Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
hemaka
üzenetére
De mintha szűrőmenetről beszéltél volna, amije ugye továbbra sincs?

Pandur: nagyobb, életlenebb, sötétebb, és használtan kb. dupla áron megy. 6k-ból meg kijön egy jelátvivős közgyűrű-szett. Az EM10 nem időjárás-álló. Csak a 12-es kezdő marad előnyként.
Lassú Víz: ez sokkal barátibb ár, mint amire számítottam, de még így is sok nekem. A 12-40-est is végül kihagytam, mert bár élesebb a 17-esnél, de a 20 és 45-ösnél nem, s az a kombó nem csak élesebb, hanem fényerősebb, kisebb, könnyebb, meg persze olcsóbb is. Pedig amellett még több érvem is lett volna, mint egy 9-18 --> 7-14 váltás mellett. A 9-18 egyelőre, bár f4 kezdő és CA-zik, de nem vészesen drága, egész éles, és kicsi-könnyű; annyival nem ér nekem többet egy akkora szörnyeteg.
Túl sok a techno és kütyüzés, inkább menni kell képelni.Szpetri: a 12-35-nek sajnos csak akkor van létjogosultsága, ha Pana vázra kell. Az Oly élessége egy klasszissal jobb, ilyen obit pedig általában a képminőségéért vesz az ember. Emellett olcsóbb is nála. Viszont negyedével nehezebb is...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest