- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
" de tény, hogy itt nem sok embernek van om-d-je.
"Használom egy ideje, és nem tartom rosszabbnak mint a G3-ét.
Egyelőre megvan mindkét váz, ha valamiben nem vagyok biztos, akkor nem emlékezetből kell felidéznem, hanem előveszem mindkettőt és összehasonlítom. Értelemszerűen ami nem érdekelt már a G3-ban sem, azt nem tesztelgetem az OMD-n, ilyen pl az arcfelismerés. Megnéztem, kipróbáltam, ennyi. Lehet, hogy ezt pl sokkal szarabbul tudja az OMD, de nem én fogom méricskélni. Az sem érdekel, hogy a követő AF melyikben jobb. (Szar az összes MFT gépben. Majd ha tudni fogják azt mint a Nikon D300, akkor újra megpróbálom, addig nem.) Más, kisebb, régebbi Oly gépekhez sem tudom hasonlítani, mert ezen kívül Oly váz a kezemben sem volt.
Végleges ítéletet majd akkor mondok, ha tavasszal beindul a versenyszezon és fotózok pár MTB versenyt, de egyelőre semmi gondom a fókuszrendszerével.
Félrefókuszált képem eddig nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"