Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scarabaeus
őstag
válasz
ROBOTER
üzenetére
Saját tapasztalat:
Annak idején a PZ 14-42X tesztjei és fórumai a 42 mm-en berázásos képeket elemezgették, az én példányom olyat nem csinált, szerencsém volt vele. Aztán most itt van ez a jobb oldalas dolog, én nem látok különösebb különbséget a bal és a jobb széle között. F3,5, 1/1000, ISO 200, 12 mm-en, tehát nem rekeszeltem le. A fókuszmezőt mindhárom képnél az adott, kivágásban szereplő házra tettem, a felső a középről kivágott, alatta a jobb szélről kivágott, a legalsó pedig a bal szélről kivágott részlet, a megfelelő képekből. Én egy ekv. 24 mm-en kezdő kit zoomtól teljesen jónak tartom ezt.
Hogy a prohardver jpegtömörítését ne vegyük bele, itt van dropboxon. (Feltehettem volna a teljes képeket is, de inkább mellőztem a kertek alatt átnézett képek feltöltését, a lényeg a részletekben van úgyis. Nem mozdultam még ki otthonról és a munkahelyről a kicsi géppel, ezért "normális", publikus képek sincsenek még vele, persze magamnak tesztelgettem.)
Bár eddig nem tudtam, hogy másoknak van gond a 12-32 szélével, a nagylátószögű mivoltából kiindulva magam is megnéztem, és a #41553-ban ezért írtam is: "A 12-32 persze a 12-es kezdés miatt nagyszerű, ráadásul nagylátószögön is rendben van a képszél, de még a sarok is."
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okos Otthon / Smart Home
- talmida: Változások 2. rész
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Micro Four Thirds
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Újszerű Fujifilm XT-5 + XF 16-80mm f/4 R OIS WR garanciális
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) - Újszerű -
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív álcázóval
- Canon M50 Mark II fényképezőgép 5 objektívvel, konvertekekkel, kiegészítőkkel
- Új, magyar garanciás Panasonic S 20-60mm
- 214 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4050 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest