- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris
üzenetére
Ja, olyan a képe kb. mint egy olcsó 40 éves manuálnak, nyitva lágy, CA-zik, F4-től egész jó
Szerintem ennyiért megéri egy kezdőnek tanulni, de ha valaki egy picit igényesebb, az nem tudom elképzelni, hogy elégedett legyen vele... az élesség egy dolog, agyon lehet élesíteni utólag meg leméretezni, a gond az, hogy ezer másik sebből is vérzik a kicsike, pl. az af valami fantasztikusan pontatlan, 10-ből 8x mellémegy a fókusz akkor is, ha egypontos af-el a szemre fókuszálsz, annyira sz*r műanyag, hogy megmarkolni is alig mered, és fókuszáláskor olyan zajt csap, mint egy szimfónikus zenekar 
hibavissza: Már nem is tom, asszem 50k körül vettem

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 13 000 Ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem ennyiért megéri egy kezdőnek tanulni, de ha valaki egy picit igényesebb, az nem tudom elképzelni, hogy elégedett legyen vele... az élesség egy dolog, agyon lehet élesíteni utólag meg leméretezni, a gond az, hogy ezer másik sebből is vérzik a kicsike, pl. az af valami fantasztikusan pontatlan, 10-ből 8x mellémegy a fókusz akkor is, ha egypontos af-el a szemre fókuszálsz, annyira sz*r műanyag, hogy megmarkolni is alig mered, és fókuszáláskor olyan zajt csap, mint egy szimfónikus zenekar