- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Hmm-hmm, szóval szerinted az EM-5 mellé egy "drága" 12-32 helyett alternatíva egy XZ-2?
S szerinted éjszaka kézből fogsz-e vele tudni ilyen képeket lőni?SooC jpg, semmit sem nyúltam hozzá, ott van még a CA is vastagon rajta. Nyugodtan nézd teljes nagyításban... "Kitobi" létére...
Szóval... tudod hova menj má'... vicc-áron kaptad a vázat, ingyen az obit, kinn élsz svédben, és sajnálod a rendes obikra a pénzt?...
Bici: sztem az ilyen házi-barkács lesz hozzá legközelebb. Egy ideig gondolkoztam azon, hogy az ebayen ~9-12 USD kétrészes műbor tokra ragasztok még valami fogódzót az EM-5höz. Aztán végül egy akciós kirakati HLD6-ot vettem, de nálam is csak porosodik. A legnagyobb és legnehezebb obi, ami az utóbbi pár hónapban rajta volt, egy Minolta MD 50 f2 manuál, s csak a műbőr féltokkal volt. Igaz én anno a fotózással ismerkedést hasonló formájú és fogású, dupla tömegű filmes SLR-rel kezdtem, s azóta sem volt beépített gripes gépem.
Ha már a Minoltát felhoztam: szombaton voltam pár ismerős (itt élő japánok és japánul tanuló ismerősök köréből szerveződött) együttesének koncertjén. EM5, 20 f1.7 és 25 f1.4 a többemberesekre, MD 50 f2 a portré-jellegűekre, mint ezeknek a képeknek a többsége. Sooc jpgk, mert csak gyorsan feldobtam őket a koncert után hajnalban. Na meg mert lusta vagyok az utómunkához

Mazsi: hogy csinálod, hogy ilyen tiszta az ég? Erre csupa felhő minden este, plusz a párától még a látótávolság is korlátozott...
Need: öregem, jókora öngólt rúgtál

Arn: nos ez elég pszichedelikus. Valaki sd-kártya helyett lsd-kártyát dugott a gépbe, vagy mi történt?

Új hozzászólás Aktív témák
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Újszerű -
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest