Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, a leghasznosabb dolog ha az ember tapizik egy kört. Akkor szépen kidurrannak a lufik, az álmokból rémálmok leszek, vagy fordítva. Én pl. mikor Fujit tapiztam nyomát sem tapasztaltam annak, hogy lassú béna AF... Az én kezemben kellően gyors és biztos volt az AF, semmi, de semmi kivetnivalóm nem volt. Persze már egy friss firmware volt a gépen. Régen lehet hogy volt ilyen probléma. Elmúlt!
A képi világa tényleg nagyon egyedi a Fujiknak (X-trans). Annyira különbözik minden mástól, hogy nekem is az egyik dolog, ami visszatart attól hogy Fujim legyen. A másik az, hogy 100% bolti áron kell minden üveget megvenni hozzá, mert használt piaca ha van is én nem látom...A melyik gépben milyen szenzor lakik témához: ott vannak azok a példák, amiket bevall a gyártó, és tudni lehet, hogy melyik vázban mi csücsül. És mondjuk van 1-2 év difi a váz között, de azonos szenzorral: nem meglepő, hogy az újabb mást dob ki, esetleg jobbat, de valami hátulütővel. Mikor ki kell egy terméket dobni, lehet, hogy nem sikerül a legjobbat kihozni belőle a sietségben, de a következő vázig sikerül optimálni ugyan azt a szenzort. Esetleg úgy javítanak, hogy valamit beáldoznak, pl hosszúexpó gyenge.
Annyira nem vágom, hogy az AA szűrő mennyire része a szenzornak, de ha másikat kap, nyilván más potyog ki akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs