Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
válasz
t72killer
üzenetére
"Beltéri képekhez amúgy kell a vaku és kész, hacsak nem egy félmilliós A7s-ben gondolkozol."
Freddy kérdésére a válasz: a "baromság" a legkevésbé sem erős szó erre...
Hidd el: fotózom épp eleget stúdióban, és ettől függetlenül a legkevésbé sem jutna eszembe a vaku amikor a kis unokahúgomat fotózom játék közben - a jó sorozat és emiatt a nagy buffer annál inkább.A másik rendszeresen előkerülő kérdésre (most épp vape1, de lényegtelen annyira rendszeres): nyilván annyira szűk a 45/1.8 beltérben hogy egyszerűen nem is értem miért szerettem annyira... (irónia, ha nem lenne világos...) Igen, nem meglepő módon szűkebb és más mint a 25/1.4, ennek ellenére mindkettőt ajánlani tudom. Sőt, tovább megyek: a 75/1.8-at is nagyon szeretem (igen, szobában is, és nem, nem kastélyban lakunk és nem, nem gondolom hogy ki kell verni a falakat hozzá) Pl. kimondott előny hogy leszűkíti a témát (és nem a nagy kuplerájt látod mindenfele a lakásból)
Lényeg a lényeg: nyilván egyénfüggő kinek mi tetszik, viszont pont ezért nem kellene általános kinyilatkoztatásokat tenni hogy csak ez és nem más ("kell a vaku és kész", "folyton falhoz kell lapulni, hogy beleférjen valami a képbe") mert ez egész egyszerűen a baromság kategória.Amúgy meg ezt is csak azért írom hátha pont benéz valaki aki most ismerkedik a rendszerrel, ne legyen már teljesen félrevezetve, pedig sajnálok már ennyi energiát is ide...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- További aktív témák...
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Tekken 7 Playstation 4
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest