- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
addikt
válasz
lugosi #97776 üzenetére
Nem hasonlítottam hozzájuk.
Akkor melyik FF gephez kene arazniuk?“Igazabol dragabb mai FF gepeket is siman picsaz videos funkciokban es minosegben egy 4 eves GH5.”
Ez szerintem nem igaz.
De, igaz. 10bit internal, meg mindig nem elterjedt. Panasonic FF-eket leszamitva ket Sony gep kinalja, egyik 1.6m, masik 2.8m. Ket Canon, amik tulmelegednek a hasznalata kozben, egyik 1m, masik 1.7m. Ezek kozul csak a Sonykon van full size HDMI. Ez mondjuk csak ket szempont, ami eleg fontos lehet videosoknak, de minden egyéb videos funkcioban tul van pakolva a GH5, ezekhez kepest.“GH5 szerintem mai napig a Pana legnepszerubb gepe es a legnepszerubb videos is MILC is egyben.”
Az utóbbi szerintem már nem igaz.
Konkret szamokat nem tudok, de csak erdekesseg, hogy ket GH5 fb. csoport van facebookom, osszesen 57 ezer taggal. Ez tobb, mint kb az osszes M43 csoport osszevonva, beleszamitva az osszes Olympus csoportot.Vagyis egy biztos, hogy drága és a konzumer piacot nem érdekli.
Ezzel nem vitatkozok. De a konzumer piac amugyis kikopoban van. A hobbistak vesznek olcso APS-C-t a penzesek meno FF-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest