Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gorgo

őstag

Igen, a leghasznosabb dolog ha az ember tapizik egy kört. Akkor szépen kidurrannak a lufik, az álmokból rémálmok leszek, vagy fordítva. Én pl. mikor Fujit tapiztam nyomát sem tapasztaltam annak, hogy lassú béna AF... Az én kezemben kellően gyors és biztos volt az AF, semmi, de semmi kivetnivalóm nem volt. Persze már egy friss firmware volt a gépen. Régen lehet hogy volt ilyen probléma. Elmúlt!
    A képi világa tényleg nagyon egyedi a Fujiknak (X-trans). Annyira különbözik minden mástól, hogy nekem is az egyik dolog, ami visszatart attól hogy Fujim legyen. A másik az, hogy 100% bolti áron kell minden üveget megvenni hozzá, mert használt piaca ha van is én nem látom...

A melyik gépben milyen szenzor lakik témához: ott vannak azok a példák, amiket bevall a gyártó, és tudni lehet, hogy melyik vázban mi csücsül. És mondjuk van 1-2 év difi a váz között, de azonos szenzorral: nem meglepő, hogy az újabb mást dob ki, esetleg jobbat, de valami hátulütővel. Mikor ki kell egy terméket dobni, lehet, hogy nem sikerül a legjobbat kihozni belőle a sietségben, de a következő vázig sikerül optimálni ugyan azt a szenzort. Esetleg úgy javítanak, hogy valamit beáldoznak, pl hosszúexpó gyenge.
    Annyira nem vágom, hogy az AA szűrő mennyire része a szenzornak, de ha másikat kap, nyilván más potyog ki akkor is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés