- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
rbalint88 #152519 üzenetére
Elöl nem élhetetlen az S60 sem, de összességében tényleg nem nagy, egy ötössel biztosan nem mérhető össze. Ellenben D5 motorral még ott van az S80 - V70 vonal, ahol már tényleg nem lehet panasz a helyre (utóbbi formájával én ugyan nem tudok kibékülni, de ez szubjektív)
-
MPowerPH
félisten
válasz
bitpork #152513 üzenetére
Garancia nincs ra, ezert valogatom meg, mire cserelek. Eddig a BMW -nel a motor bombabiztos pont volt, attol soha nem is fostam. 35D -be mar beleraktam 110k km -et a 3,5 ev alatt, soha nem volt hiba. Most az F10 -nel a sok elektronika jar(-hat) egy kis plusz ktg -vel, de az bagatel az esetleges motorgondokhoz kepest. Utana is ezzel a tudattal szeretnek elni. Jelenleg elso helyen magasanaz S60 D5 van. Aztan van par modell mogotte. Boldog lennek egy 3.0HDi C5 -el is, mit ne mondjak. A Mercikrol en jot hallok, megbizhatobbak, mint a konkurens nemet markak. Aztan a jovoben egyebkent is Merciben gondolkozok, mostani kedvenceim a C es E Klasse 3 evesen mar eleg jo vetelek lesznek.
-
zeno70
tag
A Toyota C-HR nevű vasdarab elégé tetszik. Egy ismerősnek hibrides van, azt mondja, olyat érdemes venni és szerinte megéri az árát (7 millió körül).
Szerintetek? Van valakinek tapasztalata gépjárművet illetően?
Kicsit kicsinek találom, mentettulajdonságait nem ismerem és ár/értékét nézve is fenntartásaim vannak...de tetszik.
Örülnék minden véleménynek. -
-
MPowerPH
félisten
válasz
bitpork #152510 üzenetére
Sokba kerul a fenntartasa. Nem igen kapsz keves km -el, es a DPF, porlasztok, turbo sokba kerulnek. 2 ev alatt en egy fillert nem akarok kolteni ilyenekre, leven eddig sem tettem a mostani, es az elozo autommal. Ezert nem csinalok downgrade -et E60 -ra sem, mert penznyelok.
Ha premium maradna, akkor mar egy 2012 -es E Klasse, 250CDi -vel, szigoruan csak RWD. De 2 evig meglennek premium nelkul is. -
törölt tag
Sziasztok!
Erről vélemény?
[link] -
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Csodalkozom, hogy a Lexus GS 250 -est senki nem emlitette, mondjuk egy 2013 -as evjaratot.
Benzines is, meg a mendemondak alapjan a Lexusra nem kell kolteni, csak olajat cserelni benne. Nem?
mod: Van belole kemeny 1db.
-
Jojo5
őstag
válasz
szőröscica #152382 üzenetére
Pl, amiket nézek 3000-es sor6-al az a gond, hogy amilyen rövid távon használnám városban, be sem melegedne...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
molnarpeter #152494 üzenetére
"Még szerencse, hogy az autó viszonylag üzembiztos, legalábbis eddig. Persze volt EGR szelep csere meg új szoftver, de gyakorlatilag a motordiagnosztika lámpa folyamatosan világít a műszarfalon. Az autó 1500 és 2000 fordulat között ötödikben rángat és ugrál a fordulatszámmérő is." - [link]
Azért ez engem nem győz meg annyira, hogy annyira patent az a motor... De a 2.2 dci-nél jobb az tény.
-
footy
addikt
-
D@ny7
aktív tag
válasz
molnarpeter #152498 üzenetére
Leginkább a Magasabb üléspozíció miatt kell, meg a magasabb hasmagasság miatt. Egyszerűen szeretek magasabban ülni az autóba, és rendesen kilátni. Az octavia-t meg kösz nem semmilyen formában sem kell
-
-v-
addikt
válasz
szőröscica #152490 üzenetére
Nem is ertem, a divatot meg ezt az 1-2 edge case-t leszamitva, mint a hatfajas, miert ilyen nepszeruek a suvok ...
-
-
D@ny7
aktív tag
Milyen problémákkal küzd az Outlander 2.2-es motorja?
Outlanderről nem igazán olvasok rosszakat, még a 2.0 VW motorral szereltekről sem, bár ha jól tudom ugyanaz a motor van a Passatokban is, és sajnos arról hallotam már hogy közel 1 millát kellet rákölteni.A Foresterről tényleg lehet olvasni nem egy főtengely törésről, bár nem tudom hogy ezek egyedi gondok pl karbantartás hilyánya miatt vagy típushiba lehet.
-
válasz
D@ny7 #152484 üzenetére
Az üléspozi valóban jobb. De az autó tömege és a futómű felépítése nagyban változik. Mindet próbáld ki vétel előtt. Pl egy x5 tud olyat mint a kecskeszar a betonon (hozzátéve h légrugós autó is rendelkezik kecskeszar beállítással). Szóval ebben mindenképp saját tapasztalás és ne más véleménye legyen a kiindulás.
-
-
D@ny7
aktív tag
válasz
focvis #152479 üzenetére
Egyszerűen azért mert, kényelmes, tágas, és nem alacsonyan ülsz mint a legtöbb szedánban.
Nem igazán terepre kell, inkább a Magyar útviszonyok miatt választanák SUV-ot.
Meg úgy általánosságban ezek tetszenek.Néztem én Opel Antar-át is de azok annyira nem jönnek be külsőre meg belsőre sem, bár jó áron valós adatokkal oké lehet.
Ezek közül ami nagyon bejön az outlander, csak nagyon kevés van belőle a 2.2-es motorral, a Wv 2.0 PD TDI-vel meg felejtős. -
szőröscica
addikt
-
D@ny7
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire szakmai itt ez a fórum, de azért kikérem a véleményeteket.
Autó vásárlás előtt állok, szük szavakban leírom az elvárásaimat az autóval szemben.Kivitel: crossover 4X4 hajtással
Motor: legalább 130 LE-s Dízel
Ár: 2,5 M környéke
Extrák ami mindenképp kell: 4 El.Ablak, Elektromos tükör, középső kartámasz, Klíma, Távirányítóval nyitható ajtók,
Extrák ami jó ha van de anélkül is szóba jöhet: Digit/automata klíma, napfény/panoráma tető.Mindenképpen leinformálható Magyar forgalomba helyezésű autót keresek, vezetett szervízkönyvel/igazolható előélettel.
Legvégén linkelek pár kiszemeltet:
Subaru forester 2.0D
Ford Kuga 2.0 TDCi
Mitsubishi Outlander 2.2 DI-D -
Beca1990
senior tag
az új Nissan Micra-t vennétek?
0% THM-el elhozható...
[link] -
válasz
MPowerPH #152468 üzenetére
Ahogy írta Qru, gyári.
De nem összkerék, nem V6 turbó és csak 1317 kg, +DSG. Aránylag lendületesen hajtva, de nem állatkodva. Ha durrogtatom, akkor 13-14 a városi. Rövid 3-8 km-es távok, start-stop kikapcsolva.Nekem a 180 le, automata dízel 10 körül evett hasonló felhasználás mellett.
-
-
Szajo
őstag
Még mindig gondolkodom az 1 és 2milla közti vásárlás áldozatán.
Accord nagyon tetszik de nem olyan sok van fent kevés választékkal. Mondeobol ez a mk3 fajta nem tetszik az újabb az nagyon de az meg 2milla fölötti.
Még viszonylag kompromisszummal tetszik az octavia ráncfelvarrás előtti, valamint a Jetta golf v lámpás... Csak ezekből az 1.6 meg sokat eszik és nem is valami dinamikus nem?
Focusból megint csak már a nyújtott lámpás tetszik, de annak meg puritán a belseje (vagy élőben más hatást ad?)
Nehéz eset vagyok ilyen térenDe inkább nem sietem el a választást.
Valami tipp? (Ugye mindenképp benzines) -
MPowerPH
félisten
Igaz, rosszul irtam. 5 hengeresek ezek a turbo ota.
mod: Olyat ugysem kapok, de nem is ez a cel. Ha diesel, es olyan ami a flottas modellekben talalhatotol elter, akkor csak a Volvo D5, Citroen 2.7HDi, vagy talan meg egy biturbo Insignia johetne szoba. A benzines vonaltol felek a magam reszerol, de ott joval nagyobb a valasztek, leven minden kozepkategorias modellnek van sport verzioja.
Az lehet, hogy a C5 -be a facelift utan egyaltalan nem kerult mar a 2.7HDi?
-
-v-
addikt
válasz
MPowerPH #152468 üzenetére
Nem volt 2009-ben V6-os mondeo
Kettővel ezelőtti, mk3-ban utoljára, 2007-ig kb.
Nagy szopódás lesz ám ez, nem prémiumból nem túl sok erős motoros autó volt, amiből fogyott is annyi, hogy van használtan választék ... annak is egy jó része már széthulló motoros, szóval nagy választék nem lesz a te igényeiddel -
MPowerPH
félisten
válasz
focvis #152457 üzenetére
Az ugy nem rossz.
Optimalizalt?
DZs: Mondeokat is nezegettem, de az uj generacio meg pont nem ferne bele, nem akarok annyit kolteni. A regibol persze ott az a V6, de 1db van fent, es az is 2009 -es. Azert kilottem.
Igazabol meg van egy aduaszom, mar irtam korabban is azt hiszem, megpedig a Citroen C5. A problema itt is a kovetkezo, hogy a 2.7HDi, ami nekem mar elfogadhato lenne, eleg ritka, es csak 2009 -ig talalok, hatalmas futassal.
Olvastam sokat, hogy a Citroen szep lassacskan ezzel a modellel a kategoria egyik legmegbizhatobbjava notte ki magat. Na meg a Hydractive 3+ -t is szivesen kiprobalnam. Userek alapjan nem sok gond van a futomuvel. Persze ha van, akkor az gaz, mert nehez olyat talalni, aki szereli oket.
-
válasz
Luck Dragon #152465 üzenetére
Tisztázzuk: egy autója, és két japánja van
-
Qru
MODERÁTOR
Hmm, jó tipp. 2,5 V6 szívót vezettem (mk3), annak mondjuk szép hanga volt nagyon.
mod:
elistvan: Neem ez a Subaru, azért reagáltam rá, mert neki is Subaruja van (igaz az ővé egy mérettel nagyobb). A Jazz csak 970 kg üresen és városban olyan 5,5-6 körül eszik (attól függ mennyit dugózol vele).
-
-
t1
veterán
válasz
creedszl #152458 üzenetére
99-es 323-am van, igaz Sedan de a rozsda ugyanaz.
Küszöbvégek illetve hátsóív mindegyiknél rohad amelyiken nem azt megcsinálták, a másik gócpont a hátsó toronyszilentek ezeket nekem is mindegyiket meg kellet csinálni,ezeken kívül ajtók alját érdemes megnézni sajnos ezek ilyenek nekem is 200-ba van a lakatosmunka eddig de ezeken kívül én szeretem nagyon megbízható és jól vezethető autó. -
aero.
veterán
Annyit hozzatennek a 2.8 turbohoz, hogy nen orokeltu a lanc benne es motor ki-vel kezdodik
En most 12-13 literrel varosozok a bmw-vel, javareszt rovidtav.
-
creedszl
senior tag
Sziasztok
Mazda 323F (2000 utáni) vásárlás előtt állok.Tudom hogy legnagyobb baja a rozsa így valaki tapasztaltabb meg tudná mondani hogy a kaszni mely részeit kell alaposan megvizslatni?Illetve van még valami ami hiba szokott lenni ennél a típusnál?
-
-
Kos 7
tag
Sziasztok !
VW konszern automata váltók milyenek? Gondolok itt a nagy varázsszavakra, hogy dsg, multitronic, s-tronic stb...
-
BigBlackDog
veterán
Nem teljesen a topik témája, de hátha segít valakinek. Nézegettem a Vectra hirdetéseket, mikor feltűnt, hogy a felsőbb ársávban két hirdetésnél is csak egy-egy kép szerepel. Kíváncsiságból rákerestem és érdekes mód mindkét kép fellelhető a nagyinterneten máshol is.
Az egyik hirdetés és a kép egy lehetséges forrása.
Itt pedig a másik hirdetés és a másik lehetséges képforrás.Nem tudom mi értelme lenne ennek, de egy olyan kósza gondolat átfutott az agyamon, hogy valaki esetleg így akarja a típus piaci árát felverni kicsit (pl. egy másik, felsőbb ársávban tanyázó frissen feladott hirdetés hirdetője).
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bundle topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Posta, csomagküldés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest