Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Szegény középformátumot használó fotósoknak nem szóltak, hogy évtizedekkel ezelőtt sem néztek már ki profinak.

Én amúgy pont ezt szeretem utcai fotózásnál, elbillentem az LCD-t, csípőből vagy mellkas környékéről lövök, senki nem néz profinak, legfeljebb turistának és éppen ez a cél amit el akarok érni vele.
Régen is azért volt népszerű mondjuk a Hasselblad 500-as sorozata az utcai fotósoknál, mert feltűnésmentesebben lehetett vele fotózni, mint az akkoriban már egyre népszerűbb SLR-ekkel.Amúgy pont ez a "jajj, nem tűnök profinak, most mi lesz" elv érvényesül azoknál is (csak kicsit súlyosabban), akik élből elutasítják a MILC műfajt és inkább cipelik magukkal mindenhova a csattogóst. Nem kell azzal foglalkozni ki-mit gondol, úgyis a fotóid döntik el mennyire értesz hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS 90D + Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM + Canon EF 50mm f/1.8 STM + 2 akksi
- Kiváló DJI Osmo Action 4 akciókamera + tartozékok! 4K UHD HDR
- Sony FE 100mm f/2.8 Macro GM Lens (SEL100M28GM)
- Panasonic Lumix DC-FZ10002, DMC-FZ300, DMC-FZ200, HC-VX11
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.26
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Régen is azért volt népszerű mondjuk a Hasselblad 500-as sorozata az utcai fotósoknál, mert feltűnésmentesebben lehetett vele fotózni, mint az akkoriban már egyre népszerűbb SLR-ekkel.