Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gidacska
tag
Ismét lenne egy amatőr kérdésem. Korábban küzdöttem a hAPac2 wifi gyengeségével. Jelenleg ki van kapcsolva rajta a wifi kábelon egy TP -link router van AP módba használva . Bővül a hálózatom pár kamerával emiatt pár hozzászólással korábban már kérdeztem PoE switch -el kapcsolatban és egy TP-LINK Switch 6x100Mbps (4xPOE+), Fémházas Asztali, TL-SF1006P -re esett a választás. Ez az eszköz elméletileg lehetővé teszi egy MikroTik cAP ac (RBcAPGi-5acD2nD) használatát is némi fúrással de mégsem kell szétverni a házat az elektromos hálózat miatt. Egy nem teljesen Mikrotik eszközökkel kialakított hálózatban működhet ez az eszköz megfelelően? Elképzelhető, hogy a jelenleg működő TP -link routert ki tudom vele vátani, nagyjából a ház közepére tudnám felszerelni, viszont a switch mindenképpen egy TP- link eszköz marad. Falra tudom felhelyezni a plafonra egyenlőre nem, mennyire lesz hatékony így?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszönöm!
ekkold