- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paxker315
veterán
válasz
Zotyipotyi #206895 üzenetére
nincs túlmisztifikálva. Nem véletlen foglalkozom vele, utcán sétához is szoktam füldugót használni, aludni csak abban tudok, és, szívem szerint rászólnék több beszélgetőpartnerre, hogy "hé, itt vagyok melletted. Nem egy kilométerre"
Emiatt a "feltekerem a hangerőt" alapvetően tévút. Sőt, néha simán le is kapcsolom a médiát, hogy nyugisabb legyen a tér.
Nem "uramságból" vagyok kikészülve plazakban sem, és ültem már filmen bent 3M munkavédelmi dugesszal, még úgy is fájdalomküszöb volt. Szenzoros overload abból a fajtából, ahol már rezeg a léc, kibírod-e.
Örülök, hogy szerinted rendben van, és, megelégedéssel használod. Hogy úgy gondolod, számodra ez remek választás volt. Azonban nem mindenki számára jó döntés.
#206896 vzsryl
Spec a Karoq 2020-as 1.5Tsi-s kifejezetten jó már 125-130-as tempónál is. És a hetes golfokat is szerettem.Persze amíg nem pattintottam el az előző bódét, nem tudok újat kutatni, de, úgy vélem, a 68db(A) autópálya-zaj már teljesen élhető számomra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós kamerák
- E-roller topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AliExpress tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged