Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
freaghill
őstag
Srácok, kéne venni téli gumit, szerintetek milyet?
185/60R14
Goodyear Ultragrip 8-ra gondoltam, de ahogy nézem a 9 még olcsóbb is és azt olvastam, hogy az nagyon frankó.
Megéri azt venni? -
hdman
őstag
A kocsim holnap megy a dokihoz, addig is valaki meg tudná ezt szakérteni? Görgő, ékszij, feszítő, vagy mi lehet?
Régebben is csinálta egyszer-egyszer, de nem ilyen hangosan. Amióta hidegebb van, azóta hideginditásnál csinálja. Kb 5 perc mulva megszünik, melegen inditva hibátlan.
[ Szerkesztve ]
Sopron city :)
-
ABE
őstag
válasz AsusBoy #97190 üzenetére
Hangra ez megegyezik a tiéddel? [link] Csak hidegen, vagy melegen is csinálja?
Ha nem vezérműlánc az oka, esetleg még gyújtáshibára tippelnék valamelyik hengernél. Egy hibakód olvasást is megérne a dolog, hogy nincs-e eltárolva valami a számítógépben, ami esetleg támpontot adhat.
Ahol erre a hibára azt mondják, hogy próbálkozz motortisztítóval... nos, én oda vissza nem mennék.
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni ,hogy miért van az autómnak olyan hangja mint egy 1ütemű traktornak ..
Opel Corsa D 1.4 (benzines ) jelenleg 141 ezer Km van benne. 100ezer km-nél volt benne cserélve a vezérműlánc illetve a görgők .
4ezer km múlva azaz 145 ezernél lesz olajcserés az autó .
Szervízbe kb fél éve aztmondták ,hogy töltsünk bele tankolás előtt az üzemanyagtartályba motortisztító kutyvaszt , hátha az megoldja a problémát ,mivel ők se tudták mi lehet a gond....
https://www.youtube.com/watch?v=sNufBR7rE_0
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
DeFranco
nagyúr
Futóművel vinném a kocsit hozzájuk. Valakinek valami releváns infó, tapasztalat?
-
Kbali
nagyúr
Az 1.9 pd az elmegy 5-6 liter között. Ha valós az autó futásteljesítménye, akkor is elvinném egy szagértőhöz.
Ilyentájt már jöhetnek az első kopó-fogyó, de már drágább tételek mondjuk a futóműben. Dízelnél az előző tulaj miatt akármi is várható: kettős tömegű, turbó - vezérléscsere asszem az vagy 150 vagy 180e-nél esedékes.Nem rossz autó egyébként, de nekem nem tetszik, mert gumikormányos - igazából a napfénytetőn kívül kb. fapad...
Az első tulaj meg külföldi volt (nem jön össze a forgalomba helyezés és a vizsga érvényesség)? Ez persze nem biztos, hogy hátrány...
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
Mindenesetre nem győztetek meg.
Ez pl egy Daewoo: [link]
Mondjuk légzsák pl swift-be is felesleges, ha a kormány már átment az agyvelődön hiába nyílik ki.Igazából attól is függ ki az "ellenség", mert itt is a busz törte össze végül.
Kár hogy nem a fordos pusztult.Megvan a soproni: [link] De ez már H astra nem?
Hát ilyeneket jobb ha nem nézeget az ember.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Dare2Live
félisten
válasz szentkuti11 #97158 üzenetére
youtuben érdemes pár videot meghallgatni. csörömpöl az rendesen.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Kornel
veterán
válasz meroly #97172 üzenetére
Azoknak sokkal jobb a torestesztjuk.
G astra kiemelkedoen jo volt a maga idejeben, a foka 1-el egyetemben.
Volt egy baleset nemolyan reg sopronban, g astra vs.regi swift, a swiftben meghaltak, a masiknak semmi baja se lett.
Azt el kell fogadni, hogy aki ilyet vesz, az ezt tudomasul veszi. -
footy
addikt
válasz alázógyík #96994 üzenetére
Most latom, hogy irtal a kerdesemre.
Nagyreszt 1 szemelyes varosi hasznalatra lenne, szoval az ero nem hiszem hogy keves lesz.
Muszaki hiba nalatok nem jelentkezett? 2008-as evjaratokat nezegetunk ugy lattam annal mar nem irtak semmilyen tipushibat.(#97001) !Overdose!
A te Puntod mikori gyartas? -
meroly
veterán
válasz Zola007 #97137 üzenetére
Ezt nem értem hogy miért kell mindig mindenhol kiemelni, hogy a swift mekkora bukó töréseknél, karambolnál. Egy hasonló évjáratú és kategóriájú autóban (ha még megy egyáltalán) ugyanúgy meg lehet halni szerintem. Mások voltak a biztonsági besorolások a 90-es évek végén, 2000 elején.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Sátán44
addikt
Szia!
Hanyas évjáratú? Sedan, vagy ferdehátú? Felszereltség? Mi a személyes tapasztalat róla?
Bocs a sok kérdéséért, de nagyon érdekelne. Kb. 3 hónapja nézegetem őket a HAHU-n, de nagyon messze lakom a "bekötőúttól" és emiatt sok jó lehetőségről maradok le.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Tankblock
aktív tag
van hideg inditasnal nagyon hangos a motor es ojan mint ha a vezerlestol jonne (daralos hangja van)
VW Polo 6R MK5 1.2 TSI fórum [link] itt olvashatsz a jelenségről.
Release the Beast....
-
mycso
veterán
Nincs ebben kéttömegű lendkerék és esetleg az zajol?
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
chungee
addikt
OFF
2015 KGFB
biztositas.hu-n csináltam kalkulációt. Volt olyan kérdés, hogy mennyit fizettem az indén. Begépeltem, hogy 5k a féléves díjat szoktam fizetni, szal megszokásból. Közben éves díjról szól a kérdés. Tovább mentem a számításra erre éves díjnak 5k-t írnak. Visszamentem kijavítani 10k-ra az éves díjat, számításnál 10k lett az éves díj. Ez nem számol semmit
-
AsusBoy
senior tag
válasz #51736960 #97145 üzenetére
Nekem ilyet akkor csinál ha indítás előtt nem hagyom járatni a motort és úgy akarok elindulni . Hidegindításnál kb ezres fordulaton duruzsol és várok egy kicsit akkor lemegy ezer alá , kb 700-800 on lehet a mutató . utána már semmi jele . (kb olyan érzés mint amikor még csak tanuló vezető voltam és nem éreztem a kuplungot na akkor rángatott a gép )
2006 Opel Corsa D 1.4 Benzin.
-
szentkuti11
addikt
Sziasztok!
EA111 (vékonyabb láncos) 1,2 TSI-nél mik lehetnek az előjelei annak, hogy közel a vezérműlánc vége? 60k km-nél előfordulhat ilyen probléma már? Alapjáraton van egy nagyon halk zörgés a motor hangja mellett, ami a legkisebb fordulaton is azonnal elmúlik, néha kuplung kinyomásra is, de pontosabban nem tudtam megfigyelni, mert nem csinálja mindig.
-
Zola007
veterán
válasz trassher #97153 üzenetére
""elég ritkán megy neki az ember egy betonfalnak szemből.""
Nem betonfal, de 2009-ben nővérem elájult a volánnál egy kanyarból kifelé menet
egy parkoló üres terepjáróba (kézifék, sebességben, üresen 2 tonna, tehát nevezhetjük betonfalnak) hajtott bele hátulról totálba, ~60-al
erősen EuroNcap gyanús szituáció, pedig sajnos nem a netről szedtem a történetetMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
do3om
addikt
Vélemény?
[link]Van valami gyengéje ezeknek a golf plus-oknak?
Nekem teszik, nagy beltér magas kényelmes ülés, egyterű.Ja:
Fogyasztásra mennyire valós a gyári adat?[ Szerkesztve ]
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
TaaT
nagyúr
válasz trassher #97153 üzenetére
"elég ritkán megy neki az ember egy betonfalnak szemből."
"Frontal impact takes place at 64kph (40mph), car strikes deformable barrier that is offset."
Az ncap azt mutatja mi történik ha egy másik autóval ütközik.
Az iihs meg azt mutatja mi történik ha egy mozdíthatatlan tárggyal ütközik az autó.
Give them hell Ukraine!
-
trassher
addikt
válasz roberto211 #97149 üzenetére
90-es évek japán autói nagyrészt gyengén szerepeltek törésteszten. Mondjuk engem az ncap nem mozgat, elég ritkán megy neki az ember egy betonfalnak szemből. Amit most az amcsik csinálnak törésteszt, na az már jobban tükrözi a valóságot.
Redmi Note 7
-
Kornel
veterán
válasz roberto211 #97151 üzenetére
ha a biztonság is szempont, akkor inkább megane.
de ott tartanám az 500k-s árat, annyiért már szépek is fel szoktak bukkanni. -
-v-
addikt
válasz roberto211 #97149 üzenetére
Biztonságról meg annyit,hogy régi swift valoban nem egy ncap bajnok de az új modellekkel már nincs gond, elég szép törésteszteket produkálnak..
Oszt azok is vannak-e 400-ért?
-
roberto211
őstag
válasz trassher #97148 üzenetére
Mindegy, a lényeg az hogy majd max 2 en fogunk a kocsiba ülni és ez is csak ritkán. Általában én meg max a kiskutyám.
Biztonságról meg annyit,hogy régi swift valoban nem egy ncap bajnok de az új modellekkel már nincs gond, elég szép törésteszteket produkálnak..
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
trassher
addikt
válasz Zola007 #97137 üzenetére
Mint tudjuk a suzuki gyárban ketten dolgoznak: az egyik hajtogatja, a másik ragasztja.
Az enyémet is összecsukta elég szépen egy pajero. Hátulról megtolta fatert, kitört alatta az ülés, huzatópad. Meg is lett az eredménye mert nincs meg a gyári geometria. Ablakok felhúzásra nem illeszkednek, 120-nál már nagyon remeg a kasztni.roberto211: 5-en csomagokkal is el lehet férni ha hátul valaki alacsony és vékony. 3 normál méretű férfinek már nagyon kényelmetlen mivel keskeny az autó.
Redmi Note 7
-
roberto211
őstag
válasz Kornel #97146 üzenetére
Hát azért de. Ha nem is vág földhöz egy százas de pár hónapot kéne rá gyűjtögetni, jogsi után kocsi nélkül meg nem akarok sokáig maradni.. De most nézegettem és 400ért már lehet találni 98as meganeokat néha néha elég szépeket.. Igaz keveset de lehet..
Na mindegy ez majd kiderül.. Akkor a 2 jelölt.. Swift 1.3 és Megane lett. Szerintem akármelyiket választom nem járok rosszul vele pláne kezdőautónak..
-
Kornel
veterán
válasz roberto211 #97144 üzenetére
500-ért már van jónak tűnő megane.
gondolom egy százas nem vág földhöz.(#97145) Loveless: benzin, dízel?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
sziasztok,
van egy 10 éves puntóm, és elinduláskor rángat az autó.
elkezdem felengedni a kuplungot, és adom a gázt, ekkor kezd finoman rángatni. amikor teljesen felengedem a kuplungot, a rángatás megszűnik. a többi fokozatban nincs ez a gond, csak 1.-ben.lehet ez kuplung probléma? eléggé bizonytalan vagyok, mert amúgy a kuplung nem csúszik.
#kornelka: benzin 1.2
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz trassher #97136 üzenetére
1.3as swifteket szoktam nézegetni ,1.0 nem mert tudom,hogy megy az ezres is volt anno nekünk anyám kezdőautója az volt de 1.3 alá nem adok swiftbe..
Attól,hogy elférek benne attól nem tartok mert ahogy mondtam volt már és tökéletesen elfértem benne.
Karbantartani mindenképp karbantartom majd ha már lesz, nem szoktam "lezúzni" a cuccaimat.
Mikor megveszem az első lesz ,hogy olajcsere,vezérműszíj csere,szűrők plusz akkor a te általad javasolt szelephézagokat is megnézetem majd..Kényelemről annyit,hogy nekem nem volt vele bajom. 150km-ert mentünk régi fapados, 1.0 94es swifttel elzsibbadtam egy kicsit de amúgy elviselhető volt. És ez a fapados volt , olyan üléssel amin nem volt külön fejtámla hanem egybe volt. Biztos vágod melyikről beszélek. Extra az egy rádió volt.
Csomagtér az számomra egyelőre nem érdekes mert kb szatyrokat, vagy táskát fogok benne utaztatni az meg elfér az ülésen is.
Egyedül vagy max ketten fogunk benne ülni az esetek 90%ban .
Én is csak a biztonságtól tartok de most valamit valamiért.. Nem fogok vele száguldozni de ugye egy végzetes balesethez elég kb 50-60km/h is szerintem . Meg nem csak rajtam múlik, bármikor bárkibe belé mehet egy barom.
#97141) giigz : Melyik évjáratra gondolsz? Facelift előtti vagy utáni? Facelift előttit elhiszem lehet kapni 400ért de annak az elejét nagyon csúnyának tartom a nem tudom milyen motorháztetővel. A facelift utáni tehát a 99+ az nagyon tetszik, volt is ilyenünk sedaneba de ezt nem kapni 400ért sajnos . Legalábbis én nem láttam/találtam "egészségesnek" kinézőt.
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz roberto211 #97135 üzenetére
Toyota Carina van még nagyobb méretű kocsi ebben az árban egy-kettő, ha nem hosszú távra tervezel. A sedan japán összeszereléssel, a 2 literes örökélet dízellel korrekt darab, még valamilyen szintű menést is tapasztalhatsz. Igen, csak dízeleket mondok, mert benzinest nem szoktam nézni, azt majd ajánl más.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Kornel #97139 üzenetére
1.0 literesen tanultam anno vezetni, kopott gumikkal, sz.r fékekkel. Rendszerint 4-en ültünk benne.
Hát, alig vártam hogy eljussunk a vizsgáig. Szerintem az is segített letenni, hogy többet ne kelljen félni benne.Félreértés ne essék, most is Suzukink van, swift2, 2005-ös
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
giigz
veterán
válasz roberto211 #97133 üzenetére
Megane.
Ha csak 1-2 evre tervezel vele, 400-ert tokeletes allapotut lehet kapni, ha atnezeted es rendben van, garantaltan nem lesz vele gond. Alkatresz filleres, de ha az auto rendben van, akkor 1-2 sarkalatos ponton kivul, amit vetel elott ellenorizni kell, semmit nem igenyel, csak olajcseret.
Swift es F Astra fapados szemetdomb a Megane-hoz kepest. Swift nagyon, eg es fold, F Astra meg egy jo nagy kategoriaval lejjebb van.
-
Dare2Live
félisten
válasz Tom1939 #97130 üzenetére
mazda 3,6 biztos érintett többit nem tudom, de googli dobál eztazt. [link]
és 3 és 6 nak is gyenge pontja a váltó, kuplung.jazz/yaris elég jó induló alap ebben a kategóriában.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Zola007
veterán
válasz trassher #97136 üzenetére
én is azt mondom
egyetlen dolog, amiért sose tudtam megbékélni vele, ha valami barom belém jön (volt már rá példa, Iveco Daily teherautó, hátulról, totálkár ), akkor a tűzoltók vágnak ki a kocsibólMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
trassher
addikt
1.3-as swift, tökéletes kezdő autó. 1.0-t ne nézd mert az 0. Kereskedőtől nézett haver 1.3-ast és mondta a fazon hogy minek az mikor az 1.0 ugyanúgy megy cserébe kevesebbet eszik. Mondtuk neki hogy testvér volt mindkettő, nem kell bemutatni. Erre csak annyit mondott akkor nem szólok bele.
400-ért már nagyon jókat ki lehet fogni. Első autónak tökéletes. Jön a tél, belecsúszol az árokba, nagy dolog. 2 lökhárító 5000 forint rá. Rendes olaj kell bele és időben cserélt szűrők na meg rendesen beállított szelephézag és akkor nem fog csörögni. A kényelem az relatív de első autónál nem ez az elsődleges.
El fogsz benne férni. A csomagtér rovására van hely elől és hátul is. 8 szelepes motorral ha egyedül ülsz benne nem lesz baj a gyorsulással de ésszel lehet vele közlekedni. Első autóm nekem is swift volt és utaztam vele majd 100K km-t 6 év alatt. Utóbbi 2 évben heti 2*100Km 5 ember + csomagokkal és nem én tartottam fel a forgalmat.[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
roberto211
őstag
válasz molnarpeter #97134 üzenetére
Ezekből amit felsoroltál max a 106ba férnék be a 2méter, 110+ kilómmal tehát ilyen szempontokra is kell nekem gondolni ,hogy legyen azért bőven hely a bal1 be legalább. Suzukit leteszteltem ott befértem viszonylag simán bal1 be..
Más tipusok esetleg?
Az is szempont,hogy ha kell akkor azért tudjon gyorsulni is mert sokszor kitudja húzni az embert a bajból ha van alatta teljesítmény.. Ne 2 perc alatt menjen fel 100ra..
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
Citroen Saxo/ AX / PUG 106 1.5D, a spúrkirály? Esetleg B Corsa, Micra?
-
roberto211
őstag
Sziasztok...
Pár hónapja írtam ide de sajna csak most érkezik majd el remélhetőleg, ha isten is úgy akarja meg minden simán megy az ,hogy lassan jogsi lesz a kezembe. 8 nap múlva lesz a vizsgám ugye ha sikerül is onnéttól 2-3 hét tehát Decemberre lesz jogsim ha minden simán megy persze ismétlem.
Nem is ez a lényeg hanem az ,hogy a 2,5 m álom passatból semmi nem lesz valszeg és itt kérném a tanácsot.
Kezdő autónak mit vegyek olyan 400-410ig? Átiratás,stb,stb költségek külön vannak tehát ez a nettó amiből autót szeretnék venni.
Hát a b6 os passathoz képest nagyon leadtam a mércét de hát a pénztárca nagyúr ugye.
Egyelőre amivel szemezek az a 98-2000es évjáratú 1.3as swift a 68le-s.. 16 szelepest ritkán találok 400-410ig , azt hiszem az már 86 le.
Illetve a f Astra ahogy látom itt is(hahun) kilehet fogni 400ig normális állapotú autót.
Ti ehhez a két autóhoz tudtok még választható autókat felhozni ennyiből?
Lényeg nekem,hogy legyen benne szervokormány, meg elől egy elektr.ablak.. 1-1,5évig lenne meg addig gyüjtögetnék és vennék mást meg persze addig tapasztalatot szereznék..
a 2 autóból nekem a swift tetszik jobban mert ugye köztudott,hogy pörgős,fürge kis autó.. Ez meg nem hátrány, illetve megbízhatósága,olcsó fenntartási költsége miatt venném. De ha tudtok ez mellé mást ami jobb valamilyen okból akkor meghallgatom hisz ezért is írtam ide.
Szerk: meg a 6gen civicet néztem még de hát ebből ritkán találok 400ig normálisat sajnos..
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz alázógyík #97131 üzenetére
Mazda 2 váltó/kuplung gyengeség azt jelenti hogy cserélhetem ötévenként vagy azt hogy bármikor bekrepálhat?
Igazából mióta az asszony megvétózta az iq-t a mazda 2 tetszik a legjobban (szerintem nagyon szép mint autó), de a jazz azért racionálisabb. A picanto ott száll el hogy 1.2-es sehol (rendelve 4-6 hónap), 1.0 meg nem akaródzik.
Van egyáltalán valami komoly jazz tipushiba (az első vagy a másodi szériában)?
-
Dare2Live
félisten
Régen volt japó autó probléma a rozsda, mostanra tudtommal csak mazda a kehés.
Körbe lehet nézni a neten, pofánverős, hogy 2--4éves mazdák 10*úgy rohadnak mint 12+éves toyotak, golfok, suzukik, renaultok, fiatok... (hogy polkorrekt legyek)
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Tsebacsi #97121 üzenetére
az a baj, hogy ez nem ma fotóztam és nem egy buliteherautó, hanem a debreceni piacon az egyik zöldségesé
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Azt mondja már meg nekem valaki, hogy mi okoz ilyen sérülést?
Olyan mintha belülről robbant volna ki valamiMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
TaaT
nagyúr
Srácok, ma kaptam egy figyelmeztetést hogy ne hirdessem a kocsimat a Milyen autót vegyek topikban, tud erről valaki valamit?
Give them hell Ukraine!
-
Sátán44
addikt
Több Mazda 3-ast is megnéztem és az érdekelne, hogy a motortérben található lefogató csavarok és bilincsek nagy százalékban rozsdásak. Ez miért, vagy mitől van?
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
deicide
veterán
válasz bitpork #97106 üzenetére
Ez nagyon igaz.
A trabi fiatal koromban hasonló "élmény" volt. Éjszaka egy haverral télen buszmegállókat takarítottunk a hótól, egy gond volt, hogy a szakadó hóesésben a trabinak nem működött az ablaktörlője, ezért lehúzott ablakkal toltuk és ronggyal menet közben töröltük a szélvédőt az oldalablakokon kinyúlva. Persze fiatalként bulinak éltük meg és lóvét is kaptunk a melóért, de visszagondolva, azért nem volt vidám.Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
bitpork
nagyúr
válasz deicide #97103 üzenetére
Egy ismerős mesélte hogy volt egy kollégája aki elment valahova a szaharai semmi közepére pár hétre "nyaralni". Visszajött szénné barnulva, lefogyva mosolygósan. Mondták nekik a barátok hogy mesélj.
-Gyerekek, egy élmény volt!
-Na jó, de bővebben is mondhatnád...
-Hát a teve, k.rvára ráz és harap. A víz húgy meleg mindenhol és jobbára poshadt. Fürödni nincs lehetősség, az étel kevés és seperc alatt teli van homokkal.
-De az előbb azt mondta hogy egy élmény volt?!
-Jól jegyezzétek meg: az élmény nem csak jó lehet !Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
kalmanchris
tag
válasz runner 125 #97029 üzenetére
Bezzeg a régi C70...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- Viccrovat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest