Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
hemaka
üzenetére
De mintha szűrőmenetről beszéltél volna, amije ugye továbbra sincs?

Pandur: nagyobb, életlenebb, sötétebb, és használtan kb. dupla áron megy. 6k-ból meg kijön egy jelátvivős közgyűrű-szett. Az EM10 nem időjárás-álló. Csak a 12-es kezdő marad előnyként.
Lassú Víz: ez sokkal barátibb ár, mint amire számítottam, de még így is sok nekem. A 12-40-est is végül kihagytam, mert bár élesebb a 17-esnél, de a 20 és 45-ösnél nem, s az a kombó nem csak élesebb, hanem fényerősebb, kisebb, könnyebb, meg persze olcsóbb is. Pedig amellett még több érvem is lett volna, mint egy 9-18 --> 7-14 váltás mellett. A 9-18 egyelőre, bár f4 kezdő és CA-zik, de nem vészesen drága, egész éles, és kicsi-könnyű; annyival nem ér nekem többet egy akkora szörnyeteg.
Túl sok a techno és kütyüzés, inkább menni kell képelni.Szpetri: a 12-35-nek sajnos csak akkor van létjogosultsága, ha Pana vázra kell. Az Oly élessége egy klasszissal jobb, ilyen obit pedig általában a képminőségéért vesz az ember. Emellett olcsóbb is nála. Viszont negyedével nehezebb is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- HP Elitebook 840 G4,14",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest