- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Mérete alapján eléggé G3 utódra sikerült, ami nekem tetszik, ez az első oly gép amin elgondolkodnék. Kár hogy nem kihajtható a kijelző, a többi tulajdonsága nem rossz. De még pár évet kibír az a G3 bőven, nagyon jól teszi a dolgát.
Tudom a G3 lassú a fájlok kiírásában, most egy Maxell Class 10-es memóriakártyám van, a neten azt írják minimum 10MB-os írási sebességet tud, amit tudok hogy olvasáskor mindegy hogy a laptopom kártyaolvasójába teszem vagy kábellel a kamerát kötöm be max 4MB-ot tud produkálni (ami elég siralmas). Érdemes mondjuk egy Sandis extreme-re költeni? Az 45MB/s-ot ír, ami nyilván sokkal gyorsabb, de nem tudom hogy a G3 esetében előrelépés lenne-e a váltás, akkor meg nincs sok értelme most rákölteni, inkább másra. Többször lőttem sorozatot és gyanúsan kevés képnél belassult a sorozat sebessége, régebben mintha annyit raw+jpg-ben tudott volna mint most sima jpg-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070 (ELKELT)
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest