Új hozzászólás Aktív témák

• Freddy76

addikt

válasz pandur99 #67122 üzenetére

Ezt szerintem terjeszd szélesebb körben, mert éppen most döntöttél meg egy olyan mítoszt, amire kb. száz éve épül a média...

Amúgy tényleg nem értem ezt a féktelen rinyát. Semmi sincs ingyen, nyílván az üzemeltetőnek egy zsák pénzbe kerül az oldal, a bérek, a tárhely, az alvállalkozók, stb. Az is nyilvánvaló, hogy bevétele csak reklámból lehet. Nem értem, mire fel várja el bárki, hogy csak azért, mert ír a fórumba, ő ingyen kapja a szolgáltatást. Az én szememben ez nagyjából azzal egyenértékű, mintha valaki étteremben nem akarja kifizetni az ebédet, mondván, örüljenek ők, hogy ott evett.

Amit Parci ír, világos: pénzbe kerül az oldal, pénz kell nekik, reklámoznak. Sőt, nyilván az is benne van, hogy a tulajdonosok esetleg több pénzt akarnak keresni, amiért nem tudok haradgudni rájuk. Hogy te megvásárolhatod a reklámmentességet egy csomagban aprópénzért, extra, nekem tetszik. Az pedig, hogy ha valaki reklámot sem akar, fizetni sem akar, akkor fórumozni se akarjon, teljesen rendben van. Kissé pátoszosan erről szól a kapitalizmus. Lehet megsértődni persze, de aki ezt teszi, az szerintem vagy túl sokat képzel magáról, vagy nem ért alapvető dolgokat.

Új hozzászólás Aktív témák