- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
59200 - 59101
62706 - 62001 62000 - 61901 61900 - 61801 61800 - 61701 61700 - 61601 61600 - 61501 61500 - 61401 61400 - 61301 61300 - 61201 61200 - 61101 61100 - 61001 61000 - 60901 60900 - 60801 60800 - 60701 60700 - 60601 60600 - 60501 60500 - 60401 60400 - 60301 60300 - 60201 60200 - 60101 60100 - 60001 60000 - 59901 59900 - 59801 59800 - 59701 59700 - 59601 59600 - 59501 59500 - 59401 59400 - 59301 59300 - 59201 59200 - 59101 59100 - 59001 59000 - 58901 58900 - 58801 58800 - 58701 58700 - 58601 58600 - 58501 58500 - 58401 58400 - 58301 58300 - 58201 58200 - 58101 58100 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
-
Reggie0
titán
-
mephi666
nagyúr
...ezt olvastam reggel: jogsi, műszaki nélkül gyorshajtott... és már félig le volt kanyarodva a traktor, ha a 2 pót közé akadt be... mellesleg azért nem autóval ment, mert bevonták a jogsiját... nem épp felelősségteljes szülőnek néz ki
ebben a sztoriban is csak azokat lehet sajnálni, akiket itt hagyott (habár ha a gyerekeit fuvarozva is ugyanígy az utak királyának hiszi magát, lehet jobb így mindenkinek) -
NoLF
veterán
-
mephi666
nagyúr
-
NoLF
veterán
-
Lauda
titán
-
mephi666
nagyúr
-
Reggie0
titán
Megkovetem, mar megvaltozott es elkulonult ketfele: az aki tolja es iranyitja, vagy csak iranyitja a tolt jarmuvet mar jarmuvezetonek minosul, akik toljak, de nem iranyitjak, azok nem.
Mondjuk fizikai szempontbol azert eleg inkonzisztens a szabalyozas, mert a mopedautot tolo(es iranyito) szemely nem minosul vezetonek, pedig minden szempontbol rosszabb eset(meret, tomeg, kezelhetoseg), mint egy motorkerekpar.
-
Reggie0
titán
-
Lauda
titán
Jó amit írsz egyébként. Tulajdonképpen gyalogos, aki nem vezet járművet, nem hajt állatot. Azonban van itt is egy érdekes kitérő, mert a kresz megjegyzi hogy a kerékpárt és a segédmotoros kerékpárt toló személy nem minősül vezetőnek. Ez a megjegyzés egyébként értelmetlen , hiszen Vezető: az a személy, aki az úton járművet vezet, vagy állatot hajt (vezet). Azt viszont sehol sem írja, hogy a motorkerékpárt és a gépkocsit toló személy is vezetőnek minősül (pedig annak minősül). Ez már ellent is mond annak, hogy a vezető az, aki az úton járművet vezet/állatot hajt.
-
HoaryFox
őstag
Amelyik motornak az évjárata 2-essel kezdődik, azokon már szinte le se lehet kapcsolni a tompítottat, ahogy ráadod a gyújtást, már világít is.
Más kérdés, hogy sok motoros szeret távolságival közlekedni éjjel-nappal...
-
konci79
őstag
Sajnos az emberekkel van baj, mindegy milyen szabályok vannak, ha lesz..ják őket...
Folyamatosan romlik a helyzet az utakon. Az hogy ez az oktatók hibája, vagy az embereké, az jó kérdés.
Bár a gyalogos/ bicikliseknél nem lehet az oktatóra fogni...
Tegnap vagy 15 autósra villogtam rá szakadó esőben a lámpa hiánya miatt, 1 kapcsolt rögtön, a többi csak nézett... -
Reggie0
titán
-
mezis
félisten
Ki kellene terjeszteni rollerre is.
Alacsony, sötét ruhában, nagyon kell keresni, száguld-e a védett úton. -
dh66e
veterán
-
dh66e
veterán
-
philoxenia
MODERÁTOR
(7) * A forgalomban részt vevő motorkerékpárt és a tompított fényszóróval felszerelt segédmotoros kerékpárt - tompított fényszóróval - nappal és jó látási viszonyok között is ki kell világítani.
(8) * Lakott területen kívüli úton a forgalomban részt vevő gépkocsit nappali menetjelző lámpával vagy tompított fényszóróval, mezőgazdasági vontatót és tompított fényszóróval felszerelt lassú járművet - tompított fényszóróval - nappal és jó látási viszonyok között is ki kell világítani.Ezt például nem tudtam. Tehát a motorkerékpárokra/segédmotoros kerékpárokra ez lakott területen belül is vonatkozik.
-
Lauda
titán
Nem tudja a vezető folyamatosan nyomon követni egy teherautó (főleg ha pótkocsis) körüli eseményeket. Sajnos vannak holtterei egy ekkora járműnek/szerelvénynek. Léteznek holttérfigyelő rendszerek, melyek nagy segítséget jelenthetnek majd a balesetek megelőzésében. Ahogy olvasható, bécsben már korlátozzák is bizonyos járművek jobbra kanyarodását, ha nem rendelkeznek a szóbanforgó rendszerrel.
-
Reggie0
titán
-
Reggie0
titán
-
cappa72
nagyúr
Hogy ezt mennyien elfelejtik, mióta "elsőbbségük van a zebrán" (t'om pongyola a def, de úgyis értitek)...
Én ezt próbálom a gyerekeimnek mondani (szinte) minden esetben, amikor megállok a zebránál átengedni a gyalogosokat.
Persze néha felteszik a kérdést, hogy a bicóst miért nem engedem el (aki a bicikliúton közlekedik, és megáll)... "mert az nem gyalogos, neki ott a macisajt" - de ezzel meg borzasztóan kell vigyázni, mert volt már pár eset, hogy szemből megálltak a bicósnak, én meg léphettem bele a fékbe... -
mezis
félisten
-
Reggie0
titán
-
Lauda
titán
Pontosan.
(6) A gyalogos az úttestre akkor léphet, ha meggyőződött annak veszélytelenségéről. Az úttestre váratlanul nem léphet, köteles az úttesten késedelem nélkül átmenni és tartózkodni minden olyan magatartástól, amely a járművek vezetőit megzavarhatja vagy megtévesztheti.
Erre nem képes egy olyan sebességgel futó ember. -
mephi666
nagyúr
-
Reggie0
titán
-
mephi666
nagyúr
nem is azt mondom, hogy mentség és én sem ütöttem még el miatta senkit, viszont körül lehet nézni, hogy pl zebránál hányan hajolgatnak előre-hátra veszettül és hányan keresik a holttérben megbúvó gyalogost... inkább elbújnak az A-oszlop mögé, hogy "ha nem látnak ott gyalogost, akkor nincs is" aztán bíznak benne, hogy a gyalogosnak van annyi esze, hogy szemkontaktus hiányában nem lép le kamikázemód...

a másik, amit már írtam: a rolleres... azzal könnyen előfordulhat, hogy míg a gyalogosra fel vagy készülve, a rolleres megérkezik jobbról épület takarásából és utána végig 20-25km/h-val közelít holttérben a zebrához... (van mondjuk még 4 méter jól belátható járda is a zebra előtt) nem nagy a tempó, sebességkülönbség miatt a gyalogost simán észleled, viszont az ilyen szabálytalankodókra nem lehet mindenhol felkészülni (fogadni mernék, hogy csomó rollerest amiatt csapnak el, mert egyszerűen nem látják, csak amikor már az autó előtt jár és elkerülhetetlen az ütközés)
-
dh66e
veterán
-
Reggie0
titán
-
mephi666
nagyúr
-
Reggie0
titán
-
mephi666
nagyúr
az A oszlop 1990-2000 közt sokszorosára növekedett... F Astra után B Zafiránál is hiába van segítségnek 1-1 tenyérnyi "lőrés" pluszba, rengeteg a takarás... és ahogy korábban írtad: te haladsz előre, gyalogosok meg az autó irányába/elé, akkor simán lehet olyan hogy végig takarásban mozognak és későn veszed őket észre...
ui: ami még rosszabb, a hülye rolleres, ami kimerevedve áll egyenesen a deszkán és gyalogosnál gyorsabban közeledhet... oda-vissza magasabb sebességgel közelíthetnek az ütközéshez, végig holttérben...
-
mezis
félisten
-
Reggie0
titán
-
Di Natale
senior tag
-
Lauda
titán
Ez is egy szép eset: [link] [link] Egyik átengedi, másik oldalon meg elütik. Itt azért a gyalogos is hibáztatható, mert zenével a fülemen és körültekintgetés nélkül nem mászkálok az úttesten. Másrészt elképesztő, valaki nem veszi azt érszre, hogy a másik oldalon áll a forgalom egy gyalogosátkelőhelynél, szóval ott valami történik.....?
-
mephi666
nagyúr
itt egy reggeli majom... és nem akkor váltott neki a lámpa pirosra, vagy fél perce az volt már...

-
mezis
félisten
Aztán majd vajúdnak a hegyek?
-
mephi666
nagyúr
jött ez a hirtelen felmelegedés és előbb megkezdődött a villamosok párzási időszaka?
-
mezis
félisten
-
Lauda
titán
Azonban ha a kutasok vagy bárki , aki szemtanúja volt az esetnek, hívja a rendőröket, akkor le tudják kapcsolni elég hamar általában. Addig meg elég jó visszatartó ereje lett volna, ha kiveszik a kulcsot az autóból. Ilyen mata részegen úgysem tudta volna az agyhalottja, hogy ő keverte el, vagy más van a dologban.
-
_ocsisajt
őstag
-
Reggie0
titán
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
mezis
félisten
Ausztriában is tilos? Azt hittem csak Németországban.
Még egy kicsit fejlődik az "önvezetés" tudománya az autókban és akkor már nem csak a bekötött biztonsági öv lesz kötelező, hanem a bekötött szem is?
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
_ocsisajt
őstag
-
mezis
félisten
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
Lauda
titán
-
Lauda
titán
-
konci79
őstag
Mikor rádudálok az ilyenekre, mindig integetnek hogy mi van...
Mert ez lehet a vége, ha kijössz valaki elé ész nélkül... -
nyikszi
őstag
-
mephi666
nagyúr
-
Chris Kiki
senior tag
-
Reggie0
titán
En nagyon jol ertem, sot meg azt is, hogy te nem ertesz semmit.

"az eletszeruseget is megiteled
Nem ítélem meg. Ez a fogalom ezzel a jelentéstartalommal bír. Még a jogban is létezik."De reszedrol csak megiteled. Kulonben nem irtad volna azt a butasagot, hogy nem eletszeru, hanem TUDNAD, hogy eletszeru. Errol ennyit. Pont olyan vagy mint a viccbeli bacsi akinek meselnek a zsirafrol es ravagja, hogy ilyen biztos nincs. Megmutatjak neki az allatkertben, mire ravagja, hogy marpedig ilyen allat akkor sincs.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Igen, az éves 70k az még belefér nagyjából, az hány év alatt lenne két milla? Majdnem harminc?
A hölgy a profilja szerint jelenleg valami jogász foglalkozást űzhet. Annyira régen nem is végezhetett, tekintve a végzés helyét.... Ott '98-ban indult a képzés a világi jogi karon, azaz 2003 körül végezhetett az első évfolyam. Onnan mostanáig csak 19 év...
De persze engedjük el ezt, nem ránk tartozik.
-
mephi666
nagyúr
ja, életszerű
nálunk az éves 10ezer km az életszerű, másnál meg a havi 10ezer... ez ilyen... pl. főnököm csak azzal, hogy bejár minden nap a központba meg hazamegy, 200km-t vezet... és erre rájönnek üzleti utak szerte az országban, pluszba meg szeret eljárni évente többször családostól tengerpartra meg síelni... szintén kocsival... nála az éves 70-80ezer az életszerű 
-
Chris Kiki
senior tag
Csak megvitattunk egy felmerült gondolatkört. Ha zavar ugord át

Minek kérdezzem meg újra, hiszen Ő maga mondta állítólag. Egyébként pedig boldog karácsonyt és sok hasonló szerencsét (csodát?) kívánok neki, ahogy a többi fórumtársnak is....ők olyan szinten nyomták, hogy gondoltak néha egyet és pl kiugrottak kecskemétről bécsbe fagyizni egyet
...pár óra alatt 700kmAkkor már csak 2856 ilyen fagyizás kell, és hip-hop össze is jött az a 2M km. Életszerű
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mephi666
nagyúr
most komolyan ezen pörögtök? írjatok inkább a nőnek fb-n és kérdezzétek meg, valamint kívánjatok neki boldog karácsonyt

...szerintem amúgy elképzelhető: ha a munkáját és a hobbiját is a vezetés teszi ki, simán lehet... volt ismerősöm, aki élt-halt a motorozásért... (nem tudom, hogy él-e még) ...ők olyan szinten nyomták, hogy gondoltak néha egyet és pl kiugrottak kecskemétről bécsbe fagyizni egyet
...pár óra alatt 700km -
Chris Kiki
senior tag
Akkor megpróbálom vázolni Neked még egyszer, de ígérem utoljára, hátha megérted.
Te írtad:
Az sem eletszeru, hogy az ember olyan folyadekokat igyon, amitol elbutul, rakos lesz es hamarabb meghal.
Majd utána magadat cáfolod:
Aztan megis teli vagyunk alkoholistakkalSzóval ha elérhető valahol az alkohol, akkor sok lesz az alkoholista (leegyszerűsítve).
Tegyük fel, hogy ez statisztikailag kimutatható, esetleg látványosan így van. Ez esetben egy olyan környezetben, ahol az alkohol elérhető, az életszerű folyománya a dolognak az lesz, hogy lesz ott alkoholista, és nem az, hogy színjózanok maradnak az emberek.az eletszeruseget is megiteled
Nem ítélem meg. Ez a fogalom ezzel a jelentéstartalommal bír. Még a jogban is létezik. -
Di Natale
senior tag
Teljes mértékben egyetértek
-
Reggie0
titán
Semmit nem kevertem rajta, csak bemutattam neked azt, hogy az eletszeruseget is megiteled, marpedig az bias-os lesz, ha egyoldaluan van bemutatva a szituacio.
Az alkohol eseteben azert tudod ravagni, hogy megis eletszeru, mert talalkoztal vele, ahogy alkeszokkal is, stb. stb.. Ellenben az eddigi irason alapjan napi 5 orat utazo emberrel vagy munkakorrel nem nagyon, igy csak elkepzelni probalod tapasztalat hianyaban es ha nem erted vagy tapasztaltad, hogy van olyan ceg es feladatkor, ahol ez megeri, akkor teves kovetkeztetesre jutsz.
-
Chris Kiki
senior tag
Már bocs, de szerintem Te kevered a fogalmakat. Az életszerű az, ami várható, hogy az adott körülmények között mondjuk meg fog történni. A Te példáddal élve: van alkohol -> alkoholizmus. Ez (sajnos) pont, hogy életszerű.
Amit itt elmagyaráztál egy példán keresztül, az a tudatos gondolkodás hiánya (meg sok minden más), de ebbe ne menjünk bele.
-
Reggie0
titán
Nezopont kerdese. Az sem eletszeru, hogy az ember olyan folyadekokat igyon, amitol elbutul, rakos lesz es hamarabb meghal. Ha igy talalod tok logikus, hogy nem eletszeru. Aztan megis teli vagyunk alkoholistakkal

-
Chris Kiki
senior tag
Elképzelhető. Meg az is elképzelhető, hogy az Ő fantáziáját sem korlátozza semmi.
Számoljunk kicsit:
Évi 250 munkanappal, napi átlag 650km-rel, nagyjából 12év alatt megvan a 2M km. Ekkor az év minden egyes munkanapján levezette ezt a távot. Ha csak autópályán vezet, nincs gyorsítás, lassítás, lehajtók, felhajtók, dugó, és mindig a megengedett legnagyobb sebességgel közlekedik, akkor napi 5 óra autóban. A realitás közelebb áll a 6 órához, és emellett tud végezni 2 óra hasznos tevékenységet, így kijön a napi 8 óra munka.
Én nem mondom, hogy lehetetlen, csak azt, hogy nem életszerű.
-
Reggie0
titán
A fantaziad hianya nem korlatozza a valosagot
(Max a tiedet) -
MasterMark
titán
-
NoLF
veterán
miért? szerinted itthon nem végez senki ilyen jellegű munkát? ha így van, akkor fel kell világosítsalak, mert de. nem csak országon belül lehetséges vezetni/dolgozni, attól mert magyar vagy/magyar székhelyű cégnél dolgozol... mint ahogy nem is kötelező jelleggel kell magyar székhelyű cégnél dolgoznod, és járnod a környező országokat nap mint nap.
-
mezis
félisten
Amikor jobbra kis ívben zebra + kerékpár sávot keresztezek, inkább kivárom amíg piros lesz a gyalogosnak, kerékpárosnak. Van olyan hely, ahol teljesen hátra kellene csavarnom a fejemet hogy elegendően hosszú járda szakaszt belássak és még ott vannak a holt terek.
Ilyen helyen csak a gyalogos, kerékpáros forgalom tiltásakor lenne szabad engedni a jobb kis kanyart.
Pl.: [link]
Képzeld el, hogy jössz a a kis zöld traktorral, jobbra kis ívben fordulsz és nem csak az autód oszlopai, de villanyoszlop, fatörzs is takarnak rendesen. -
Chris Kiki
senior tag
-
Reggie0
titán
-
philoxenia
MODERÁTOR
Itt nem erről van szó szvsz. csak az a kétmilliós becslés tűnik túlzónak, meg a szemeteszsákos sztori, az nem sok mindent foghatott fel, legfeljebb annyira nyomódott éppen össze. Milyen munkaemésztés várható el egy zsák szeméttől...? Szerencséje volt, nagyon nagy. Persze ennyi erővel két méterrel hamarabb is megállhatott volna a mögötte jövő kamion. Fiam anno mesélt egy olaszországi balesetről, ahol saját erőből szaladt be egy BMW egy kamion alá, gondolom elaludt. Ott teljesen becsúszott a pót alá, biztosan mindenki szörnyethalt, aki benne ült. Itt relatíve kicsi volt a gyorsulás-lassulás, igazából azonban, ha teljesen fékezés nélkül megy bele negyven tonnával a hátsó kamion, biztosan teljesen összenyomja a Vitarát. Jó lenne az ilyen nagy járművekre valamilyen érzékelő, ami ilyenkor, ha már elkerülhetetlen az ütközés, legalább vészfékez.
-
Di Natale
senior tag
Nem szeretnék szemétláda lenni, csak halkan megjegyzem, hogy nem szeretem az olyanokat akiket felnyom a média és mártírt csinál belőlük.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Te kevered a kerékpársávot a járdával szvsz. Ha járdával kombinált, akkor 20-al mehet. Ellenben, ha te kanyarodsz keresztezve a járdát, akkor akár gyalogos is jöhet, az meg nem lesz kivilágítva.
Belinkelhetnéd a baleset helyszínét. -
Lauda
titán
-
Lauda
titán
-
nyikszi
őstag
Ezt a 40-et honnan veszed? Valami jogszabályt légy szíves. Mert úgy tudom max. 10-zel lehet menni ott. Nem a kerékpár úttal kevered? Ez pedig járda, kerékpársávval.
-
nyikszi
őstag
Igen, tudom. Ez is necces, de nyilván nem fogok bíróságra járni. A legtöbbször úgyis az autós a hibás. Amit már többször írtam, be kellene szüntetni a fenébe ezeket.
"Konkrétan honnan érkezett a rolleres?"
Jobbról. Elnéztem arra, de nem láttam. OK, sötét is volt (lehet a lámpája se volt felkapcsolva), de bakker elmondása szerint 30-cal jött, akkor kb. 25 m-t tett meg 3 mp alatt. Hol kellett volna észrevennem? És a politikusokról nem is beszélve. Akik regnálnak, azoknak még mindig nem sikerült leírni, hogy hova tartozzon, hol mehet, mit tehet, mivel kellene rendelkeznie (világítás, rendszám, kötelező stb...). A rendőr mondta neki: se bukó sisak, se jogsi, smkp-nak minősül, tehát az úton kellett volna mennie. A relatív gyorshajtásról nem esett szó. Erről az a ricsi jut eszembe, aki 160-nal rongyolt bele a balra kanyarodó autóba. De fent írtam, nincs se kedvem, se időm, se pénzem bíróságra járni. Lényeg, hogy a srácnak nem lett nagyobb baja. Én meg majd kicsengetem a javítási költséget

-
m3tr0
őstag
Azt írják 17 évesen szerzett jogosítványt...ha 40 körüli akkor 23 év alatt jött össze.
Nekem az is soknak tűnik,mert az azt jelenti,hogy a jogsi megszerzését követő minden egyes napon 23 éven keresztül napi 240 km-t tett meg.
Nem életszerű szerintem, nem egy hivatásos sofőr vagy ilyesmi gondolom a szakmája.
Aztán ki tudja...
-
mephi666
nagyúr
kép alapján 40 körülinek tűnt (fb profilról) és 17 év alatt jött össze a 2millió... nem kevés... de ha pl futárkodik és napi 500km-eket lenyom, akkor simán elképzelhető
pályázva 4 óra alatt kényelmesen megvan a napi adag -
philoxenia
MODERÁTOR
Nekem soknak tűnik a kétmillió km.... Hány éves lehet?
-
Reggie0
titán
A zebraval parhuzamosan futo kerekparsavon nem feltetlen van elsobbsegadas tabla, sot sok helyen nincs, lasd pl. a muegyetemi rakpart.
-
MasterMark
titán
-
Lauda
titán
-
Reggie0
titán
-
nyikszi
őstag
Engem is elért a rollerrém
Jobbra kanyarodok kis ívben, zebra, kerékpársáv, erre belém rongyolt egy ...
Rendőr 50-50%-ot mondott, de biztos, hogy legalább 30-cal ment, saját bevallása szerint is. Nem lett nagy sérülése, a térde sérült meg. Védő felszerelés sehol. Volt már jobb karácsonyom is
A kamera szerint kb. 3 mp telt el, amióta elindultam és a csatt megtörtént. Ha 30-cal jött, akkor kb 20-25 métert tett meg ezalatt. Néztem a kamerát, de nem látni rajta a rollerest (elvileg ott kellett jönnie, a járdán valahol). -
nyikszi
őstag
-
Reggie0
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
59200 - 59101
62706 - 62001 62000 - 61901 61900 - 61801 61800 - 61701 61700 - 61601 61600 - 61501 61500 - 61401 61400 - 61301 61300 - 61201 61200 - 61101 61100 - 61001 61000 - 60901 60900 - 60801 60800 - 60701 60700 - 60601 60600 - 60501 60500 - 60401 60400 - 60301 60300 - 60201 60200 - 60101 60100 - 60001 60000 - 59901 59900 - 59801 59800 - 59701 59700 - 59601 59600 - 59501 59500 - 59401 59400 - 59301 59300 - 59201 59200 - 59101 59100 - 59001 59000 - 58901 58900 - 58801 58800 - 58701 58700 - 58601 58600 - 58501 58500 - 58401 58400 - 58301 58300 - 58201 58200 - 58101 58100 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- PlayStation 5
- Vészhelyzet: tönkreteheti a Garmin eszközeit a legújabb frissítés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- OLED monitor topic
- sziku69: Szólánc.
- Milyen monitort vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13" M2 / 16GB / 256GB 144 ciklus, kifogástalan
- MSI 274UPF E2 4K / RapidIPS / 160hz
- Acer Aspire 5 A515 15col FullHD / i3-11gen/ 12gb ram / 256gb SSD + 2,5col ssd / WIN11
- Lenovo Ideapad 530s / Ryzen 7 AMD / 12gb RAM / 256gb NvMe ssd / WIN11 / Világitó Bill
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X XC3 ULTRA GAMING Eladó!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ebben a sztoriban is csak azokat lehet sajnálni, akiket itt hagyott (habár ha a gyerekeit fuvarozva is ugyanígy az utak királyának hiszi magát, lehet jobb így mindenkinek)
ott simán belenyomják a szondát az arcodba.

arról nem is beszélve, hogy zebrán átfutni ugyanúgy szabálytalan