Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
madgie
üzenetére
Nekem nincs semmi bajom a canon szenzorral, a g6 szenzora fölött bármivel elégedett vagyok. Sőt a g3 is elég lenne, ha alacsony iso-n nem lenne lebutítva. 6d-vel többek között azért nem dolgoznék szívesen, mert nagy-nehéz, egy újabb rendszer, az objektívek a panákkal nem cserekompatibilisek, sorozat lassú, kontraszt af gáz, a kijelző nem érintős, nem kihajtható, evf helyett ovf van (megszokás), meg még egy rakás egyéb okosság hiányozna amit megszoktam panán, ráadásul videóban is messze sz*rabb a gh4-nél, még a g6-nál is. Szal lehet, hogy jó gép és jó a szenzora meg minden, de nem nekünk való, én inkább a meglévő rendszerünket fejleszteném 6d + canon obipark helyett és még olcsóbban is kijönnénk. Persze mit tudok én, a technózás nem az erősségem

A canonhoz is valszeg komplett jó minőségű obiparkot építenénk ki, nem kitobival melóznánk

Az oly vs sony elméleted ott bukik, hogy a minél nagyobb szenzor nem = annál profibb géppel. Ha csak oly vonalon maradunk is megfigyelheted, hogy a csúcs e-m1 nem nyújt jobb szenzort mint a belépő e-pl6, e-pl7. Vagy vess egy pillantást a canon fronton a 7d II-re meg a 6d-re, előbbiben kisebb a szenzor, mégis igazi munkagép, a 6d meg egy ff szenzoros belépő masina. Az árcetlijük meg nagyon hasonló... szal árnyaltabb a kép ennél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest