- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lassú Víz
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Na kíváncsi vagyok, hogy ezt valaki utána tudja-e csinálni, és, hogy megy-e másik üzemmódban is, vagy csak B záridő esetén. Azért rövid záridőnél nem takarta le a kis vakut a csóka. Kis vaku, sőt felnyitott kis vaku nélkül nincs RC mód, márpedig a wifi vagy más rádiós megoldáshoz miért kellene?
.mf: Szlovákiába nem megyek egy darabig. Kolléga egy hónapon belül kétszer dobott el egy Jettát ott, és most te a motort. Jobb a békesség... Örülök, hogy jól vagy.
Lehetne osztani az észt az út- és látási viszonyoknak megfelelően megválasztott sebességről, de itt különösen igaz, hogy az vesse rá az első követ aki éjszaka nem hajtott még relatív gyorsan. Persze ahogy öregszem úgy szokok le róla. Múltkor a 31-esen sikerült alig 50-nel poroszkálni, és a mögöttem jövő gagyi xenonos nem fogta fel, hogy ha nem tart megfelelő követési távolságot és telibe világítja az utasteret hátulról, akkor bizony én nem látok ki a kocsiból, tehát lassan megyünk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bestbuy játékok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OpenMediaVault
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest