Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mercutio_
üzenetére
és aginor is:
Gyorsan mozgó dolgokat azzal? (Az=sigma 180/3.5 macro) nagy, nehéz, igazából egy állványos obi. Ezért is van rajta állványadapter.
Én is mindenfelől azt hallottam, hogy a nagyobb munkatávolság miatt "kell" a hosszabb makróobi, de a valóságban nem nagyon vált be, legalábbis nekem. Nekem a makró az olyan ekv. 80-100 körül kényelmes, ott van a méret / használhatóság csúcspontja. Szerintem egy makró távolságnál eleve nagyon kicsi a dof, ezt nem érzem úgy, hogy kell még keskenyíteni nagyobb gyújtótávolsággal.
Az is gyakori, hogy rovarokat nem lehet csak messziről makrózni. Én ezt az esetek kisebb részére érzem igaznak. Az egyetlen, amivel a nagyon közeli (pl. 30-as olympus macro) makróobi hátrányos lehet, hogy eléggé kitakarhatja a fényt, de lehet ügyködni azért világítással.
Ma már sajnálom, hogy annak idején nem a 105-ös sigmát vettem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest