- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Gondolkodtam, mert lehet, hogy fontosabb lesz idén a jel/zaj arány, mint eddig volt, de nem még vagyok benne teljesen biztos (abban meg pláne nem, hogy akarok-e én két rendszert tartani párhuzamosan, még akkor sem, ha úgy építem ki, hogy nincs jelentős átfedés.)
nozs23: gondolkodtam ezen én is, vagy ha komolyabbra fordul az igény, akkor bérelek egyet és akkor próbálgathatom magam is.
rob01: "hogy nehebb legyen dönteni, Pana G9" - ettől nem lett nehezebb, mert hacsak nem történik valami rendkívüli csoda, akkor nem lesz G9-em, sem pana vázam.
Nem vagyunk mostanában jóban a márkával. Amúgy köszönöm a képeket, ilyeneket csak úgy indok nélkül is dobhatsz be néha, legalább színesebb lenne a topic.
"Csak az ilyen minőségű és árú (ebay-on vásároltam használtan) objektívek miatt vagyok még az MFT rendszerben." - itt konkrétan melyik objektívekre gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Horgász topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Disney+
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Canon EOS R6 Mark III milc fényképezőgép - Új + BESZÁMÍTÁS -
- Nikkor AF 28-105mm 1:3.5 - 4.5D objektív eladó!
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- iPhone 17 Pro MAX 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem vagyunk mostanában jóban a márkával. Amúgy köszönöm a képeket, ilyeneket csak úgy indok nélkül is dobhatsz be néha, legalább színesebb lenne a topic.