Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- aquark: Flipper PC-n!
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
(#35440) b.vr: "ki mondta, hogy nem a rendszert kell nezni " íhát a folytatásból az derül ki hogy Te mondtad és Te mondod...

Parcinak volt egy kérdése: "magyarázd már el nekem légyszi, hogy végre megértsem, hogy egy nem cserélhető objektíves gépnél miért fontos pont az ff szenzor? (a kérdés egyébként cserélhető obis gépekre is aktuális, de bridge-nél aztán végképp)" és arra próbáltam rámutatni hogy téves válasz hogy a "szenzorban? nagyobb jobb... (majdnem) mindig." , mert nincs értelme önmagában a szenzort nézni (és minősíteni) hanem csak az obival _együtt_ És pont egy bridge-nél, ahol a "ráforrasztott" obi miatt elválaszhtatalan rendszert képez a szenzor + az obi, nem értelmes számon kérni önmagában a szenzort. Ha FF lapka lenne benne (sőt, ha akár csak m43), de még közel ilyen tudású objektívet sem tudnának "ráragasztani", főleg nem ekkora méretben, akkor is "inkább legyen FF"? Ez nem jó irány, mert nem a szenzorral fényképezel, hanem a rendszerrel.
Ez az RX10 teljesen rendben van, teljesen jó párosítás az a szenzor és az az obi. Én speciel nem szeretem a bridge-eket, de ez én vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Crimson Desert
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kutya topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Óra topik
- Linux kezdőknek
- Fizess az Instagram sztorik anonim megnézéséért!
- További aktív témák...
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest