- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Mihez képest és milyen értelemben?(fizikailag, a látható kép, mittomén)
Kulcslyuk érzés. Egész rá kell tolnom a kis műanyag ablakra a szemgolyóm és egy csőbe nézek aminek a végén ott a kijelző. Szerencsére ez az egy gépem van. Így pár hét-hónap múlva megszokom.
iISO/autoISO erre nem jó? Előbbi már a gm1-ben is elég jó (de a legtöbbször az ősöreg G3-ban is jól dogozott) így mehet másik paraméternek a +/- kompenzáció.
És milyen jó lenne, ha nem kéne pöcögtetni. Vagy be tudnék állítani egy minimális rekeszt. Mert tudom pl., hogy honnan tud biztonságosan fókuszálni és épp nem kell extra fényerő. Beállításokat elraknám C módokba és csak nyomnám az exponáló gombot mint süket a csengőt.
Olyan érzésem van, hogy Konosuke Matsushita 1966-ban elment egy vidéki fotós szakkörre és az ott hallottakból írt haikuját kifüggesztették a fotó tervezőrészleg falára 67-ben és még most is mindenki ez alapján dolgozik.Ha már E-M 10 II: Ahhoz képest jpg és raw képminőség milyen?
Mivel sajnos nincs itthon EM10 II, így ezt bajosan tudom megmondani. Szubjektív véleményt majd írok a kép és videó minőségről, de még fotót nem is csináltam vele
A 4K 24p viszont letaglózó. A nyakpánton földig lógatva sétáltam egy nagy fekete bogár után. Smooth 
Mi ez a megoldás? Vagy melyik módot szánja a pana a fix 1/60s záridős videóra?
A fix záridő nyilván megoldott. Én arra gondolok, hogy megadom a minimális és maximális értéket. Az autoISO manuál videó módban leginkább firmware frissítéssel oldható meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Cyberpunk 2077
- Napelem
- Befutott a peronra a hardvervonat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Cooler Master Vertical GPU Holder Kit V3
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A 4K 24p viszont letaglózó. A nyakpánton földig lógatva sétáltam egy nagy fekete bogár után. Smooth