- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paxker315
addikt
válasz
Zotyipotyi #206895 üzenetére
nincs túlmisztifikálva. Nem véletlen foglalkozom vele, utcán sétához is szoktam füldugót használni, aludni csak abban tudok, és, szívem szerint rászólnék több beszélgetőpartnerre, hogy "hé, itt vagyok melletted. Nem egy kilométerre"
Emiatt a "feltekerem a hangerőt" alapvetően tévút. Sőt, néha simán le is kapcsolom a médiát, hogy nyugisabb legyen a tér.
Nem "uramságból" vagyok kikészülve plazakban sem, és ültem már filmen bent 3M munkavédelmi dugesszal, még úgy is fájdalomküszöb volt. Szenzoros overload abból a fajtából, ahol már rezeg a léc, kibírod-e.
Örülök, hogy szerinted rendben van, és, megelégedéssel használod. Hogy úgy gondolod, számodra ez remek választás volt. Azonban nem mindenki számára jó döntés.
#206896 vzsryl
Spec a Karoq 2020-as 1.5Tsi-s kifejezetten jó már 125-130-as tempónál is. És a hetes golfokat is szerettem.Persze amíg nem pattintottam el az előző bódét, nem tudok újat kutatni, de, úgy vélem, a 68db(A) autópálya-zaj már teljesen élhető számomra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- alza vélemények - tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED monitor topic
- Háztartási gépek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Netatmo beltéri egység hibátlan müködéssel és állapotban.
- 2db Wolfcraft Mini egykezes szorító szép állapotban eladó
- Dübel doboz Redbox Duopower csavarral hibátlan állapotban eladó
- 15 flakon MTN festék, alapozó, lakk + Ajándék 4db MTN szórófejjel
- Jura J95 ONE TOUCH TFT CARBON,limitált kiadás mint az új,saját használatból,1/4-ed ÁRON
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest