- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
mit adtam thomhogan szájába?
nekem csak az nem tetszik h itt van végre vmi új, vmi más (hja, a Nikon 1 is az volt...) és akkor összehasonlítják a mittoménhányéve létező FF rendszerekkel, hogy azokra több obi van. hú, de meglepő!
sztem nem a helyén kezeli ezt a cuccost, hanem prekoncepciókkal közelít hozzá. igen, az akksi sem fog 1000 képet bírni. és az AF sem lesz pro szintű. ez így jelenleg egy jó kis digitális FF mirrorless hátfal, jelenleg csekély, de bizonyára bővülő natív obiparkkal.
amúgy a címet sem értem: miért kéne lezúzni az A7-nek az E-M1-et? ki várja el tőle? mi köze a kettőnek egymáshoz, azon kívül hogy fényképezőgépek?
őszintén szólva az nem érdekel, nem fogom a Sony-t siratni érte, ha 1 év múlva kijön a C/N hasonló, vagy még jobb gépekkel. hogy téged idézzelek, bring it on, muthafuckaz! lássuk! csak nehogy még egy EOS M történet legyen belőle... beindult és "fogyott" a tükörnélküli szegmens, és azt hozták ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parfüm topik
- sziku69: Szólánc.
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Wanbo X5 Pro (2025) projektor
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest