- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bercsi
aktív tag
Sziasztok!
Nézegetem a használtpiacot, és szerencsére a G6 és EM10 árak kezdenek lemenni emberi szintre (~100e, G6 esetén még alacsonyabb).
Tök átlagos használatra melyik a jobb választás?
Videó nem fontos, tudom hogy ebben az oly kicsit gyenge. Kezdetben még csak egy kitobi lenne használatban, fényerős fixek kèsöbb jönnének.Em10 volt nálam egy hétig, nagyon megszerettem; csupán a fogása nem volt valami nagy élmény.
G6-ban szimpatikus a forgatható kijelző, a rendesen megfogható markolat; ugyanakkor tartok egy kicsit tőle mivel a szineire ugye szoktak panaszkodni.
Oly-val ilyen bajom nem volt, színek rendben voltak; EVF és az LCD nekem nagyon bejött. Kérdés hogy ezek a G6-ban hogy szuperálnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest