- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Integra #34328 üzenetére
A problémám megint az hogy a Realitást Te határozod meg. Mindenkinek meg van a saját kis világa, hagyjuk meg nekik ne akarjuk megmondani a tutit
Persze h kifogásolom a downsizing-ot, mert a nagy motorok fajna vagyok! Ez logikus és természetes szvsz.
A Gazsi turbója már valóban kétélű. Megmondom őszintén h egy kompresszorral boldogabb lennék, de még egy kisebb teljesítményű turbóval is, mert nekem a mostani teljesítmény is kihasználatlan az idő legnagyobb részében. Én a kényelem miatt vettem meg elsősorban az motorkocsit. Más kérdés hogy egy ennél kisebb motor valószínűleg kikönyökölt volna már ekkora súly alatt.
Azzal viszont nem értek egyet h kevesebb pénzből csak kis autókat lehet fenntartani. Ott van egy scorpio, omega v sok más, picipézes nagy autó. Kényelmesek, jók, és törődni ugyan úgy kell vele mint egy kicsivel. Azt aláírom h nem ugyan annyi a költség, de nem is vészes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest