- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Árnyékos sarok
- leslieke farmerzsebe
- Volkswagen Passat B5,5 1.9 PDTDI Variant 131 LE Comfortline.
- Linux Live ISO bootolása PXE-ről, UEFI rendszereken
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Digitális Állampolgárság Program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz fatal` #57199 üzenetére
Vagy a szembejovot savot. De azt nehez megitelni, hogy mit lathatott elore abbol a poziciobol ahonnan kezdte. Ha kicsit balra ivel az ut, akkor eleg messzire elore lehet latni.
Mivel a video elejen latszik, hogy egy teherauto is epp befejezett egy elozest, illetve a furgon elkezdett kanyarodni, igy feltetelezhetjuk, hogy szabad volt az ut elore.
[ Szerkesztve ]
-
nyikszi
őstag
Az, agyhalott. És bizony a furgonost fogják meghurcolni. Sógor is így járt, balra kanyarodott, oszt jött az audis barom előzve a hatalmas sort, nem kis sebességgel. Persze a Sógoromat hozták ki hibásnak
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
addikt
Ma átadásra kerül az M4 Abony-Törökszentmiklós szakasza, amit ingyenesen lehet idén használni!
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
Figyelő szemetek az új veszprémi elkerülőre vessétek, különösen a keleti csomópontra. Lesznek ott problémák.
[link]"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Reggie0
félisten
A masodik video az ertheto. Az egy ketsavos ut, es a felfestes hianyaban jobbratartasi kotelezettseg van, es szepen elhaladt mellette jobbrol. Nem mondanam szabalytalannak. Pont a hulye hutyukis volt szabalytalan.
*A helyszin a tetenyi utnak a kondorosi ut es csurgoi ut kozotti szakasza.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Napi agyhalott: [link] Az ilyenek hova akarnak menni....
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
Egyelőre ott tartunk, amit #57172-ben linkeltem azért nem büntetnek, ha a papa megáll a zebrán és bemegy a pékségbe vasárolni ...az ilyen kocsiján szerintem átsétálnék, ha így elállja a zebrát
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mezis
félisten
válasz Vismajor01 #57177 üzenetére
Bern városában nagyon jó megoldás volt a "rakodáshoz": Sokemeletes lakóház bejáratánál volt egyetlen, pirossal felfestett "parkoló". Oda be lehetett állni, de csak arra az időre, amíg felcuccolsz. Szinte mindig üres volt ez a hely, pedig ott sem volt könnyebb parkolót találni. Éjszakára, mert nappal meg 2 óránál tovább parkoló autó kapott büntetést.
Régen volt, ma nem tudom mi a rendszer.mezis
-
Zozzant
addikt
Szóljatok, ha már nem ez a téma!
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
őstag
válasz Vismajor01 #57179 üzenetére
Akkor megtalálta a címet az emberem
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
Vismajor01
addikt
-
titán
válasz Vismajor01 #57177 üzenetére
Persze, semmit sem tudnak tenni, ha nem fizeted be.
-
Vismajor01
addikt
válasz Reggie0 #57176 üzenetére
Feleségem moziban volt és az idő meg szép. Ráértem valóban
Amúgy ma reggel meg elkellett szaladjak a Praktikerbe festőnek, hazajöttem. Akkor láttam h csak töltőhelyen van hely, szal beálltam oda. De nem töltöttem mert tudtam h felviszem a cuccot aztán megyek tovább. Ezalatt a 20 perc alatt megbüntetett a közterületes 10 ezer forintra tilosban parkolásért
Kiléptem a kapun még láttam csávót fényképezi az autót, jelöletlen skodába bepattan és elhajt. Szinte biztos vagyok benne hogy a zsinagógia maffia küldte rám De nem esik objektiv felelősség alá úgyh várhatják h befizetem.(Főleg h amúgy én vagyok az aki csak akkor áll oda amikor tölt és el is áll onnan ha befejezte, és állandóan állnak ott autók amik nem töltenek v lásd tegnap úgy áll egyszerre két helyen h az autója nem is tölthető )
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Reggie0
félisten
válasz Vismajor01 #57171 üzenetére
Sok felesleges szabadidod van
-
Vismajor01
addikt
válasz cappa72 #57174 üzenetére
Egyértelmű
Papi normális volt, de nem tudtam vele megbeszélni meg volt vele egy dezdemóna aki ilyen tipikus "engem sose téptek meg szal úgy viselkedek ahogy akarok". Aztán annak valami csávója jelent meg(apja férfje kitudja...) az meg verekedni akart, de nem járt túl jól De nem vertem meg, hát nem vagyok 18 h egy parkolóhely miatt itt bántsak embereket DE azért gyorsan rájött h itt neki nem terem babér. A legviccesebb az, hogy amikor ez a két idióta elment akkor tudtam beszélni a papival és ő végtelenül normális volt és elnézést kért.
-
nagyúr
dízel hibrid, vezeték nélküli töltővel. Más nem lehetett
és tuti, hogy nem parkolt, csak megállt (ugye a kresz szerint a "fél-ikszes" tábla a várakozni/parkírozni tilos, ennek körülményeit szintén szabályozza a kresz). Tehát megállhat, de nem várakozhat. "biztos" így történhetett.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
őstag
Látom túlélted, akkor nagy bunyó nem lehetett
De tény és való, hogy most igazad van, nagyon bunkó módon parkolt be...
De ugye nem ment a Vismajor féle duda?"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
Vismajor01
addikt
Dizel merci, két töltőhelyen parkolva
Megvártam a tulajt, hogy kérdőre vonjam, és mert tudtam h vége a misének. Verekedés lett belőle, bár nem a tulajjal, az normális bácsi volt.
-
őstag
Most jártam kicsivel több mint egy hetet Romániában, Erdélyben és azt kell mondanom, hogy rendkívüli mértékben tapasztalható az, hogy a közlekedési morál komoly javuló tendenciát mutat, vagyis egyre kevesebb a barom az utakon, de az is lehet, hogy csak éppen így fogtam ki... Ahogy átjöttem a határon és haladtam pár Km, már érkeztek a nagy legények a négy nullás meg társai autókkal, aztán ment is a jaszkarizás. Utak minősége az pedig egyre jobb, az itteniekhez képest.
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
Szada85
aktív tag
válasz Reggie0 #57162 üzenetére
Már pár Laptiming adásban, illetve pl. a múltkori TC-s Yaris GR-es "tulaj a pályán" videóban is feltünt, hogy amikor egyenes végén rövid féktávot vettek az autókkal, akkor ott is sokszor csak addig villogott az elakadásjelzö, amíg a fékezés tartott, utána gázra kialudt.
#57161mezis
Pedig én sem érzem ennyire kritikusnak, egyrészt a legtöbb út elött van mód tervezni, kicsit megnézni a környéket, lehetöségeket. Legalábbis mi meg szoktuk, nem is ért soha ilyen váratlan helyzet, mint ami említve lett.Másrészt, ha "új irányba", ismeretlen helyre, ismeretlen pályán megyünk, akkor nekem is alap, hogy indulás elötti nap biztosan teletankolom az autót, illetve amikor fél tank körülihez ér a mutató, akkor a következö adandó kútnál inkább megállok (így az is belefér, ha épp akkor mentem el egy mellett, és 60-80-100km-re lesz a következö), mert fél tankból azért egy dugó, baleset, akármi is beleférhet még.
-
Reggie0
félisten
válasz Szada85 #57154 üzenetére
Nekem is ugy tunt, bar boszen le is kapcsolgatta akkor.
#57153 szebe:Persze, ekkora sebessegnel fel se fogja mi tortenik, csak reflexbol beleteker. Amugy a trukkje az ellenkormanyzasnak, hogy vagy csak rovid ideig tekerget bele(rangatja) vagy erezni kell, hogy mikor fog ujra megtapadni a kerek, hogy meg elotte egyenesbe allitsa a kormanyt. Gyakorlas nelkul egyik se fog menni.
#57161mezi: En CRTDI miatt eleve nem hagyom, hogy negyedig lemenjen.
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
Szerencsés vagy, ha ez mindig sikerül. Mert ugye tele tankkal nincs értelme beállni tankolni.
Pl. kiszámolod, hogy még villogni sem fog a következő kútnál és ott akkor tankolsz. Aztán az út baleset miatt lezárva, nagy kerülő, kút meg jókora szakaszon már zárva.Alapszabály: mínuszos időben 1/2 tankba már tankolni kell. Ha másért nem akkor a páralecsapódás elkerüléséért.
mezis
-
titán
válasz Vismajor01 #57156 üzenetére
Gondolkodás kérdése. Én télen, hidegben, hóban sehova nem megyek teletank nélkül. Ezen kívül például bent van hátul a kempingpalack és plédek, víz stb.
-
nagyúr
válasz Vismajor01 #57156 üzenetére
Hegyekben simán jöhet egy 1.5-ös autónál is 13 literes fogyasztás.
Volt hogy ilyen miatt visszafordultam a másik országba, mert volt kút a hegyekben, de az sem biztos hogy vasárnap este hatkor nyitva van. Így inkább visszafordultam és az előző ország városát választottam."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
Kanyarba kirepülő:
Egy idős házaspár volt."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Vismajor01
addikt
Svajcbol rögtönzötten kellett elindulnunk haza, mert rank esett 100 centi a ho es tovabbra is zuhogott. Eleve nemetorszag fele mentunk volna de lezartak a hagokat ezert olasz fele kellett mennunk, onnan Ausztria es onnan Magyarorszag. Tankoltunk ahogy beertunk olaszba es eleg draga volt a benya, ausztriaban viszont atmentunk odafele es nem volt draga, ezert ott akartam tankolni. Es az auto lepett meg vagy en nem szamoltam a hegyekkel, de amikor kiertunk a "civilizaciobol" akkor meg 3 csik volt a kocsin. De ra nemsokra mar csak egy volt es az is villogott, ez varatlanul ert es itt meg mindig felfele mentunk. Itt talaltuk az önkiszolgáló benzinkutat amirol meseltem.
De meg mindig nem gondolom h egy tapasztalatbol eredo tudast semmisse tesz h "nem kell villogo tankot kivarni". Peldambol is latszik h van olyan amikor igazabol senki sem hibas es megis gebasz van. Annak megoldasa fugg ebben az esetben a benzinkut kialakitasaban.
-
szebe
addikt
válasz Szada85 #57154 üzenetére
Meg eleve elég necces helyen előzött, miután volt egy elég hosszú egyenes szakasz. Bár lehet csak ott érte utol.
Igazi kis Vatanen.
Hogy klasszikust idézzek, "körzőn a bódé"
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Szada85
aktív tag
válasz Reggie0 #57150 üzenetére
Már 0:27-nél (rögtön miután "rommá kúpolta" a kamerás autót) is úgy tünik, hogy a sávba visszatérve akkorát vészfékez a kanyar elött, hogy a vészvillogója is bekapcsol. Jól látom?
Aztán kanyar közepi dupla fékezés, hátsó kerék sóderre rakás, minden van. Igazi kis Vatanen.
-
szebe
addikt
válasz Reggie0 #57150 üzenetére
Tökéletes illusztrálása annak, hogy az átlagember hogy nem tudja megfogni a túlkormányzott kocsit (igen, én se tudnám valszeg).
Kb 2 hete jártam arra, nyitásra mentem Mátraszentistvánra, elég nagy volt így a forgalom.
Türelmetlenek az emberek, és nyomják az ismeretlenben is, pedig becsapós 1-2 kanyar.
Meg a tyielow által említett új aszfalt miatt is könnyű túltolni."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Reggie0
félisten
Na egy kanyarmeno: [link]
-
titán
válasz Vismajor01 #57144 üzenetére
Annak egyébként mi értelme, hogy villogó üzemanyagszintjelzővel mész tankolni? Miért nem tankolod tele, mikor már csak félig van? Főleg a hegyekben, ahogy írtad.
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
Ugyes vagy, leulhetsz, egyes.
Nyilvan megvolt az oka annak is miert nem volt nalam euro illetve miert villogo tankkal alltam be tankolni. Nem volt tervezett, elhiheted. Es kulon leirtam hogy ez egy kut volt, de ettol teljesen függetlenül ravilagitott a problemara-azaz ha problemad van akkor byzhatod.
-
NoLF
veterán
Nyilvan a kut lesz a hibas hogy olyan helyen villog a tankod ahol semmi mas nincs a kozelben, es kulfondon jarva nincs nalad helyi valuta sem. Ez teljesen nyilvanvalo, ezert az osszes kut ami ilyen modon mukodik millio helyen gond nelkul a vilagon, az mind szar mert neked volt egy egesz darab ilyen tapasztalatod az eleg sokszor kulfoldre menesbol.
Teljesen ertheto
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
mezis
félisten
Tankoláshoz igyekszem úgy készülni, hogy legyen nálam elegendő készpénz. Különben nagy bajban leszek, ha nem sikerül a kártyás fizetés.
Az ilyen kínos helyzet ellen tökéletes a korábban említett megoldás: Kártya be, lefoglalva egy összeg, ......Volt már olyan tankolásom, hogy semmi nem volt nálam. Szerencsére ez pár percre történt az igazolványaimtól, de addig az autót ott kellett hagynom a kutat "lezárva", mert amíg nincs kifizetve nem tud más sem tankolni.
[ Szerkesztve ]
mezis
-
Vismajor01
addikt
Dehogy, elég sokszor megyek külföldre ilyen nálam nem fordulhat elő. És akkor már 3 hete kint voltam, mindenhol azokkal a kártyákkal fizettem, nem volt gond.
Persze lehet hogy pont azaz egy kút volt szar de akkor is rávilágit milyen szar amikor a senki háta mögött a hegyekben bedöcögsz villogó benzinnel és sehogy se akarja elfogadni. Senki sincs ott hogy segítsen. Ha nem áll meg a svájci tankolni vagy egyáltalán nincs nálam kp akkor baj lett volna erősen.
-
mezis
félisten
-
Reggie0
félisten
válasz Vismajor01 #57141 üzenetére
Ha mind a harom magyar, akkor siman lehet.
-
Reggie0
félisten
válasz Vismajor01 #57139 üzenetére
Szar a bankod.
-
Vismajor01
addikt
válasz Reggie0 #57137 üzenetére
Jah imadom is. Harom bankkartyaval próbáltam (3 klunbozo bank 2x visa 1x mastercard) es egyikkel se lehetett :)
Svajci hatarnal a hegyekben, 20 svajci frankot kellett adjak egy arrajaro svajcinak 10 euroert h tudjak tankolni. Fantasztikus elmeny volt :D
-
NoLF
veterán
válasz Reggie0 #57137 üzenetére
Ismet olaszban vagyok es itt bizonyara a megfelelo okok miatt de csak olyan kut van ahol van self service - igy olcsobb a nafta. Kiszolgalassal dragabb, ha egyaltalan van, de legrobbszor olyan kuton jartam az utobbi 4ezer kilometeren ahol ember nem volt, mert megis mi a francnak? Beteszed a penzt/kartyat es tankolsz, aztan tovabbmesz. Ennel gyorsab /biztosabb megoldas szerintem egyik felnek sincs
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Reggie0
félisten
Ez igy van. Ezert a legjobb a bankkartyas. Franciak teli vannak szemelyzet nelkuli kutakkal, amiket ejjel nappal lehet hasznalni. Pedig ott aztan nagyobb hagyomanya van a lopasnak a sok bevandorlonak koszonhetoen. Nem kell oda csilivili azonositas meg rendszamtabla, es meg a funyirodnak is tudsz tankolni kannaba es legalabb a kutra sem kell bemenni koronavirust cserelni. Ennel biztonsagosabb mar csak az lenne, ha a kormany vinne hazhoz tankkal, amit orezred kiser.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Reggie0
félisten
Azert itt csak egy hetkoznapi vegyszerkereskedesrol van szo, nem bankszamla nyitasrol, teljesen felesleges tulzasokba esni. De ha megis annyira akarsz, akkor viszont fizessen a benzinkut karterites, ha hibasan jelez be a rendszer es vegzaljak az autost. Ja es a szamla melle mindenkinek mellekeljek az elkeszult felveteleket, ahogy a GDPR szerint is ki lehetne kerni.
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz Szada85 #57128 üzenetére
Hamis vagy ügyesebben "moddingolt" rendszám: a kút azonnali bejelentésére indulhatnak a kék villogósok és van esély rá, hogy még visszaalakítás előtt lekapcsolják.
Meg lehetne tankolás előtti azonosítás, pl bank kártyával, jogosítvány "bemutatásával",....
[ Szerkesztve ]
mezis
-
Szada85
aktív tag
válasz mephi666 #57119 üzenetére
A legtöbbször a becsületes emeberek kapnak felesleges köröket a nem becsületesek (tolvajok pl.) miatt. Sajnos ma már nem lehet az emberi becsületre építeni semmit, mert kihalóban van.
Az a baj, ha meg lopott rendszámmal csinálják (eddig ugye inkább ez volt a megszokott), akkor sokkal nehezebb lenyomozni, otthon megy egy gyorshajtást is ki lehet dumálni, akkor majd ilyeneket fognak nyomozgatni a rend éber örei, nem valószínü.
Arc alapú azonosítás meg ugye rögtön GDPR-t, meg mindenféle jogát sértené mindenkinek.
-
mephi666
nagyúr
körülményes? ...az azért nekem jól esik, ha adott helyen bizalmat kapunk... 2-3 hete fehérváron éjszakáztunk és szállást kerestem: találtam egy kis hotelt, ahol hármunknak 20ezer volt egy szoba reggelivel... nem 5*, de az elvárásainknak teljesen megfelelt és ennyiért abszolút nem volt drága... recepció este 10 és reggel 6 közt nem volt, viszont volt a pult mellett egy hűtő, amiből vehettél ki innivalót és fizethettél a pulton levő becsületkasszába lehet hogy volt fent kamera is, de nem figyeltem... normális ember nem lop egy üdítőt sem és egy tank benzint sem...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
szebe
addikt
Nem teljesen értem, hogy európában miért nem így működik.
Csak tippelni tudok: kint több probléma volt ebből? Oké, a rendőrség dolgozik, de akkor is idő, mire visszakapják a pénzt. Megunták, előre kell fizetni.#57121 mezis
Tankoltam olyan helyen, ahol a kijáratnál kellett fizetni. Több kútról egy pénztárhoz kellett besorolni. Oda se megyek többet.
Ezzel mi a gond?"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
mezis
félisten
Akkor automatizálható a védelem: kút nem tudta leolvasni a rendszámot, kút lezárva, villogó üzenet: rendszám mosás X Ft. Kér segítséget?
Külföldi rendszámoknál: kezelőnél megjelenik a rendszám, eltárolja az adatvédelem által megengedett időre és engedélyezi a kutat.[ Szerkesztve ]
mezis
-
titán
A kutat egy pöttyintéssel le tudja állítani a kutas, dolgoztam benzinkúton. Külön-külön is meg tudja állítani, vagy akár egyszerre az összeset, egyetlen érintéssel. Ahol én dolgoztam ott a kút külső és belső tereit 24 órában figyelték a kamerák és természetesen a rendszámokat is vissza tudtuk nézni, ha szükség volt rá.
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
Nagyon régen én is csak előre fizetéssel tudtam tankolni. Az üzemanyag szintmérő műszer és a km.óra alapján elég pontosan meg lehetett saccolni azt, mennyi fér még a tankba.
Mostanában ismét tankoltam egy előrefizetős helyen.Automatikus, távfelügyelt kút volt. Sötét éjszaka, sehol egy alkalmazott, akitől tanácsot (betanítást) kérhettem volna. Kerülni fogom messzire.
Tankoltam olyan helyen, ahol a kijáratnál kellett fizetni. Több kútról egy pénztárhoz kellett besorolni. Oda se megyek többet.A rendszám leolvasás, felismerés ma már megoldott. Az üzemanyag kiadás lezárása sem lehet nagy ügy. Víz, kefe is van ablakmosáshoz...
Ha meg balhézni kezd az uraság, 112.[ Szerkesztve ]
mezis
-
mephi666
nagyúr
ez akkor a hozzám hasonló becsületes embereknek +1 felesleges kört jelentene bemegyek, fizetek 25ezret, mert tele akarok tankolni, 22600 lesz a vége és megint bemegyek a különbözetért... kártyás tranzakciónál is +1 felesleges művelet a bankok közt, aminek a költségét valakinek nyelnie kéne...
...szerintem nem kell ennyire bizalmatlankodni: ott van csomó kamera, úgyis elkapják az elkövetőt elég gyorsan és akkor nem csak a tankolást kell fizetnie, hanem a rendszám leragasztásáért is felelhet...
-
titán
válasz Szada85 #57116 üzenetére
Én úgy tudom mindenhol így van usaban. A shopban előre befizettem a kútoszlophoz a pénzt és csak annyit adott ki, vagy bank/hitelkártyát bedugod és az a fedezet, utána tankolhatsz. Ha nem fér bele amit kifizettél mondjuk bent, akkor visszakapod a különbözetet. Nem teljesen értem, hogy európában miért nem így működik.
[ Szerkesztve ]
-
Szada85
aktív tag
Mármint úgy érti, hogy lecsukni, és a többi elítélttel együtt napszámba kivinni (a megfelelö védelmi intézkedések mellett nyilván) közmunkára, szemetet szedni, stb, legyen valami hasznuk is.
@57115 nyikszi:
Majd elöbb-utóbb áttérnek itt is az amcsiban sok helyett bevett szokásra, hogy elöbb mész a shopba fizetni, akkor engedélyezi a kutas az adott kútoszlopot, vagy csak kártyát elöre behelyzve fog üzembe lépni a pumpa az adott oszlopon. -
nyikszi
őstag
válasz mephi666 #57109 üzenetére
Szerintem IH*-**3, de tényleg kb. 5 mp lekérdezni az adatbázisból. Csak sz@rnak rá, az a baj. Ki tudja már hány helyen játszotta ezt el Meg maszkot mi a francért nem tett fel?
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
mephi666
nagyúr
itt egy géniusz: úgy leragasztotta a rendszámot szigszalaggal, mintha painttel kisatírozta volna H**-**3 ha jól látom? kb mennyire lehetne leszűkíteni a gyanúsítottak körét megfelelő adatbázisban 1 keresés után?
-
mephi666
nagyúr
válasz tyielow #57107 üzenetére
...kecskék is akadtak közöttük ...pár befért volna a zafira csomagtartójába: tisztán balesetmegelőzési szándékkal szívesen segítettem volna megszüntetni a veszélyt (nagybátyám meg istentelenül jó birkapörköltet tud főzni bográcsban )
-
titán
-
Biztos ott is van, de én elsöprő részt vidékieket ismerek, aminek elég triviális oka van: vidéken autó nélkül jelentősen nehezebb meglenni Budapesthez képest. Meg a rendőri ellenőrzés is nehezebb.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Vismajor01
addikt
válasz lezso6 #57093 üzenetére
Igy van. Texasban van tolerancia, valamennyi sört megihatsz mire volán mögé ülsz.
Ez meg a tömegközlekedés teljes hiánya azt eredményezte, hogy akármelyik házibuliba mentem oda mindenki kocsival érkezett és kocsival is ment el. Persze az eltelt ott tartózkodás alatt töménytelen alkohol is fogy, igazi piros poharas medencés bulikra kell itt gondolni.
Volt, hogy úgy vezettem haza az autót(jogsi nélkül), hogy az autó 18 éves gazdája a csomagtartóban aludt. De olyan is volt hogy a kocsi gazdája nem akarta feladni a volánt, úgyhogy inkább hivtam taxit. Nem kicsit voltam kinézve
-
Reggie0
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Logitech Z906
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest