- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gidacska
tag
Ismét lenne egy amatőr kérdésem. Korábban küzdöttem a hAPac2 wifi gyengeségével. Jelenleg ki van kapcsolva rajta a wifi kábelon egy TP -link router van AP módba használva . Bővül a hálózatom pár kamerával emiatt pár hozzászólással korábban már kérdeztem PoE switch -el kapcsolatban és egy TP-LINK Switch 6x100Mbps (4xPOE+), Fémházas Asztali, TL-SF1006P -re esett a választás. Ez az eszköz elméletileg lehetővé teszi egy MikroTik cAP ac (RBcAPGi-5acD2nD) használatát is némi fúrással de mégsem kell szétverni a házat az elektromos hálózat miatt. Egy nem teljesen Mikrotik eszközökkel kialakított hálózatban működhet ez az eszköz megfelelően? Elképzelhető, hogy a jelenleg működő TP -link routert ki tudom vele vátani, nagyjából a ház közepére tudnám felszerelni, viszont a switch mindenképpen egy TP- link eszköz marad. Falra tudom felhelyezni a plafonra egyenlőre nem, mennyire lesz hatékony így?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest