesztve ]
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
bombibmw
veterán
válasz Astrasattila #59780 üzenetére
Az SB-E Extreme 165mm magas,tehát eddig el lehet menni.
Egy be quiet! Dark Rock Pro 2,Noctua D14 megoldja a feladatot.
Ár/értékben az én hűtőm lenne a legjobb oda,de az magas lenne.[ Szerkesztve ]
-
Astrasattila
tag
válasz pipo112 #59777 üzenetére
4.4GHz, ezt stabilan tartja. Sajnos nem tudom megmondani, hogy milyen hűtő van rajta jelenleg. Külön lakunk és most Ő éjszakás is. Volt egy Thermalright SB-E Extreme hűtője, de lett vele valami, így kapott ideiglenesen valami olcsó oszt jót valamelyik haverjától, ami alap órajelen megfelelő, de a munkája miatt sürgős lenne, hogy visszahúzva tudja használni a procit.
-
pipo112
őstag
válasz Astrasattila #59775 üzenetére
kérdés mekkora az a tuning ,jelenleg milyen hűtő van rajta ?
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
Astrasattila
tag
Szervusztok!
Intel i7 4770K tuningolt CPU-hoz milyen bordát és ventit ajánlanátok? 24/7 üzemen. Tesómnak elég sok lett most a munka és a jelenlegi hűtéssel eléggé melegszik a proci.
Ja igen azt elfelejtettem, hogy max. 160mm áll rendelkezésre.[ Szerkesztve ]
-
JohnK
aktív tag
Szaisztok!
Milyen hűtőt ajánlanátok Xeon E5440 processzorhoz, Asus P5K (LG 775) alaplapba? Ár 4E HUF körül.
Előre is köszi a javaslatokat.
-
do3om
addikt
válasz flashpointer #59771 üzenetére
Az elég magas valóban de a fordulat miatt (2800) A normál vastag ami ezen megy hozza ugyan úgy a 80-90 m3/h. A kérdés az volna lassabb fordulaton, ugye halk ventit raknál rá ami nem megy ennyit hogy alakulna a teljesítmény. Tehát 1800rmp-s normál magas nem hűtene e jobban és halkabban mit a slim ugyan ezen a hangerőn. Talán érdemes előbb megnézni a gyárit hátha nem is nyomja fel anyaira a fordulatot hogy cserélni keljen.
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
do3om
addikt
válasz flashpointer #59769 üzenetére
Biztos hogy jobban működne, azért van rajta slim venti hogy alacsonyabb legyen nem azért mert az jobb rá.
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
flashpointer
őstag
Hali, inkább ide való úgyhogy itt is felteszem a kérdést hátha jár erre pár tapasztalt ember aki tud segíteni
Az hogy működne hogy vásárolok egy xigmatek preaton/RAIJINTEK Zelos/Alpenföhn Silvretta/Alpenföhn Panorama bordát és kicserélem a ventit egy teljes magasságú ventire?
Ezek a hűtők jók lennének méretben csak a teszteken elég hangosnak bizonyultak a kisméretű és lapos venti miatt (ezekkel meg a teljes méretű venti is elférne még a házba amibe lenne)
Azt nem szeretném hogy ugyanolyan legyen mint a stock intel hűtő mert arra azt mondják hogy halk közben meg nem. Várható e hallható javulás?
Esetleg valami tipp 90-92-es pwm-es csendes hűtőre ?
Előre is köszi -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz PeeterssoN #59767 üzenetére
Szét kell nézni, 10+pk körül már vannak. Persze az sem kevés, aláírom.
No, maradok privátban, 2 helyre irkálni sux..itt majd jönnek a többiek -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz PeeterssoN #59765 üzenetére
Ezen is elfér bármi, ami nem lóg ki a szabvány méretekből..az meg ritka. Említett HR-02 pl. simán. A házad típusa nem azért kérdés elsősorban, hogy mennyire szellős..hanem, hogy beférne-e.
-
PeeterssoN
őstag
válasz PeeterssoN #59764 üzenetére
Bocs hogy újra irok de kifogytam az időből.
Egy mATX asrock h61 u3 s3 alaplapra kéne tenni.
Ugyhogy nem sok helyem van böszbe hűtőnek sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz PeeterssoN #59762 üzenetére
Hogyne lenne..nem fűt komolyabban a 2500 alapon. Házad milyen?
Totális halk üzemet a passzívan üzemeltetett HR-02/Macho hoz pl..
Persze egy hasonlóan böszme, de sűrűbb borda is jó, halk ventivel. -
PeeterssoN
őstag
Kifejezetten halk jó minőségű 1155 cpu hűtőt keresek i5 2500 hűtésére.
Játékok alatt sem akarom hogy nagyon megnyikkanjon. Nem lételemem a tuning.Hiába állítgatom a hűtőventilátort, hogy csak adott hőmérsékleten kapcsoljon magasabb fokozatra, akkor is elszáll a gyári hűtés agya és már bosszant.
Van megoldás? Lehet használt is ami bevált.
-
Potzee
addikt
válasz BenQhunria #59760 üzenetére
Ez a Freezer 11 LP a két hőcsövével elég kis nyüzüge...
Nézz szét az aprón, hátha még van Scythe Ninja Mini (115 mm magas) hozzá egy 92 mm-es venti, 120 mm alatt nincs jobb.
Továbbá THERMALRIGHT SI-128, Scythe Big ShurikenPICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
BenQhunria
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Q8400, de a gyári hűtő nem igazán bírja kiképzést alaphelyzetbe ilyen hőfokokat produkál, és ehhez szeretnék valami hűtőt, olyan 10 ezer környékén, max magassága 12 cm legyen mert nem férne be a házba, várom a tippeket.Én erre gondoltam Arctic Freezer 11 LP.
Válaszokat előre is köszönöm
Kellemes ünnepeket[ Szerkesztve ]
Titkok nélkül nincs biztonság,biztonság nélkül nincs győzelem.
-
Lucky30
csendes tag
Üdv!
Segítséget kérnék!!
AMD Athlon II 4x-re ez a fajta hűtő használható??Zalman CNPS7000B-AlCu
-
Potzee
addikt
válasz TESCO-Zsömle #59750 üzenetére
Passzív módban igen jól teljesít a
Silentmaxx Bigblock, fej-fej mellett az Orochi-val.
Furcsa, hogy ebben a tesztben (50 ill 67W-on) a HR-02-re 10-12 C fokot ver a Bigblock és az Orochi is...PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Potzee
addikt
-
Potzee
addikt
válasz TESCO-Zsömle #59734 üzenetére
Nagyon köszi!
Elsőre nagyon Scythe -nak tűnt...Úúúúúristen, ez mekkora!
Kell egy ilyen!
De hová teszem???Silentmaxx Twinblock - HR-02 - Orochi
Hát, ez...
[ Szerkesztve ]
-
Potzee
addikt
válasz TESCO-Zsömle #59732 üzenetére
Gyönyörű!
Mi ez? Scythe micsoda?
Tiéd?
Eladó?[ Szerkesztve ]
-
Potzee
addikt
válasz TESCO-Zsömle #59728 üzenetére
Igen, érdekel, milyen cuccról lenne szó...bár, egyelőre nem terveztem újabb coolert venni.
Tudom, van már ettől sokkal jobb...pl.HR 22, Nofan CR 95/100, Heligon HE02, stb. Ja, és szabtam kolléga remekművei!
A napi szintén használatban lévő konfigomban én is inkább egy HR-02 Machot használok. Ez az Orochi, amolyan ünneplős cooler :-)PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Potzee
addikt
válasz Thunderzolee #59726 üzenetére
Gyönyörű ez a Zipang!
Egy kis átalakítással könnyedén felmegy 1150/55/56-ra is[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Potzee #59725 üzenetére
Ja, értem.
Megnéztem a képeket, előrefele nem görgettem előbb, pedig valóban ott is mutatják.Nekem egy Scythe Zipangom van/volt, azon is 14-es a ventilátor, de ahogy elnézem az adatlapokat, ez "hangosabb".. na ja, nem 500-on, hanem 1000-en forog.
Az is jó nagy felületű, bár ehhez képest amit te raktál fel..
Csak hát platformváltásnál megszívtam vele, mert a 775-re ment csak fel. Nem baj, majd AMD-t veszek, úgy nézem, arra jó lenne még most is.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Potzee
addikt
válasz Thunderzolee #59724 üzenetére
Van hozzá egy 140-es venti, de én nem raktam fel.
Fix 500-on forog, innen a 10dB-es zaj.PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
veterán
válasz Potzee #59717 üzenetére
Jesus..
A 10dB-es zaj az mitől van, ha nem is kell rá ventilátor?
Speed(R):
Köszi a linket.
Ilyet kerestem.Kár, h a posta annyi, h nem is biztos, h megéri megvenni.
Egyébként az történt, h kellett nekem egy AM2-es CPU egy alaplaphoz, ami csak AM2-es processzorokat visz, AM2+-t nem, ja és próbáltam olyat keresni, amiben 2×1MB L2 tár van.
Mivel nem nagyon találtam értelmes áron, vagy lemaradtam róluk, ezért megvettem ezt a félkonfigot, a processzort kiszedtem belőle (ráadásul ez a legnagyobb amit ezekhez gyártottak).
A maradékot meg összerakom netezős gépnek, már úgy tűnik van is rá vevőm, úgyhogy raktam bele egy X2 250e-t, a hűtést meg leszedtem róla, meghirdetem külön, viszont akkor kell hozzá egy sima gyári AM2-es hűtő (amit már be is szereztem), csak ha az Asus hűtőhöz való talpat leszedem a lapról, akkor nem tudom felrakni a gyári hűtőt, mert nincs meg a laphoz az eredeti hűtőfelfogató (amit linkeltél).
De mivel csak netezős gép lesz, vétek lenne rajt hagyni azt a tízkilós Asus hűtőt..
Bár ahogy elnézem, vannak ennél elborultabb hűtések is..És még egy kérdés, ebben az Asus hűtőben a ventilátor hogy működik?
Szétszedtem, kitakarítottam a hűtést.
Közben megpörgettem a ventilátort.
Kicsit forgott, de csak pár fordulatott tett. Ezek ilyenek, vagy ennek pörögnie kellett volna ész nélkül, ha megpörgetem?
Volt már a kezem ügyében jópár ventilátor, igaz, inkább csak 12, ill. 8cm-esek, de azok forogni szoktak, ha megpördítem a lapátokat.
Mikor rádugtam egy alaplapra akkor szépen elindult, forog, csak nem tudom, h ez most direkt ilyen?Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Potzee
addikt
válasz Potzee #59717 üzenetére
Volt fenn a D 14 is, de a felső tápos házamba nem tudtam betenni...
vagy ő vagy a táp...(#59720) Apollo_21: Csúnyácska??? Ocsmány, nagy dög! Annyira ronda, hogy már szép!
Amúgy imádom! Engem az Antonov 225-re emlékeztet...[ Szerkesztve ]
-
Potzee
addikt
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Thunderzolee #59714 üzenetére
Milyen laphoz/hűtőhöz? 1-1 vagy 4 csavarral rögzül, ill. 1-1 vagy 3-3 karomba kapaszkodna a hűtő? Van 3 fülű keretem, aminek a középső fülei le vannak barmolva (Freezer64Pro..egyebet nem kell írnom gondolom..).
Esetleg..[ Szerkesztve ]
-
Adam_97
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni.
Szerintetek érdemes H100i-t Push&Pull-ba hűteni? Egy i7 4770K lenne vele hűtve. Annak is örülnék, ha valaki meg tudná mondani nekem, hogy Corsair Air 540-es házban elfér e a Push&Pull megoldás egy Sabertooth Z87-es alaplap társaságában.
Előre is köszönöm a választ!
Vöjksztéjsün.
-
veterán
Üdv!
AM2-es hűtőhöz keresek alaplaphoz való keretet, meg talpat (ami a lap alá megy).
Hol keressem, aprók közt melyik rovatban, vagy mit írjak a Googleba?Egyet dobott ki, de ház ez tényleg ennyibe kerül?
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Picturemaker
őstag
válasz Bacusuz #59711 üzenetére
Bacusuz: Úgy-úgy! 100 foknál "szokta" leállítani magát a cucc, már tapasztaltam én is LinX alatt.
salieven: Az bőven jó. Nálam 55 fok fölött még nem járt munka vagy játék közben.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
salieven
aktív tag
válasz Picturemaker #59710 üzenetére
Akkor az 55-60 fok közötti hőfokokkal több óra játék után nem is vagyok rossz Köszönöm a gyors választ.
PSN: salieven
-
Bacusuz
addikt
válasz Picturemaker #59710 üzenetére
Tegnap dobtam egy linx 065 tesztet az alapon menő 4770k ra gyári hütővel.
Az egyik mag elerte a bűvös 100 at.ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Picturemaker
őstag
válasz salieven #59709 üzenetére
Gyárilag 72 fok van megadva, de itt még nem szokott letiltani. Még 90 fok fölött is megy, de valószínű, hogy hosszútávon nem tesz neki jót. Ilyen hőfokokat csak néhány "fűtésre kihegyezett" tesztprogrammal lehet csak elérni.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
salieven
aktív tag
Talán itt lenne a legjobb megkérdeznem.
Mi az a hőfok amit a haswell procik bírnak még? Mennyire melegedhetnek fel igazából aminél még gond nélkül mehet?PSN: salieven
-
Potzee
addikt
be quiet! Shadow Rock Topflow SR1, Scythe Grand Kama Cross Rev.B, Thermalright True Spirit 120M, Deepcool Gamaxx S40 ami tuti befér a házadba, talán a Thermalright Macho 120 (150mm) is, de a biztonság kedvéért mérd meg a CPU tetejétől a ház oldallalpjáig a távolságot, hogy biztosan tudd a rendelkezésre álló helyet.
(180 mm széles a ház...-alaplapi tálca, távtartók, alaplap, CPU...kb. 150 mm-es cooler fér be)PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
A10-6800K-hoz szeretnék hűtőt. Ramok: 2X4GB DDR3 1866Mhz Corsair Vegeance. nem magasak. Ez lenne a ház: Chieftec CT-01B.
Táp: Be Quite Straight Power E9 400W
Ház venti: Be Quite SILENT WINGS 2 120mm PWMAjánljatok valami csendes hűtőt. Maradhatunk a Be Quite-nál nagyon meg vagyok velük elégedve.
De jöhet más is, csak csendes legyen!!! Árban olyan 10-15e körül gondoltam, persze bármit meghallgatok.[ Szerkesztve ]
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
Bacusuz
addikt
válasz Menthirist #59704 üzenetére
köszi
és pipo112-nek is kösziÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
veterán
válasz Bacusuz #59702 üzenetére
Az Ashura-t én is csak ajánlani tudom, megfelelően felfogatva (mármint irány szempontjából) még ventivel se takarja ki a ramokat, bár ez persze ramfüggő, nekem nagyon magas ramjaim vannak, mégis elfér. A hűtése meg hát... 3.5-ről 4.0-ra, 1.25 volt körül, és nem megy 42-45 fok fölé, és még nem is kezdtem igazán cibálni
Nálam 200 + 120 millis szív, 2x140 + 120 millis fúj ki. Az kb 150-160 cfm be, és kb 170 ki.[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok
FX8320 AM3+ procihoz kéne valami csendes hűtés .
Fontos hogy a ramokhoz hozzá lehessen tőle férni.
4x molex 2x pwm csati van az alaplapon.
A ház elég széles ,méretes és jól szellőzik(elöl 200mm push ,felül 200mm pull hátul 120mm pull ventik).köszi előre is az ajánlatokat.
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest