- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mercutio_
üzenetére
szinte biztos, hogy nem fog. a kérdés, hogy elég jó lesz-e. nem tudom, miért evett mindenki birkózósz@rt ma a topikban, aki tökéletes gépet vár ettől a kompakttól, az nyilván csalódni fog. de egyelőre ott tartunk, hogy van (lesz) egy ilyen. ha gyártó és fotók nélkül valaki csak leírja, hogy ilyen gépről tud, ilyen speckókkal, ilyen méretben, senki sem kötekedne szerintem...

az af engem nem érdekel, ráadásul esküdözik a canon, hogy sokkal jobb, és az összes fps és társai is jelentősen javultak. gyereket fotózni meg jó lesz nekem a gyenge af is, egész nap lehet rá ropogtatni az expókat, néha majd lesz, ami sikerül. tudom, gyász hozzáállás...

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest