Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Derail Valley
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
körülményes? ...az azért nekem jól esik, ha adott helyen bizalmat kapunk... 2-3 hete fehérváron éjszakáztunk és szállást kerestem: találtam egy kis hotelt, ahol hármunknak 20ezer volt egy szoba reggelivel... nem 5*, de az elvárásainknak teljesen megfelelt és ennyiért abszolút nem volt drága... recepció este 10 és reggel 6 közt nem volt, viszont volt a pult mellett egy hűtő, amiből vehettél ki innivalót és fizethettél a pulton levő becsületkasszába
lehet hogy volt fent kamera is, de nem figyeltem... normális ember nem lop egy üdítőt sem és egy tank benzint sem...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged