Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Btw. szereztem egy Color Checker Password-öt...
"Húú azok az olympus színek", szoktam hallani
(rögtön folytatom is, előtte Panát nyúztam, ott is, és kb. majd' mindenhol igaz is). Én is ezt mondtam tegnap! Sok szituban teljesen fölösleges aláírom, nem éri meg vele szarakodni (egyébként 1-2 perc plusszmunka). Ahol azonban számít a színhűség, ott órákon át tartó csúszkahúzogatás is csak egy kalap kaki eredményt szolgáltat, ellenben egy 1 perc ezzel, és baromira elkerekedik a szád
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Eladó Nikon AF VR-NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6D ED stabilizátoros (VR) objektív.
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(rögtön folytatom is, előtte Panát nyúztam, ott is, és kb. majd' mindenhol igaz is). Én is ezt mondtam tegnap! Sok szituban teljesen fölösleges aláírom, nem éri meg vele szarakodni (egyébként 1-2 perc plusszmunka). Ahol azonban számít a színhűség, ott órákon át tartó csúszkahúzogatás is csak egy kalap kaki eredményt szolgáltat, ellenben egy 1 perc ezzel, és baromira elkerekedik a szád
.