Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
panoly
üzenetére
Nekem is ugyanezt írták az éjjel.

Azért az elképesztő, hogy még normálisan megindokolni sem tudják/akarják. Mi az, hogy öt lehetőség van a törlésre? Írnák akkor oda, hogy mégsem akarjuk 20%-kal olcsóbban odaadni neked, hülyegyerek. Mikor azóta is folyamatosan raktáron van a termék a webshop szerint.
Szerencsére legalább a pénzemért nem kell harcolni, azt jóváírták, vagyis eltűnt a terhelések közül az a ~36 ezer forint.
Nagyon sajnálom én is, mert már teljesen beleéltem magam, minden nap azt vártam, hogy feladják. És akkor ez a vége.
Mocskos banda. Nem mintha érdekelné őket, de innen se veszek többet semmit, törlöm magam a rendszerből, és jól elküldöm őket az anyjukba.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Garancia!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest