Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
no ma megint voltam a saturnban, ez jo apropo volt par dolgot megnezni

az uj topkompaktok nagyon tetszettek... kar hogy ezt a minoseget nem nagyon latni az mftknel.
lx7 - jo a kompakthoz kepest sok kezeloszerv, kicsit kicsik a gombok, de jo minosegerzet. sajna le volt merulve.
rx100 - egesz gyors masina, sajna sokat nem tudtam nyomkodni, mert a kezemben merult le. a szenzorat is figyelembe veve, szerintem ot valasztanam. egesz gyors.
xz2 - kis ekszer, jo fogassal, a sebesseg is sokat javult az xz1hez kepest, gyorsnak mondanam. a kihajthato lcd szerintem felesleges ra.a d600on 1.4es 50es nikkor volt, meg mindig lassunak tunik vmiert, liveviewban pedig meg lassabb. amugy nagyon tetszik a vaz kialakitasa, de nehez mint a ko.
xpro1 retro nagyon bejon, szuper a minosegerzet (ennel ereztem a topkompaktok mellett, hogy orom kezbe venni). a kezelese elsore faramuci volt, de gondolom ez szokas kerdese. nem egy sebes kamera.
a kicsi nikon v1 is bejott, most joarasitva (350 eur), nem rossz... jo kezbevenni, gyors. a szarnak nem tudtak ebbe egy nagyobb szenzort rakni?
a pl5 gyorsabbnak tunt a 3.5os kitobival (a leggyorsabb volt, amit probaltam), mint a nex7. nem volt rajta markolat, igy rem szar volt a fogasa, nagyon messze van a pl2tol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen notebookot vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest