- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Happy enddel végződött tegnap a Samsung NX1000-es történetem a Stop Shop-os MM jóvoltából: sikerült a szórólapon is meghirdetett szettet (kamera+alap obi+50ezres Feldobox Adrenalin kupon) egy 50-200-as teleobjektívvel együtt megvennem (ezt egyébként csak ebben az MM-ben adták hozzá, sehol másutt). Ráadásul bevittem egy ősrégi, tönkrement mobilomat, ezt beszámították 12000 Ft-ért, plusz volt még egy 2000 Ft-os Saturn-os ajánékkártyám, így fizettem összesen 106ezer Ft-ot a dupla kitért ajándékkártyával (amivel mondjuk nem tudok mit kezdeni) együtt. Szóval nagy a boldogság!
(Azt csak zárójalben jegyzem meg, hogy az online MM az ártévesztős és elírásos dolgot elintézte egy bocsánatkétő e-Mail-lel, semmi több. De hát ez van, itthon nem nagyon lehet másra számítani.) Ezek után már csak szakmai kérdésekkel traktálnálak majd titeket, az első már itt is van:Milyen (lehetőleg ingyenes) RAW konverter programot tudtok ajánlani? Azt ugyanis pár fotó alapján leszűrtem, hogy a fényképező JPEG képei magas ISO-n jóval gyengébbek, mint RAW-ban, azok viszont kiválóak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Autós topik
- Yettel topik
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- 27% - MSI MAG 275QF IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Azt csak zárójalben jegyzem meg, hogy az online MM az ártévesztős és elírásos dolgot elintézte egy bocsánatkétő e-Mail-lel, semmi több. De hát ez van, itthon nem nagyon lehet másra számítani.) Ezek után már csak szakmai kérdésekkel traktálnálak majd titeket, az első már itt is van: