- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akkor lenne igazából értelme ennek a ráaggatott keresőnek, ha tényleg lenne választék. lenne kompakt verzió, de lenne tényleg "nagyformátumú" verzió is. így, hogy minden generációnál elcseszik a csatlakozókat és az előző kereső nem jó a következő vázra és vica versa, így ez tényleg eléggé neszesemmi, előnye nincs, hátránya van.
de úgy amúgy én moduláris-párti vagyok. oké, ettől még lehetne a kisvaku helyén kiskereső

de messziről indultunk. én annyit mondtam, hogy ahhoz képest, hogy itt sokan az e-p5 (és nem az élet) létének értelmét kérdőjelezik meg, szerintem az egyik legjobb olympus váz. attól nem lesz szar, hogy drága, nem kell most megvenni, lesz majd kifutóban is. és attól sem lesz szar, hogy nem e-m5/gx7, csak más. nekem például nagyon tetszik, végre minden benne van, ami fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest