Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabag28
tag
Megfogadva a tanácsokat első körben megnéztem élőben a gépeket.
E-PL3
Nos már értem mit írnak többen is a fogásával kapcsolatban. De ezt a békát nyelem le a legkönnyebben. Működése jóval gyorsabb volt mint a kompaktomé. Forgattam egy darabig aztán megnéztem mellette a fiatalabb testvérét.E-PM2
Fogása jobb, sebessége érezhetően gyorsabb volt mint az PL3. A felső módválasztó tárcsa hiánya viszont nagyon szokatlan volt, hisz még a kompaktomon is van ilyen. Többször el is vétettem amikor ezen módot váltottam. Lehet idővel viszont megszoknám, hogy nincs.Nikon S1
Ha már ott volt megnéztem volna ezt is mert megfogott a parányi mérete. Ez bármikor beférne a hátizsákomba, övtáskámba, táskába gondoltam mikor megfogtam. Sajnos kipróbálni nem tudtam mert le volt merülve.Sony NEX 3NL
Valaki írta, hogy bár motoros zoom, de elég fürge. Így megnéztem újra mert nekem elsőre lassúnak tűnt. Rájöttem miért. Akkor nem a zoomgyűrűt forgattam csak a pöcköt tologattam. Így viszont valóban fürge volt.Ezek alapján a NEX 3NL jött be legjobban annak ellenére, hogy annak sincs felső módválasztó tárcsája. Még kipróbálom valahol a Nikon S1-et, elolvasom a fellelhető teszteket ezekről, aztán hagyom majd, hogy leülepedjen bennem, nem akarok elhamarkodottan dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest