Hirdetés
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Áh, ha eladnám, akkor csak azt adnám, ami mindig díszdobozban, párnák között, portalanított helyen pihent és gyakorlatilag hozzá se nyúltam, csak épp annyit, hogy a kihasználatlanság ne okozzon benne károkat. Abban
olajatmemóriakártyát rendszeresen cseréltem, márkaszervízbe vittem a szenzort és a lencséket tisztítani ha véletlenül egy porszem került rá. Szóval nem kell félni, én csakis újszerű terméket adnék el.
Amúgy az a jó, hogy ha lenne rá pénzem most akkor sem cserélném le, még nincs akkora ugrás, ami miatt azt mondanám bármelyik vázra, hogy na erre megéri váltani. Ha meg lecserélném akkor is hagynám családban, így is bárhová megyek valakivel az első kérdés az, hogy viszem e a gépem és ha már ott vagyunk akkor pedig, hogy fotózhat e ő is vele, mert nagyon más mint egy kompakt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest