Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Ha Panasonic vázat veszel, akkor kit objektívből is Panasonic-ot vegyél. Menni fog az Olympus-szal is, de előbbinél az objektívben, utóbbinál a vázban van a stabilizátor, a különbség meg nem nagy a képminőség között ebben a kategóriában.
Kicsi kit objektív még a Pana 12-32, bár az még használtan is drágább szokott lenni, elég új modell.A váz szerintem oké áron van, de az objektív drága, nem ér ennyit. Akkor már ezen az áron én a helyedben kipróbálnék egy E-PL5-öt, amit korábban mondtak. Nálam a fogása (illetve annak hiánya) miatt kiesett, a GX1 úgy rémlik ebben határozottan jobb volt mikor próbáltam. Viszont abban újabb szenzor van, nem óriási a különbség képminőségben, de azért van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM objektív - Újszerű -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Olympus OM-D E-M1 Mark III váz + 12-100mm f/4 PRO objektív
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest