Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz pipo112 #52080 üzenetére
Erőteljesen csereérett darab, erre utalt a kolléga
Lehet még 5évig kiszolgál..de lehet holnap magával rántja az egész konfigot...ennek elkerülése érdekében javasolt ilyen képi megjelenések során felmerült nem megbízható tápok cseréjeFú..ezt megfogalmaztam...Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
-
yodamester10
őstag
válasz pipo112 #52234 üzenetére
Bocs az összegről lemaradtam,de ha rám hallgatsz ezt választod,ezt személyes tapasztalatból mondom,hogy nagyon jó hűtő,és extra halk.
http://ipon.hu/webshop/product/be_quiet!_dark_rock_advanced/203247A "ház" igazából nem lényeg,csak külön a hűtőket nem tudtam megmutatni.
[ Szerkesztve ]
-
zolee0307
őstag
válasz pipo112 #52395 üzenetére
pipo112, Rypejakten köszi. Az Ashura, eg a HR-02 már drága, a macho 120 még talán belefér a keretbe. Viszont ezeket bárhogy fel lehet szerelni a procira? Mert AMD-nél úgy tudom kötött a felfogatási mód.
Egy Raven 3-as házat szeretnék, abban 90 fokkal el van forgatva az alaplap. Ha ez a ház nem jön össze, akkor Z11 lesz. Gondolom ezek a hűtők beférnek?
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
zolee0307
őstag
válasz pipo112 #52403 üzenetére
Köszi, a Machot felírtam a listámra, azt jó tudni, hogy bárhogy felszerelhető. Itt olvastam, hogy ajánlott hűtő, meg az Ashurát is írták, hát nem egyszerű a döntés.
Rypejakten: A Scythe Ashura is felszerelhető bármilyen irányba?
[ Szerkesztve ]
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
Sleek
senior tag
válasz pipo112 #55550 üzenetére
AMD A8 5600K processzor 36 hó gar.
Gigabyte GA-F2A88XM-DS2 alaplap 36 hó gar.
Kingmax 4GB DDR3 1600Mhz memória 36 hó gar.
Kingston 60GB SV300S37A/60G SSD meghajtó 36 hó gar..
Gigabyte 420W GE-C420A-C2 12cm OEM tápegység 24 hó gar.
WD 500GB HDD
Samsung Dvd író.
Sharkoon Vaya ház.
Meg majd a közeljővőben veszek egy videó kártyát Hd7790 est.
Processzor hűtőre ha lehet kapni 5-6 ezer ft s áron normálisat.De ha kicsit több és jobb az nem gond.
A ház hűtőkre mondjuk 1500-2000ft/darab.
Nem szeretném tuningolni a gépet.<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
Sleek
senior tag
válasz pipo112 #55663 üzenetére
Ha nekem írtad akkor nem tudom azt bele tenni mert 155mm megy max a vaya házba
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
laca000
őstag
válasz pipo112 #55671 üzenetére
..ez tényleg nem lóg bele..
..de várj, ez nem jó 2011-es foglalatra!
..és a Silverstone hűtői közül?[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
pipo112
őstag
válasz pipo112 #56499 üzenetére
szerk :
sima 120:
http://www.thermalright.com/html/products/cpu_cooler/macho120.html?panel=4revA
http://www.thermalright.com/html/products/cpu_cooler/macho120_reva.htmla képeken látszik hogy a simához van a revA-hoz nem jár :S
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
Dalzarus
tag
válasz pipo112 #56508 üzenetére
Nah igen, erre gondoltam amikor azt mondtam, hogy nem szeretnék semmi drabálisat Ráadásul az 5k-s keretnek is majdnem kétszerese. Én ilyenekkel szemeztem, hogy ARCTIC COOLING Alpine 11 van belőle vagy 4 féle 3k körül) vagy ZALMAN CNPS80F vagy 90F vagy COOLERMASTER X Dream i117.
Jobban hűtenek ezek, mint az intel gyárija? Ajánlhatóak egyáltalán? -
Apollo_21
addikt
válasz pipo112 #57470 üzenetére
Nemismerem a hűtőt...de biztos rendesen felfekszik? nemlett túlhúzva a csavar vagy vmi?
Én szereltemmár fel hűtőt úgyh megse moccant mégsem illeszkedett rendesen...lehelletnyi rés..passz mivolt..és folyamatossan 60körül ment..aztán a 3-4szétszedéssel rájöttem h hopp..nem egyenletesen fekszik fel..ott a gond, és azóta teljesen jó.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
bombibmw
veterán
válasz pipo112 #57491 üzenetére
Az a 66 fok sok,főleg,hogy a gyártó nem ajánlja a 60 fok fölötti járatást.
Ezt a 4,3-at el kellene vinnie a 120-nak simán.
Jól felfekszik a hűtő?
Értem ezalatt,hogy a paszta egyenletesen kenődik el a hűtő felületén?
Nézd meg egy egyenessel(vonalzó,stb.),hogy egyenletes-e a hűtő talpának felülete!
Lehet,hogy a paszta elkenődik rajta,de ezzel ki is telíti az esetleges egyenetlenségeket.
Csak erre tudok gondolni,a Macho 120-nak el kellene bírnia azt a procit,még húzva is. -
Potzee
addikt
válasz pipo112 #57687 üzenetére
Szerintem egy kicsit túl van misztifikálva ez a paszta dolog...én eddig coolink, chill factor és revoltec pasztákat használtam, de nem igazán vettem észre különbséget.
Egyszer kipróbálok egy MX2-őt vagy MX4-et...hátha megtudom, hogy mit esznek rajta ennyire...PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
MaxxDamage
félisten
válasz pipo112 #57687 üzenetére
Na majd holnap én összevetem a Panteks gyári pasztát a Thermalcote I pasztával !
(kiváncsi leszek melyik milyen eredményt fog produkálni)
Ha jól láttam akkor a Phanteks paszta nem a kedvenceim közé tartozik összetétele alapján (fehér a jó! PH-s meg ezüstös ahogy néztem...)L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz pipo112 #57705 üzenetére
Köszi !
(már csak az OC Profileba mentett betöltése & futtatásával vannak gondjaim, mert nem megy...) [link]
am. Prime95 FFT full test alatt max. 61c fokot éri el Phanteks-el (4GHz / 1866MHz RAM - Gyári alap beáll.)
Mugen 4 sokkal több c fokot elért... tehát őrülhetek ! (megérte az árát ez a Phanteks !)L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
Hirdetés
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest