Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
körülményes? ...az azért nekem jól esik, ha adott helyen bizalmat kapunk... 2-3 hete fehérváron éjszakáztunk és szállást kerestem: találtam egy kis hotelt, ahol hármunknak 20ezer volt egy szoba reggelivel... nem 5*, de az elvárásainknak teljesen megfelelt és ennyiért abszolút nem volt drága... recepció este 10 és reggel 6 közt nem volt, viszont volt a pult mellett egy hűtő, amiből vehettél ki innivalót és fizethettél a pulton levő becsületkasszába
lehet hogy volt fent kamera is, de nem figyeltem... normális ember nem lop egy üdítőt sem és egy tank benzint sem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asztali Számitógép/Intel Core i7-11700/AMD RX 6600-XT/
- Campfire Audio Comet fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest