Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Áh, ha eladnám, akkor csak azt adnám, ami mindig díszdobozban, párnák között, portalanított helyen pihent és gyakorlatilag hozzá se nyúltam, csak épp annyit, hogy a kihasználatlanság ne okozzon benne károkat. Abban
olajatmemóriakártyát rendszeresen cseréltem, márkaszervízbe vittem a szenzort és a lencséket tisztítani ha véletlenül egy porszem került rá. Szóval nem kell félni, én csakis újszerű terméket adnék el.
Amúgy az a jó, hogy ha lenne rá pénzem most akkor sem cserélném le, még nincs akkora ugrás, ami miatt azt mondanám bármelyik vázra, hogy na erre megéri váltani. Ha meg lecserélném akkor is hagynám családban, így is bárhová megyek valakivel az első kérdés az, hogy viszem e a gépem és ha már ott vagyunk akkor pedig, hogy fotózhat e ő is vele, mert nagyon más mint egy kompakt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tesla topik
- További aktív témák...
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest