Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bennem lehet a hiba, de az öddékettő színeiből nem tudok jót kihozni. ASP7, LR4.4, LR5.3... vagy hidegsemmilyen, vagy melegfura... Jó, nem biztos hogy belőlem kell kiindulni, de ettől kicsit mehetne könnyebben. Egyébként mire végig értem a kültéri képek javításán, most látom hogy a többi képet nem adta oda, így azok más stílusban lesznek feldolgozva

Amúgy mti akartaok, sokkal szebb az új OMD. És ha árban is oda lövik be amit szerintem megér (nem dobálni érte) akkor fasza gép lesz.
NagyonOFF: Túrázós obi? A 18-135 annak ígérkezik, de személy szerint a 16-55 2,8at nevezném ki erre
. marhán hozzászoktam a 17-50 ill a 28-75 fix 2,8ához, mostani 2,8-4 so-so, mft-n dof hiányom lenne, dofbuzi vagyok
.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. marhán hozzászoktam a 17-50 ill a 28-75 fix 2,8ához, mostani 2,8-4 so-so, mft-n dof hiányom lenne, dofbuzi vagyok
.